Hypotheek

Je droomhuis realiseren

Je hebt je droomhuis gevonden. De financiering is de volgende stap. Het maakt niet uit of je nu voor het eerst een huis koopt, een andere woning, in loondienst bent of ondernemer. Voor iedereen is een passende hypotheek te vinden. Kijk snel wat voor jouw situatie de volgende stap is.

Hypotheek

Je eerste huis

Ga je voor het eerst een woning kopen? Dan komt er veel op je af. Je hebt waarschijnlijk geen idee waar te beginnen. Onze adviseurs leggen het stap voor stap uit. Zodat jij met een gerust gevoel een goede start maakt op de woningmarkt.

Hypotheek

Volgende huis kopen

Ook voor huizenbezitters is een woning kopen speciaal. Je hypotheek meenemen, overwaarde, overbruggingskrediet, dubbele lasten en nog veel meer. Hoe zit dat eigenlijk voor niet-starters? Onze adviseurs weten er alles van. En beantwoorden al je vragen en geven je persoonlijk en onafhankelijk advies.

Hypotheek

Als ZZP’er of ondernemer

Is het als ZZP’er of ondernemer lastig om een hypotheek te krijgen? Meestal niet. De hypotheekaanvraag duurt alleen iets langer. Om de simpele reden dat je als ondernemer geen salarisstrook en werkgeversverklaring kan overleggen. Daarom heb je een inkomensverklaring nodig. Wat dat is en hoe we je daarbij kunnen helpen, leggen we je graag uit. Zodat je ook als ondernemer of ZZP’er je woonwens kan vervullen.

Elke hypotheek begint met een kop koffie.

Een huis kopen is best spannend en levert veel vragen op. Vragen die we graag voor je beantwoorden. Kom gerust langs. Geheel vrijblijvend. Bellen kan natuurlijk ook.

Hypotheek

Oversluiten en bijlenen

De rente staat op een historisch laag niveau. Het oversluiten van jouw hypotheek naar een andere geldverstrekker kan dan aantrekkelijk zijn. Ook als je verbouwingsplannen hebt helpt een lage rente bij het eerder mogelijk maken van je wensen. Reken wel goed door of het ook voor jou interessant is.

Belangrijke momenten in je leven

Een nieuwe baan, kinderen, scheiden of helaas misschien werkeloos. Gebeurtenissen die van invloed zijn op je hypotheek. We hebben de belangrijkste op een rij gezet.

Wat kost het?

Een huis kopen is financieel een flinke stap. Dat weet je inmiddels vast zelf.

Welke kosten daarbij precies komen kijken, hebben we voor je op een rij gezet. Inclusief een aantal handige tools. Leuk en leerzaam om te doen en het geeft je alvast wat inzicht.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Het gaat om de beste keuze voor jou. Wij noemen dat onafhankelijk hypotheekadvies. Zodat je weet, voelt en erop vertrouwt dat je dé hypotheek hebt die bij jou past, zonder dat je een euro teveel betaalt.

Niet voor niks werken we samen met veel verschillende aanbieders. Zo vinden we ongetwijfeld een hypotheek die het beste aansluit bij jouw wensen.

Wat klanten zeggen

EdlM

26/09/2022
★★★★★

Goed bereikbaar, overzichtelijk, vriendelijk en snel.

Bans

05/09/2022
★★★★★

Goedekennis van zaken, vriendelijk ,hulpvaardig houd zich aan afspraken, goede uitleg. Neemt de tijd voor.

Rene van Versendaal

31/08/2022
★★★★

Betrokken, ter zake kundig. Had zich vooraf aan de afspraak goed ingelezen in mijn dossier.

Ansingh

30/08/2022
★★★★★

Al mijn vragen werden op zeer deskundige manier allervriendelijkst beantwoord.Ook de nazorg (mail enz) was van hoge kwaliteit!

Pauline

18/08/2022
★★★★★

Fijn om mee te praten. Heeft kennis van zaken. Snelle terugkoppeling op openstaande punten. Geen vraag is te veel. Dit geldt overigens voor alle medewerkers van Kok Advies.

