Hypotheek

Je droomhuis realiseren

Je hebt je droomhuis gevonden. De financiering is de volgende stap. Het maakt niet uit of je nu voor het eerst een huis koopt, een andere woning, in loondienst bent of ondernemer. Voor iedereen is een passende hypotheek te vinden. Kijk snel wat voor jouw situatie de volgende stap is.

Hypotheek

Je eerste huis

Ga je voor het eerst een woning kopen? Dan komt er veel op je af. Je hebt waarschijnlijk geen idee waar te beginnen. Onze adviseurs leggen het stap voor stap uit. Zodat jij met een gerust gevoel een goede start maakt op de woningmarkt.

Hypotheek

Volgende huis kopen

Ook voor huizenbezitters is een woning kopen speciaal. Je hypotheek meenemen, overwaarde, overbruggingskrediet, dubbele lasten en nog veel meer. Hoe zit dat eigenlijk voor niet-starters? Onze adviseurs weten er alles van. En beantwoorden al je vragen en geven je persoonlijk en onafhankelijk advies.

Hypotheek

Als ZZP’er of ondernemer

Is het als ZZP’er of ondernemer lastig om een hypotheek te krijgen? Meestal niet. De hypotheekaanvraag duurt alleen iets langer. Om de simpele reden dat je als ondernemer geen salarisstrook en werkgeversverklaring kan overleggen. Daarom heb je een inkomensverklaring nodig. Wat dat is en hoe we je daarbij kunnen helpen, leggen we je graag uit. Zodat je ook als ondernemer of ZZP’er je woonwens kan vervullen.

Elke hypotheek begint met een kop koffie.

Een huis kopen is best spannend en levert veel vragen op. Vragen die we graag voor je beantwoorden. Kom gerust langs. Geheel vrijblijvend. Bellen kan natuurlijk ook.

Hypotheek

Oversluiten en bijlenen

De rente staat op een historisch laag niveau. Het oversluiten van jouw hypotheek naar een andere geldverstrekker kan dan aantrekkelijk zijn. Ook als je verbouwingsplannen hebt helpt een lage rente bij het eerder mogelijk maken van je wensen. Reken wel goed door of het ook voor jou interessant is.

Belangrijke momenten in je leven

Een nieuwe baan, kinderen, scheiden of helaas misschien werkeloos. Gebeurtenissen die van invloed zijn op je hypotheek. We hebben de belangrijkste op een rij gezet.

Wat kost het?

Een huis kopen is financieel een flinke stap. Dat weet je inmiddels vast zelf.

Welke kosten daarbij precies komen kijken, hebben we voor je op een rij gezet. Inclusief een aantal handige tools. Leuk en leerzaam om te doen en het geeft je alvast wat inzicht.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Het gaat om de beste keuze voor jou. Wij noemen dat onafhankelijk hypotheekadvies. Zodat je weet, voelt en erop vertrouwt dat je dé hypotheek hebt die bij jou past, zonder dat je een euro teveel betaalt.

Niet voor niks werken we samen met veel verschillende aanbieders. Zo vinden we ongetwijfeld een hypotheek die het beste aansluit bij jouw wensen.

Wat klanten zeggen

Ed

28/06/2024
★★★★★

Geeft duidelijk de mogelijkheden aan met uitgangspunten die wij hem als klant gegeven hebben. Hij heeft een concreet advies gegeven waar je wat mee kunt en dat geeft vertrouwen voor de toekomst.

Francis

27/06/2024
★★★★★

Bijzonder tevreden aangezien alle antwoorden verduidelijking gaven

Mariska

11/06/2024
★★★★★

Ik heb een heel fijn gesprek met Richard gehad. Hij heeft mij op een zeer prettige manier door mijn financiele situatie nu en voor in de toekomst meegenomen. Het is mij heel duidelijk geworden wat de mogelijkheden, uitdagingen en kansen zijn.

Stan Pavel

10/06/2024
★★★★★

Wij zij zeer tevreden met snelle reacties op onze vragen/verzoeken en snelle regeling van onze financiele zaken. Het geldt niet alleen voor de bovengenoemde persoon maar ook voor andere medewerkers van KOK Advies bedrijf in Amstelveen.

Familie Koudijs

27/05/2024
★★★★★

Klaas heeft ons prima geholpen met de medefinanciering van een appartement voor onze dochter. Hij is zeer zorgvuldig in zijn advies, is betrokken en zet net dat stapje extra om te zorgen dat alles in orde komt. Onze eigen hypotheek en overige verzekeringen lopen ook via Kok, we zijn zeer tevreden!

Johan

22/05/2024
★★★★★

Een heel deskundig advies. Was goed voorbereid en we hadden een prettig gesorek over onze toekomst.

Hans

01/05/2024
★★★★★

Super geweldig advies en behandeling van onze hypotheek

Yvette

30/04/2024
★★★★★

Miranda was voor ons geen onbekende; bij een vorige werkgever heeft ze ons al eerder begeleidt in de hypotheken-, verzekeringen- en financiën-jungle, bij de aankoop van ons vorige huis. De keuze om haar voor het financiële plaatje voor onze nieuwe, huidige woning weer te vragen, was dan ook snel gemaakt. Korte lijnen en snel handelen is wat zo fijn is aan haar. Ze haalt daarnaast alles uit de kast om een passend advies te maken. Wat wij zo prettig vinden is haar duidelijkheid en de tijd die zei uitgebreid neemt om dingen helder en uitgelegd te krijgen. Wij raden haar dan ook zeker aan! Miranda dankjewel…

Saskia Bakker

30/04/2024
★★★★★

Zeer kundig in haar vakgebied en realistisch in haar advies. Fijne, rustige uitleg waarbij mijn persoonlijke situatie en mening gerespecteerd wordt. Geeft vertrouwen dat hypotheek en andere zaken goed geregeld worden.

anoniem

29/04/2024
★★★★★

vakkundig geholpen met de juiste adviezen, je voelt je op je gemak

Veelgestelde vragen

Hoeveel kan ik lenen? Kan ik profiteren van de lage rente door over te sluiten? Neem je eigen geld mee of niet?

Antwoord:

De maximale lening is afhankelijk van het inkomen (en eventuele andere lasten zoals (studie-)schulden en de marktwaarde van de woning, eventueel na verbouwing. De laagste van de twee geldt. Nieuwsgierig hoeveel hypotheek je kan krijgen? Reken hier zelf uit hoeveel je ongeveer kan lenen en wat dat maandelijks ongeveer kost. Stel jezelf vooral ook de vraag wat je maximaal per maand kwijt wilt zijn aan een hypotheek. Want misschien wil je ook geld overhouden voor je hobby, sport, tripjes of om te sparen.

Antwoord:

De rente is op dit moment inderdaad laag, daarom kiezen veel mensen ervoor om nu hun (aflossingsvrije) hypotheek over te sluiten naar een aantrekkelijke hypotheek met een lagere rente. Aan het openbreken van een lopende hypotheek zijn voorwaarden verbonden. Zoals het betalen van een boeterente. In veel gevallen staat de te betalen boeterente niet in verhouding tot het profijt van de lagere maandlasten. Wij rekenen graag voor je uit of oversluiten voor jou aantrekkelijk is, zodat ook jij kan profiteren van lagere maandlasten.

Antwoord:

Als starter moet je in alle gevallen eigen geld inbrengen voor de kosten koper en de financieringskosten. Hoeveel is per aankoop verschillend.