Zakelijke verzekeringen zijn altijd maatwerk

Zorgeloos verzekerd

Goed verzekerd zijn, is voor bedrijven en ondernemers van cruciaal belang. Er zijn genoeg risico’s die je zelf niet wilt of kunt dragen. De kans op bijvoorbeeld brand in jouw bedrijfspand is misschien klein maar áls het je overkomt, word je geconfronteerd met een enorme schadepost die kan oplopen tot honderdduizenden euro’s.

Wat kun je van ons verwachten?

Een verzekering staat namelijk niet op zich, maar maakt deel uit van een totaalplaatje. Zo weet je zeker dat er geen overlappingen in zitten en je dubbel verzekerd bent, maar ook dat je nergens dekking mist. Of het nu gaat over de risico's en verzekeringen voor je bedrijf, je personeel of jezelf. Samen met je persoonlijk adviseur bepaal je welke risico's je wel of niet wilt afdekken en de preventiemogelijkheden. Op basis van jouw wensen bieden wij een passende verzekeringsoplossing vanuit een onafhankelijk positie.

Onafhankelijk voor de meest passende oplossing

Wij werken vanuit een onafhankelijke positie samen met een groot aantal verzekeraars. Daarnaast kunnen wij complexe risico's via de assurantiebeurs in verzekering geven. Zo vinden we altijd een passende oplossing voor het afdekken van jouw risico’s.

Verzekeringen voor jezelf, je bedrijf en je personeel

Als ondernemer loop je risico voor jezelf, jouw mensen en met jouw onderneming.

Jezelf

Als ondernemer dien je het risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden zelf te regelen, maar wat is voldoende voor jou en voor jouw nabestaanden.

Bedrijf

Verzekeringen voor jouw bedrijf zijn noodzakelijk om te voorkomen dat je door bijvoorbeeld een storm, brand, waterschade of een inbraak jouw bezittingen verliest. 
Scroll verder voor meer info.

Personeel

Wat komt er allemaal bij kijken voor een goede voorziening voor arbeidsongeschiktheid, overlijden of pensioen? Hoe regel je ook voor je werknemers financiële rust?

Wist je dat…

Wij bij de meeste verzekeraars de bevoegdheid hebben om bepaalde schades zelf uit te betalen? Wel zo efficiënt en snel! En bij de overige partijen helpen we je bij het indienen van de schade. Onze ervaring kan je ook helpen om een eerder afgewezen schade mogelijk alsnog vergoed te krijgen.

Hieronder zie je de meest gebruikelijke zakelijke verzekeringen die voor jou, jouw onderneming of personeel van toepassing kunnen zijn. Aan de hand van een risicoanalyse zullen wij samen de risico in kaart brengen en bekijken welke verzekeringen gewenst en noodzakelijk zijn.

Aansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Bedrijfsaansprakelijkheid

Bestuurders

Construction all risk

Rechtsbijstand

Gebouw en spullen

Inventaris en goederen

Gebouwen

Transport

Bedrijfsschade

Vervoer

Bedrijfsauto’s

Vrachtauto

Werkmateriaal

Het begint met een kop koffie van ons

Wij willen graag jouw financiële coach zijn voor het inzicht en advies over de risico's en verzekeringen. Een goed gevoel en vertrouwen is daarbij de basis en essentieel. Dat begint met een kop koffie of thee.  Het eerste gesprek is zonder kosten en vrijblijvend. 

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die jouw taal als ondernemer spreken. Die jouw vraagstukken als ondernemer of ZZP’er begrijpen. En ook de antwoorden hebben. Die onafhankelijk advies geven zodat jij de beste hypotheek hebt. En hier alles aan doen, zodat die hypotheek er komt.

Ontmoet het team