Hypotheek

Je droomhuis realiseren

Je hebt je droomhuis gevonden. De financiering is de volgende stap. Het maakt niet uit of je nu voor het eerst een huis koopt, een andere woning, in loondienst bent of ondernemer. Voor iedereen is een passende hypotheek te vinden. Kijk snel wat voor jouw situatie de volgende stap is.

Hypotheek

Je eerste huis

Ga je voor het eerst een woning kopen? Dan komt er veel op je af. Je hebt waarschijnlijk geen idee waar te beginnen. Onze adviseurs leggen het stap voor stap uit. Zodat jij met een gerust gevoel een goede start maakt op de woningmarkt.

Hypotheek

Volgende huis kopen

Ook voor huizenbezitters is een woning kopen speciaal. Je hypotheek meenemen, overwaarde, overbruggingskrediet, dubbele lasten en nog veel meer. Hoe zit dat eigenlijk voor niet-starters? Onze adviseurs weten er alles van. En beantwoorden al je vragen en geven je persoonlijk en onafhankelijk advies.

Hypotheek

Als ZZP’er of ondernemer

Is het als ZZP’er of ondernemer lastig om een hypotheek te krijgen? Meestal niet. De hypotheekaanvraag duurt alleen iets langer. Om de simpele reden dat je als ondernemer geen salarisstrook en werkgeversverklaring kan overleggen. Daarom heb je een inkomensverklaring nodig. Wat dat is en hoe we je daarbij kunnen helpen, leggen we je graag uit. Zodat je ook als ondernemer of ZZP’er je woonwens kan vervullen.

Elke hypotheek begint met een kop koffie.

Een huis kopen is best spannend en levert veel vragen op. Vragen die we graag voor je beantwoorden. Kom gerust langs. Geheel vrijblijvend. Bellen kan natuurlijk ook.

Hypotheek

Oversluiten en bijlenen

De rente staat op een historisch laag niveau. Het oversluiten van jouw hypotheek naar een andere geldverstrekker kan dan aantrekkelijk zijn. Ook als je verbouwingsplannen hebt helpt een lage rente bij het eerder mogelijk maken van je wensen. Reken wel goed door of het ook voor jou interessant is.

Belangrijke momenten in je leven

Een nieuwe baan, kinderen, scheiden of helaas misschien werkeloos. Gebeurtenissen die van invloed zijn op je hypotheek. We hebben de belangrijkste op een rij gezet.

Wat kost het?

Een huis kopen is financieel een flinke stap. Dat weet je inmiddels vast zelf.

Welke kosten daarbij precies komen kijken, hebben we voor je op een rij gezet. Inclusief een aantal handige tools. Leuk en leerzaam om te doen en het geeft je alvast wat inzicht.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Het gaat om de beste keuze voor jou. Wij noemen dat onafhankelijk hypotheekadvies. Zodat je weet, voelt en erop vertrouwt dat je dé hypotheek hebt die bij jou past, zonder dat je een euro teveel betaalt.

Niet voor niks werken we samen met veel verschillende aanbieders. Zo vinden we ongetwijfeld een hypotheek die het beste aansluit bij jouw wensen.

Wat klanten zeggen

martijn both

20/11/2020
★★★★★

Duidelijk advies en denkt goed mee wat het beste voor de klant is. Gaat net een stap verder door zicht vast te bijten in het dossier ook als het net wat ingewikkelder is. Ik beveel Pieter zeker aan.

tevreden klant

17/11/2020
★★★★

Prima geholpen begreep meteen wat ik/wij wilde. Hij heeft alles voor ons op een rijtje gezet en een duidelijke info erbij gegeven.

J.Z.

