Hypotheek

Je droomhuis realiseren

Je hebt je droomhuis gevonden. De financiering is de volgende stap. Het maakt niet uit of je nu voor het eerst een huis koopt, een andere woning, in loondienst bent of ondernemer. Voor iedereen is een passende hypotheek te vinden. Kijk snel wat voor jouw situatie de volgende stap is.

Hypotheek

Je eerste huis

Ga je voor het eerst een woning kopen? Dan komt er veel op je af. Je hebt waarschijnlijk geen idee waar te beginnen. Onze adviseurs leggen het stap voor stap uit. Zodat jij met een gerust gevoel een goede start maakt op de woningmarkt.

Hypotheek

Volgende huis kopen

Ook voor huizenbezitters is een woning kopen speciaal. Je hypotheek meenemen, overwaarde, overbruggingskrediet, dubbele lasten en nog veel meer. Hoe zit dat eigenlijk voor niet-starters? Onze adviseurs weten er alles van. En beantwoorden al je vragen en geven je persoonlijk en onafhankelijk advies.

Hypotheek

Als ZZP’er of ondernemer

Is het als ZZP’er of ondernemer lastig om een hypotheek te krijgen? Meestal niet. De hypotheekaanvraag duurt alleen iets langer. Om de simpele reden dat je als ondernemer geen salarisstrook en werkgeversverklaring kan overleggen. Daarom heb je een inkomensverklaring nodig. Wat dat is en hoe we je daarbij kunnen helpen, leggen we je graag uit. Zodat je ook als ondernemer of ZZP’er je woonwens kan vervullen.

Elke hypotheek begint met een kop koffie.

Een huis kopen is best spannend en levert veel vragen op. Vragen die we graag voor je beantwoorden. Kom gerust langs. Geheel vrijblijvend. Bellen kan natuurlijk ook.

Hypotheek

Oversluiten en bijlenen

De rente staat op een historisch laag niveau. Het oversluiten van jouw hypotheek naar een andere geldverstrekker kan dan aantrekkelijk zijn. Ook als je verbouwingsplannen hebt helpt een lage rente bij het eerder mogelijk maken van je wensen. Reken wel goed door of het ook voor jou interessant is.

Belangrijke momenten in je leven

Een nieuwe baan, kinderen, scheiden of helaas misschien werkeloos. Gebeurtenissen die van invloed zijn op je hypotheek. We hebben de belangrijkste op een rij gezet.

Wat kost het?

Een huis kopen is financieel een flinke stap. Dat weet je inmiddels vast zelf.

Welke kosten daarbij precies komen kijken, hebben we voor je op een rij gezet. Inclusief een aantal handige tools. Leuk en leerzaam om te doen en het geeft je alvast wat inzicht.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Het gaat om de beste keuze voor jou. Wij noemen dat onafhankelijk hypotheekadvies. Zodat je weet, voelt en erop vertrouwt dat je dé hypotheek hebt die bij jou past, zonder dat je een euro teveel betaalt.

Niet voor niks werken we samen met veel verschillende aanbieders. Zo vinden we ongetwijfeld een hypotheek die het beste aansluit bij jouw wensen.

Wat klanten zeggen

Dianelouise Hilton

29/07/2021
★★★★★

Leonie zou ik aan idereen aanraden zij is een fantastisch vrouw zij heeft mij zo enorm geholpen zij helpt van A naar Z zij is grondig en enorm doorzetter als zij iets zegt dan krijgt zij het voor elkaar voor je . Ik wil Leonie ook bij deze persoonlijke bedanken voor haar enorm inzet door jou hulp heb je mij leef veranderde woorden kom mij te kort hoe ik je kan bedanken je bent voor altijd in mij heart dankjewel wat jij voor mij heb gedaan is bijzonder en ik ben je voor altijd dankbaar 🙏

E. de Bruijn

16/07/2021
★★★★★

Ik ben 60+ en daardoor is het verkrijgen van een hypotheek zeer lastig, zo niet bijna onmogelijk, Leonie Kok is een gepassioneerde en kundige vakvrouw die de hypotheek verlener wist te overtuigen. Sinds gisteren ben ik de trotse eigenaresse van een leuk appartement en ik ben Leonie en haar team veel dank verschuldigd. Ik zou Kok advies zeker aanbevelen. De communicatie was prettig en vlot en ik kom met al mijn vragen bij hen terecht.

