Hypotheek

Je droomhuis realiseren

Je hebt je droomhuis gevonden. De financiering is de volgende stap. Het maakt niet uit of je nu voor het eerst een huis koopt, een andere woning, in loondienst bent of ondernemer. Voor iedereen is een passende hypotheek te vinden. Kijk snel wat voor jouw situatie de volgende stap is.

Hypotheek

Je eerste huis

Ga je voor het eerst een woning kopen? Dan komt er veel op je af. Je hebt waarschijnlijk geen idee waar te beginnen. Onze adviseurs leggen het stap voor stap uit. Zodat jij met een gerust gevoel een goede start maakt op de woningmarkt.

Hypotheek

Volgende huis kopen

Ook voor huizenbezitters is een woning kopen speciaal. Je hypotheek meenemen, overwaarde, overbruggingskrediet, dubbele lasten en nog veel meer. Hoe zit dat eigenlijk voor niet-starters? Onze adviseurs weten er alles van. En beantwoorden al je vragen en geven je persoonlijk en onafhankelijk advies.

Hypotheek

Als ZZP’er of ondernemer

Is het als ZZP’er of ondernemer lastig om een hypotheek te krijgen? Meestal niet. De hypotheekaanvraag duurt alleen iets langer. Om de simpele reden dat je als ondernemer geen salarisstrook en werkgeversverklaring kan overleggen. Daarom heb je een inkomensverklaring nodig. Wat dat is en hoe we je daarbij kunnen helpen, leggen we je graag uit. Zodat je ook als ondernemer of ZZP’er je woonwens kan vervullen.

Elke hypotheek begint met een kop koffie.

Een huis kopen is best spannend en levert veel vragen op. Vragen die we graag voor je beantwoorden. Kom gerust langs. Geheel vrijblijvend. Bellen kan natuurlijk ook.

Hypotheek

Oversluiten en bijlenen

Je thuis voelen in Nederland, dat is wat je wilt als expat. Onbezorgd wonen hoort daarbij. Fijn als je hypotheek dan goed is geregeld. Als expat komt daar in de regel meer bij kijken. Ook daar zijn wij in thuis. Veel expats vonden de weg naar onze adviseurs voor passend hypotheekadvies.

Belangrijke momenten in je leven

Een nieuwe baan, kinderen, scheiden of helaas misschien werkeloos. Gebeurtenissen die van invloed zijn op je hypotheek. We hebben de belangrijkste op een rij gezet.

Wat kost het?

Een huis kopen is financieel een flinke stap. Dat weet je inmiddels vast zelf.

Welke kosten daarbij precies komen kijken, hebben we voor je op een rij gezet. Inclusief een aantal handige tools. Leuk en leerzaam om te doen en het geeft je alvast wat inzicht.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Het gaat om de beste keuze voor jou. Wij noemen dat onafhankelijk hypotheekadvies. Zodat je weet, voelt en erop vertrouwt dat je dé hypotheek hebt die bij jou past, zonder dat je een euro teveel betaalt.

Niet voor niks werken we samen met veel verschillende aanbieders. Zo vinden we ongetwijfeld een hypotheek die het beste aansluit bij jouw wensen.

Wat klanten zeggen

Yvonne

01/08/2020
★★★★

Prettig gesprek, kundige adviseur

Piot / BOKO international

22/07/2020
★★★★★

His explanation was very clear, on time response and helpful.

Frans

14/07/2020
★★★★★

Ik heb Richard vooraf aan ons gesprek alle informatie toegestuurd + de nodige vragen die ik had. Tijdens het gesprek merkte ik meteen dat hij de informatie goed had doorgenomen en dat hij antwoorden had op mijn vragen. Hij was tijdens de videoconference erg vriendelijk, empatisch, rustig, duidelijk. Ik was een beetje sceptsich mbt de videoconference. Had liever een real face to face gesprek gehad. Maar gezien de covid 19 maatregelen was dat niet mogelijk. Maar, gedurende het gesprek , wist Richard deze scepsis weg te nemen. Vond ik erg erg goed.