04/11/2020
★★★★★

Al jaren waren we vaste klant bij Kokadvies, eerst omdat ze bij ons op het dorpse Bovenkerk zaten. Lekker makkelijk, even langs wippen, de gezichten zien bij de stem. Ik ben nog wel eens daar langs gefietst, om dat ik vergeten was dat ze verhuisd waren. En opeens is daar het moment dat je ze echt nodig hebt. Ingewikkelde kwesties met vergaande gevolgen. Alles werd zorgvuldig uitgeplozen, nagevraagd en stap voor stap loodsten Léoni Kok en Jenny Veldhuis ons door het maandenlange proces heen. Met heel veel geduld vooral, en met 200 % inzet om ons daar te krijgen waar we heen wilden. Samen met Laurine van Wind makelaars, met wie ze nauw samenwerken als het om huizen gaat. Altijd een luisterend oor, en steeds vragen of dingen al geregeld waren en of ze konden helpen. Kortom, we wonen nu leeftijdsproof en zijn dankbaar dat we de stap hebben gewaagd. Joke Zonneveld

Imi

03/11/2020
★★★★★

Prettig en duidelijk gesprek. Alles werd zo uitgelegd dat het goed te begrijpen was.

stephanie van kessel

02/11/2020
★★★★★

Alles gewoon op en top geregeld besproken en gedaan! Snel geholpen met vragen, duidelijke uitleg over hypotheken en verzekeringen! Al met al.. top adviseurs!

J.

31/10/2020
★★★★★

Ik heb contact gehad met 3 verschillende werknemersvan het betreffende kantoor, ieder met een eigen specialisatie, maar allen volledig op de hoogte van de gang van zaken. Klantvriendelijk, professioneel, meedekend en altijd snel en bondig antwoord. Ook de nazorg en abonnementservice is super.

Rik

26/10/2020
★★★★★

Wij zijn voor een hypotheekadvies uitstekend geholpen door Klaas van Huizen. Klaas is professioneel, vakbekwaam en neemt de tijd voor een goed advies. Wij raden Klaas zeker aan!

Anoniem

20/10/2020
★★★★★

Altijd meedenken en stond klaar voor alle vragen. Enthousiast en vrolijk, kennis van zaken en betrouwbaar. Heel prettig en leuk contact.

Ellen

12/10/2020
★★★★★

Kundig, duidelijk, eerlijk, betrokken, ervaren en zeer vriendelijk

Elena P.

07/10/2020
★★★★★

Klaas is een ervaren professioneel. Dat zie jij meteen bij de eerste gesprek. Heel duidelijk advies en in “normale” taal wat iedereen kan begrijpen, zonder te ingewikkelde termen. Bovendien is Klaas heel vriendelijk en klantgericht, staat altijd klaar voor je en je voelt je echt begeleiden door de hele process. Echt een aanrader! Wij zijn erg tevreden en blij! Nogmaals bedankt voor de goede service.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kan ik lenen? Kan ik profiteren van de lage rente door over te sluiten? Neem je eigen geld mee of niet?

Antwoord:

De maximale lening is afhankelijk van het inkomen (en eventuele andere lasten zoals (studie-)schulden en de marktwaarde van de woning, eventueel na verbouwing. De laagste van de twee geldt. Nieuwsgierig hoeveel hypotheek je kan krijgen? Reken hier zelf uit hoeveel je ongeveer kan lenen en wat dat maandelijks ongeveer kost. Stel jezelf vooral ook de vraag wat je maximaal per maand kwijt wilt zijn aan een hypotheek. Want misschien wil je ook geld overhouden voor je hobby, sport, tripjes of om te sparen.

Antwoord:

De rente is op dit moment inderdaad laag, daarom kiezen veel mensen ervoor om nu hun (aflossingsvrije) hypotheek over te sluiten naar een aantrekkelijke hypotheek met een lagere rente. Aan het openbreken van een lopende hypotheek zijn voorwaarden verbonden. Zoals het betalen van een boeterente. In veel gevallen staat de te betalen boeterente niet in verhouding tot het profijt van de lagere maandlasten. Wij rekenen graag voor je uit of oversluiten voor jou aantrekkelijk is, zodat ook jij kan profiteren van lagere maandlasten.

Antwoord:

Als starter moet je in alle gevallen eigen geld inbrengen voor de kosten koper en de financieringskosten. Hoeveel is per aankoop verschillend.