Financiële rust

Je oude dag maar ook onverwachte gebeurtenissen goed geregeld.

Financiële rust is je geen zorgen hoeven maken over je toekomst. Wij kunnen niet al jouw zorgen wegnemen. Wel kunnen wij duidelijkheid geven in je financiële situatie en samen een plan hiervoor maken. Aan de hand van het plan weet je wat je moet doen om het financieel goed geregeld te hebben, dit zal zorgen voor financiële rust.

Natuurlijk wil ik financiële rust, wat moet ik daarvoor doen?

Logisch dat je je geen zorgen wilt maken over later. Wij kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél helpen met inzicht en het financieel zo goed mogelijk te regelen.

Pensioen:  Weet jij of je op je 67e voldoende pensioen hebt opgebouwd? Of wil je misschien eerder stoppen en weten wat dat financieel betekent? Twee van de vele vragen waarbij we je graag helpen.

Arbeidsongeschiktheid:  Door een ongeval of ziekte kun je mogelijk nooit meer werken. Wat betekent dat financieel en wat kan je vooraf regelen, mocht het je overkomen?

Overlijden:  Hoewel je er liever niet aan denkt, is het wel verstandig om dat te doen. Wat als ik vroegtijdig kom te overlijden? Natuurlijk wil je dat jouw dierbaren zich dan financieel geen zorgen hoeven te maken.

Financiële rust voor jou en je gezin

In loondienst zijn diverse voorzieningen geregeld, maar is het voor jou perfect geregeld? Met de financiële foto van KOK Advies weet je exact hoe je er financieel voor staat en krijg je advies over de oplossingsrichtingen.

Ondernemer

Als ondernemer dien je het pensioen en risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden zelf te regelen, maar wat is voldoende voor jou en jouw nabestaanden. De  financiële foto van KOK Advies geeft duidelijk inzicht en weet je wat je moet doen.

Onderneming en personeel

Jouw medewerkers vormen waardevolle onderdelen van je bedrijf, zo niet de belangrijkste. Mensen voor wie je het financieel goed wilt regelen. Denk aan geplande gebeurtenissen als pensioen maar ook ongeplande als ziekte.

Wat klanten zeggen

Klaas Norel

18/01/2022
★★★★★

het hele proces verliep proactief vanuit de adviseur, plezierig en foutloos: Als je examen, proefwerk of tentamen foutloos was/is krijg je een 10, ik kan hier, helaas, slechts maximaal een 5 geven terwijl de adviseur een 10 verdiend/gescoord heeft.

Marion

13/01/2022
★★★★★

Fantastisch geholpen met de hypotheek! Goed en duidelijk advies!

Verhelderend

11/01/2022
★★★★★

Richard legt alles geduldig en helder uit. Heel handig dat hij gedurende het gesprek schijnbaar eenvoudig de berekening aan kan passen.

Jouke

10/01/2022
★★★★★

Zeer goed en deskundig geholpen met de hypotheekaanvraag voor mijn nieuwe woning - wederom (terugkerende klant)!

Mgroen

03/01/2022
★★★★★

Alles wordt duidelijk uitgelegd in begrijpelijke taal door Leonie. Verder werd de gunstigste oplossing voor mij bekeken en heeft Thom met de hypotheekbank veel contact gehad om alles in goede banen te leiden

Hein

03/01/2022
★★★★★

We zijn erg goed geïnformeerd en begeleid vanaf het eerste gesprek. Als er vragen waren, werden die gelijk beantwoord en we konden altijd terecht voor een gesprek.

Joyce

24/12/2021
★★★★★

Marjolein heeft ons geholpen door zaken mee uit te zoeken en heeft ons ook geadviseerd. Hierbij heeft ze rekening gehouden met wat voor ons als bedrijf het beste is.

Olaf

09/12/2021
★★★★★

Richard heeft een verhelderend maatwerkadvies gegeven. Mijn verzoek was om mijn huidige oudedagsvoorzieningen te beoordelen. Richard nam hierbij onder meer mijn hypotheek-, inkomens- en vermogensgegevens mee. In het eindrapport heeft hij 3 verschillende scenario's uitgewerkt. Fijn om dit als houvast voor de komende jaren aan te houden. Een mooie basis voor toekomstige ontwikkelingen.

Koen Schunselaar

08/12/2021
★★★★★

Pieter denkt met je mee en is super helder in zijn uitleg. En dat ook nog eens supersnel, zodat het gehele acceptatietraject voor een AOV in een paar dagen geregeld was.

Jan

07/12/2021
★★★★

De informatie die Mike tijdens het proces van renteverlaging van de oorspronkelijke hypotheek en de verhoging van het hypotheekbedrag was duidelijk en een welkome toevoeging aan de al bekende informatie

Wat kost het advies?

De kosten van het advies en inzicht is afhankelijk van jouw situatie. Wil je als particulier, ondernemer of voor je personeel financiële rust? Lees er meer over op de specifieke pagina’s of neem contact met ons op.

Ons serviceabonnement

Altijd persoonlijk advies

Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijk wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeringen en hypotheek en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard staat jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen. 

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die jou helpen met financieel inzicht en advies. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn hun expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij hun terecht. Ze geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al je financiële vragen. 

Ontmoet het team