WH

10/07/2021
★★★★★

Leonie is zeer gedreven en onderzoekt alle mogelijkheden om voor de klant een zo goed mogelijk product samen te stellen. Daarbij is het een prettig mens in de omgang.

M. Veerman

06/07/2021
★★★★★

Mike heeft ons erg goed geholpen. Ondanks de rare contact momenten ivm COVID heeft hij het erg persoonlijk weten te houden en ons als starters een goed gevoel gegeven door middel van advies en hulp waar en wanneer dan ook nodig.

Sjouke en Ati

30/06/2021
★★★★★

We hebben de contacten met Klaas van Huizen als bijzonder prettig ervaren. Hij zette zich volledig in om een goede oplossing voor ons financiële vraagstuk te vinden. Hij bereidde de gesprekken goed voor, toegespitst op onze specifieke situatie en hij gaf aan deze zeer goed te begrijpen. Beschikt over een zeer goede vakkennis en kennis van de markt,en kan dit ook in begrijpelijke taal goed uitleggen. Hij is echt tot het uiterste gegaan om voor ons het beste resultaat te behalen. Wij hebben hem ervaren als communicatief zeer vaardig. Heeft ook alle geduld om vragen te beantwoorden. Ook zijn collega's Thom en Jenny van Kok Advies waren altijd beschikbaar om ons te assisteren.

Dennis

28/06/2021
★★★★★

Net als enkele jaren geleden ben ik door Kok Advies (Klaas van Huizen en team) uitstekend geholpen op het gebied van hypotheek advies in verband met aankoop van mijn nieuwe appartement. Ik heb de ondersteuning en sparringspartnerschap dat ik zocht erg kunnen waarderen waardoor ik snel in staat was de benodigde (grote) besluiten gefundeerd te kunnen nemen. Daarnaast werd ik op de hoogte gehouden van de status en direct gebeld als er info van mijn kant nodig was. Al met al traject waar ik met plezier op terug kijk.

Marco

16/06/2021
★★★★★

Thom en Léoni hebben ons enorm geholpen met het advies wat gegeven is, deskundig en prettig. Wij zijn al jaren tevreden klant van Kok Advies en kan met zekerheid iedereen aanraden voor hypotheek, verzekering en pensioen advies.

Xandra

12/06/2021
★★★★★

Richard heeft ons zodanig geholpen en geinformeerd dat mijn spontane reactie aan einde gesprek was: van mij krijg je een 10 met een griffel. Over deze reactie geen moment nagedacht maar floepte er zomaar uit. Zegt genoeg dacht ik.

EGS

07/06/2021
★★★★★

Pieter Voorn is een zeer kundige en pragmatische verzekeringsadviseur. Hij is empathisch en kan zich goed verplaatsen in zijn cliënt.

Gé en Trudy

02/06/2021
★★★★★

Mike heeft ons bijzonder goed geadviseerd en geholpen met het wijzigen van de hypotheek. Ook de nazorg was super.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kan ik lenen? Kan ik profiteren van de lage rente door over te sluiten? Neem je eigen geld mee of niet?

Antwoord:

De maximale lening is afhankelijk van het inkomen (en eventuele andere lasten zoals (studie-)schulden en de marktwaarde van de woning, eventueel na verbouwing. De laagste van de twee geldt. Nieuwsgierig hoeveel hypotheek je kan krijgen? Reken hier zelf uit hoeveel je ongeveer kan lenen en wat dat maandelijks ongeveer kost. Stel jezelf vooral ook de vraag wat je maximaal per maand kwijt wilt zijn aan een hypotheek. Want misschien wil je ook geld overhouden voor je hobby, sport, tripjes of om te sparen.

Antwoord:

De rente is op dit moment inderdaad laag, daarom kiezen veel mensen ervoor om nu hun (aflossingsvrije) hypotheek over te sluiten naar een aantrekkelijke hypotheek met een lagere rente. Aan het openbreken van een lopende hypotheek zijn voorwaarden verbonden. Zoals het betalen van een boeterente. In veel gevallen staat de te betalen boeterente niet in verhouding tot het profijt van de lagere maandlasten. Wij rekenen graag voor je uit of oversluiten voor jou aantrekkelijk is, zodat ook jij kan profiteren van lagere maandlasten.

Antwoord:

Als starter moet je in alle gevallen eigen geld inbrengen voor de kosten koper en de financieringskosten. Hoeveel is per aankoop verschillend.