Financiële rust

Je oude dag maar ook onverwachte gebeurtenissen goed geregeld.

Financiële rust is je geen zorgen hoeven maken over je toekomst. Wij kunnen niet al jouw zorgen wegnemen. Wel kunnen wij duidelijkheid geven in je financiële situatie en samen een plan hiervoor maken. Aan de hand van het plan weet je wat je moet doen om het financieel goed geregeld te hebben, dit zal zorgen voor financiële rust.

Natuurlijk wil ik financiële rust, wat moet ik daarvoor doen?

Logisch dat je je geen zorgen wilt maken over later. Wij kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél helpen met inzicht en het financieel zo goed mogelijk te regelen.

Pensioen:  Weet jij of je op je 67e voldoende pensioen hebt opgebouwd? Of wil je misschien eerder stoppen en weten wat dat financieel betekent? Twee van de vele vragen waarbij we je graag helpen.

Arbeidsongeschiktheid:  Door een ongeval of ziekte kun je mogelijk nooit meer werken. Wat betekent dat financieel en wat kan je vooraf regelen, mocht het je overkomen?

Overlijden:  Hoewel je er liever niet aan denkt, is het wel verstandig om dat te doen. Wat als ik vroegtijdig kom te overlijden? Natuurlijk wil je dat jouw dierbaren zich dan financieel geen zorgen hoeven te maken.

Financiële rust voor jou en je gezin

In loondienst zijn diverse voorzieningen geregeld, maar is het voor jou perfect geregeld? Met de financiële foto van KOK Advies weet je exact hoe je er financieel voor staat en krijg je advies over de oplossingsrichtingen.

Ondernemer

Als ondernemer dien je het pensioen en risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden zelf te regelen, maar wat is voldoende voor jou en jouw nabestaanden. De  financiële foto van KOK Advies geeft duidelijk inzicht en weet je wat je moet doen.

Onderneming en personeel

Jouw medewerkers vormen waardevolle onderdelen van je bedrijf, zo niet de belangrijkste. Mensen voor wie je het financieel goed wilt regelen. Denk aan geplande gebeurtenissen als pensioen maar ook ongeplande als ziekte.

Wat klanten zeggen

Yara&Stef

30/06/2022
★★★★★

Thom is een zeer kundige profesional. Hij neemt geruim de tijd voor je en legt je alles tot in details uit, zelfs als je het na 10x nog niet begrijpt legt hij het nog rustig uit! Aan gezelligheid ook geen genoeg. Wij raden Thom zeer aan als hypotheekadviseur! En de rest van het team van Kok Advies tevens ook!

anoniem

25/06/2022
★★★★★

Ondanks dat het niet al te makkelijk ging en de bank steeds opnieuw veel (onnodige) informatie en formulieren nodig had , zijn wij steeds goed op de hoogte gehouden en goed geholpen en hebben zij volgehouden, zodat we uiteindelijk precies gekregen hebben waar we om gevraagd hebben.

UEK

01/06/2022
★★★★★

Ik had meerdere financiele punten. Ik zag : door al de bomen het bos niet meer. Stap voor stap heeft Richard alles met mij doorlopen en nog andere mogelijkheden naar voren gebracht, waar ik geen moment over heb nagedacht. Nu kon ik nog kiezen ook. Richard heeft alles met rust uitgelegd. Hij nam er echt de tijd voor. Alles werd duidelijk voor mij

Zwart

31/05/2022
★★★★★

Heel duidelijk en informatief. Een zeer prettige bejegening.

P.Y.

30/05/2022
★★★★★

Ik ben erg tevreden hoe het process is verlopen met name het meedenken , uitleg, snelle reactie op mail en geduld die jullie hebben met mij ;)

Hein Compier

30/05/2022
★★★★★

Zico maar ook Marije hebben mij gerust gesteld en er veel energie in gestopt om te zorgen dat de verzekering zijn afspraken na zou komen. Dit was nodig omdat de adviseur van de verzekering negatief advies gaf.

Carlo

25/05/2022
★★★★★

Ik wilde de hypotheek van mijn wooning updaten. Gezien de recente ontwikkelingen rondom de rente, had ik behoefte om opnieuw doen ze te laten toetsen. Met zeer kundige advies en in een aangename sfeer, heb ik een passende en gewenste oplossing gekregen. Gedurende de hele traject ben ik uitstekend geholpen. Super tevreden. 10/10

EGS

25/05/2022
★★★★★

De eerste gesprekken hebben met een collega van Thom plaats gevonden. Hierna heeft Thom de verdere werkzaamheden opgepakt. Ik heb Thom leren kennen als een vakman, die bovendien communicatief erg sterk is! Erg prettig om mee om te gaan als cliënt.

Helene

16/05/2022
★★★★★

Kok Advies heeft ons geadviseerd en ondersteund bij het oversluiten van onze hypotheek. Omdat het om een tweede woning ging was het behoorlijk ingewikkelend en zaten er allerlei haken en ogen aan. Het hele proces was daarom intensief en tijdrovend. Kok Advies heeft ons hier soepel en professioneel doorheen geleid, legde alles helder en geduldig uit waardoor we vertrouwen bleven houden dat alles goed zou komen. Ze reageren altijd snel en vriendelijk. Ik ben blij dat zij onze adviseurs waren en raad ze iedereen aan!

Marco Frijhoff

15/05/2022
★★★★★

aandachtig, snel tot de kern en uitgaand van mijn mogelijkheden en wensen!!!

Wat kost het advies?

De kosten van het advies en inzicht is afhankelijk van jouw situatie. Wil je als particulier, ondernemer of voor je personeel financiële rust? Lees er meer over op de specifieke pagina’s of neem contact met ons op.

Ons serviceabonnement

Altijd persoonlijk advies

Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijk wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeringen en hypotheek en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard staat jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen. 

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die jou helpen met financieel inzicht en advies. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn hun expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij hun terecht. Ze geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al je financiële vragen. 

Ontmoet het team