Keng Wai To

07/07/2020
★★★★

Mike is snel in zijn reacties en heeft ons goed ontzorgd. Wij hadden vanaf het eerste moment het gevoel dat hij onze belangen goed voor ogen had en ons optimaal zou adviseren. Zoals zijn collega's voor hem heeft hij ons vertrouwen in Kokadvies niet beschaamd.

Maarten

01/07/2020
★★★★★

Uitstekend geholpen en geadviseerd door Léoni en Jenny. Op alle vragen snel en helder antwoord gekregen. Het hele proces is soepel en vlot verlopen met een positief resultaat. Zeer tevreden, een aanrader.

Wim

29/06/2020
★★★★★

Mevrouw Veldhuis heeft ons zeer professioneel en erg vriendelijk geholpen. Zij heeft uitstekende vakkennis waarmee ze ons geholpen heeft met de afwikkeling/planning van onze hypotheek en bijbehorende verzekeringen. Gedurende de Corona crisis was zij altijd goed bereikbaar en benaderbaar en bij haar is een afspraak ook echt een afspraak. Hoe verfrissend in deze tijd! Mevrouw Veldhuis heeft erg goede persoonlijke eigenschappen waarmee ze ons met regelmaat uit de stress heeft gehaald. Wij zijn haar hier heel erg dankbaar voor.

Ans Diele

25/06/2020
★★★★★

Jenny en Leoni hebben een duidelijk beeld gegeven, en het heel begrijpelijk uitgelegd! Ook kon ik altijd bellen als ik vragen had!

R.S.

12/06/2020
★★★★★

Léoni is echt een deskundige die heel menselijk en toegankelijk is. Het is voor ons het eerste koophuis. Léoni neemt alles uit handen, maar zorgt wel dat je ook begrijpt wat alles is en wat er gaat gebeuren. Ik heb altijd het gevoel gehad dat er naar ons geluisterd er werd en er voor ons een die paste pas onze situatie. Ik zou Léoni zeker aanraden bij anderen.

Jan

10/06/2020
★★★★★

Prima uitleg gekregen voor de zaken die wij nodig hadden en daarna werd alles soepel en snel geregeld.

Patricia

02/06/2020
★★★★

Mike is iemand die je stap voor stap meeneemt bij het afsluiten van een hypotheek. Bij vragen geeft hij een heldere uitleg en je hoeft nooit lang te wachten op antwoord. Kortom, Mike is een erg prettige en vriendelijke adviseur!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kan ik lenen? Kan ik profiteren van de lage rente door over te sluiten? Neem je eigen geld mee of niet?

Antwoord:

De maximale lening is afhankelijk van het inkomen (en eventuele andere lasten zoals (studie-)schulden en de marktwaarde van de woning, eventueel na verbouwing. De laagste van de twee geldt. Nieuwsgierig hoeveel hypotheek je kan krijgen? Reken hier zelf uit hoeveel je ongeveer kan lenen en wat dat maandelijks ongeveer kost. Stel jezelf vooral ook de vraag wat je maximaal per maand kwijt wilt zijn aan een hypotheek. Want misschien wil je ook geld overhouden voor je hobby, sport, tripjes of om te sparen.

Antwoord:

De rente is op dit moment inderdaad laag, daarom kiezen veel mensen ervoor om nu hun (aflossingsvrije) hypotheek over te sluiten naar een aantrekkelijke hypotheek met een lagere rente. Aan het openbreken van een lopende hypotheek zijn voorwaarden verbonden. Zoals het betalen van een boeterente. In veel gevallen staat de te betalen boeterente niet in verhouding tot het profijt van de lagere maandlasten. Wij rekenen graag voor je uit of oversluiten voor jou aantrekkelijk is, zodat ook jij kan profiteren van lagere maandlasten.

Antwoord:

Als starter moet je in alle gevallen eigen geld inbrengen voor de kosten koper en de financieringskosten. Hoeveel is per aankoop verschillend.