Prof Mike

17/08/2022
★★★★★

Ik woon in Spanje en vond het onmogelijk om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Alleen KOK, en met name Marjorlein en Jelle Kok hebben de moeite genomen om mogelijke verzekeraars te vinden en hebben onderhandeld - zij dachten out of the box. Voor andere verzekeraars was dit te veel werk. Ik zou ze zonder aarzelen aanbevelen aan alle potentiële klanten, in het bijzonder niet-Nederlanders. De slogan van KOK moet 'etre impossible n'est pas francais' zijn Veel dank aan hen, Professor Dr. Mike G Moulder

Professor Mike

17/08/2022
★★★★★

I live in Spain and found it impossible to obtain liability insurance. Only KOK, and Marjorlein and Jelle Kok in particular took the trouble to find possible underwriters and negotiated - they thought outside the box. For other insurance companies this was too much hard work. I would unhesitatingly recommend them to all potential clients, in particular non Dutch nationals. The KOK slogan should be 'etre impossible n'est pas francais' Many thanks to them, Professor Dr Mike G Moulder Ik woon in Spanje en vond het onmogelijk om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Alleen KOK, en met name Marjorlein en Jelle Kok hebben de moeite genomen om mogelijke verzekeraars te vinden en hebben onderhandeld - zij dachten 'out of the box'. Voor andere verzekeraars was dit te veel werk. Ik zou ze zonder aarzelen aanbevelen aan alle potentiële klanten, in het bijzonder niet-Nederlanders. De slogan van KOK moet 'etre impossible n'est pas francais' zijn Veel dank aan hen, Professor Dr. Mike G Moulder

K . EN L

04/08/2022
★★★★★

Wij zijn zeer tevreden over de diensten die van KOK Advies te Amstelveen hebben afgenomen. Onze hypotheekadviseur is zeer proffesioneel en vriendelijk. Hij heeft goed naar onze wensen en mogelijkheden gekeken en eerlijk en betrouwbaar advies gegeven. Wij hebben na het kenbaar maken van onze wensen geen omkijken meer gehad naar al het papierwerk, Mike heeft ons goed op de hoogte gehouden en alles zeer deskundig voor ons in orde gemaakt.

M Liem

04/08/2022
★★★★★

Leoni Kok en haar team zijn goud waard. Door haar deskundigheid en doortastendheid kon ik na mijn scheiding in mijn huis blijven wonen. Ze zorgde dat mijn dossier snel op orde was, zodat zowel ik als de bank helderheid hadden. Heel fijn om in zo’n lastige periode zo vriendelijk en begripvol te worden geholpen. Bedankt Leoni & Kok Advies!

IIP

11/07/2022
★★★★★

Kok advies heeft in een stressvolle, onzekere en hectische tijd rust en zekerheid weten te bieden. Ze waren duidelijk en eerlijk in hun uitleg, waardoor ik ook het financiële plaatje begreep. Daarnaast waren ze empathisch en begripvol als iets moeilijker liep dan gehoopt. Er stond altijd iemand voor me klaar. Als de hoofdadviseur niet bereikbaar was, dan was er een andere net zo deskundige en goed geïnformeerde adviseur die mijn dossier net zo goed kende. Ik durfde al mijn vragen te stellen en voelde me serieus genomen. Om de beste rente te krijgen is zodra het kon, ('s avonds zelfs, buiten kantooruren) een mail verzonden aan de bank. Dat laat wel zien dat ze er echt voor mij zaten. Ik raad Kok Advies zeker aan.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kan ik lenen? Kan ik profiteren van de lage rente door over te sluiten? Neem je eigen geld mee of niet?

Antwoord:

De maximale lening is afhankelijk van het inkomen (en eventuele andere lasten zoals (studie-)schulden en de marktwaarde van de woning, eventueel na verbouwing. De laagste van de twee geldt. Nieuwsgierig hoeveel hypotheek je kan krijgen? Reken hier zelf uit hoeveel je ongeveer kan lenen en wat dat maandelijks ongeveer kost. Stel jezelf vooral ook de vraag wat je maximaal per maand kwijt wilt zijn aan een hypotheek. Want misschien wil je ook geld overhouden voor je hobby, sport, tripjes of om te sparen.

Antwoord:

De rente is op dit moment inderdaad laag, daarom kiezen veel mensen ervoor om nu hun (aflossingsvrije) hypotheek over te sluiten naar een aantrekkelijke hypotheek met een lagere rente. Aan het openbreken van een lopende hypotheek zijn voorwaarden verbonden. Zoals het betalen van een boeterente. In veel gevallen staat de te betalen boeterente niet in verhouding tot het profijt van de lagere maandlasten. Wij rekenen graag voor je uit of oversluiten voor jou aantrekkelijk is, zodat ook jij kan profiteren van lagere maandlasten.

Antwoord:

Als starter moet je in alle gevallen eigen geld inbrengen voor de kosten koper en de financieringskosten. Hoeveel is per aankoop verschillend.