Financiële rust

Je oude dag maar ook onverwachte gebeurtenissen goed geregeld.

Financiële rust is je geen zorgen hoeven maken over je toekomst. Wij kunnen niet al jouw zorgen wegnemen. Wel kunnen wij duidelijkheid geven in je financiële situatie en samen een plan hiervoor maken. Aan de hand van het plan weet je wat je moet doen om het financieel goed geregeld te hebben, dit zal zorgen voor financiële rust.

Natuurlijk wil ik financiële rust, wat moet ik daarvoor doen?

Logisch dat je je geen zorgen wilt maken over later. Wij kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél helpen met inzicht en het financieel zo goed mogelijk te regelen.

Pensioen:  Weet jij of je op je 67e voldoende pensioen hebt opgebouwd? Of wil je misschien eerder stoppen en weten wat dat financieel betekent? Twee van de vele vragen waarbij we je graag helpen.

Arbeidsongeschiktheid:  Door een ongeval of ziekte kun je mogelijk nooit meer werken. Wat betekent dat financieel en wat kan je vooraf regelen, mocht het je overkomen?

Overlijden:  Hoewel je er liever niet aan denkt, is het wel verstandig om dat te doen. Wat als ik vroegtijdig kom te overlijden? Natuurlijk wil je dat jouw dierbaren zich dan financieel geen zorgen hoeven te maken.

Financiële rust voor jou en je gezin

In loondienst zijn diverse voorzieningen geregeld, maar is het voor jou perfect geregeld? Met de financiële foto van KOK Advies weet je exact hoe je er financieel voor staat en krijg je advies over de oplossingsrichtingen.

Ondernemer

Als ondernemer dien je het pensioen en risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden zelf te regelen, maar wat is voldoende voor jou en jouw nabestaanden. De  financiële foto van KOK Advies geeft duidelijk inzicht en weet je wat je moet doen.

Onderneming en personeel

Jouw medewerkers vormen waardevolle onderdelen van je bedrijf, zo niet de belangrijkste. Mensen voor wie je het financieel goed wilt regelen. Denk aan geplande gebeurtenissen als pensioen maar ook ongeplande als ziekte.

Wat klanten zeggen

martijn both

20/11/2020
★★★★★

Duidelijk advies en denkt goed mee wat het beste voor de klant is. Gaat net een stap verder door zicht vast te bijten in het dossier ook als het net wat ingewikkelder is. Ik beveel Pieter zeker aan.

tevreden klant

17/11/2020
★★★★

Prima geholpen begreep meteen wat ik/wij wilde. Hij heeft alles voor ons op een rijtje gezet en een duidelijke info erbij gegeven.

J.Z.

04/11/2020
★★★★★

Al jaren waren we vaste klant bij Kokadvies, eerst omdat ze bij ons op het dorpse Bovenkerk zaten. Lekker makkelijk, even langs wippen, de gezichten zien bij de stem. Ik ben nog wel eens daar langs gefietst, om dat ik vergeten was dat ze verhuisd waren. En opeens is daar het moment dat je ze echt nodig hebt. Ingewikkelde kwesties met vergaande gevolgen. Alles werd zorgvuldig uitgeplozen, nagevraagd en stap voor stap loodsten Léoni Kok en Jenny Veldhuis ons door het maandenlange proces heen. Met heel veel geduld vooral, en met 200 % inzet om ons daar te krijgen waar we heen wilden. Samen met Laurine van Wind makelaars, met wie ze nauw samenwerken als het om huizen gaat. Altijd een luisterend oor, en steeds vragen of dingen al geregeld waren en of ze konden helpen. Kortom, we wonen nu leeftijdsproof en zijn dankbaar dat we de stap hebben gewaagd. Joke Zonneveld

Imi

03/11/2020
★★★★★

Prettig en duidelijk gesprek. Alles werd zo uitgelegd dat het goed te begrijpen was.

stephanie van kessel

02/11/2020
★★★★★

Alles gewoon op en top geregeld besproken en gedaan! Snel geholpen met vragen, duidelijke uitleg over hypotheken en verzekeringen! Al met al.. top adviseurs!

J.

31/10/2020
★★★★★

Ik heb contact gehad met 3 verschillende werknemersvan het betreffende kantoor, ieder met een eigen specialisatie, maar allen volledig op de hoogte van de gang van zaken. Klantvriendelijk, professioneel, meedekend en altijd snel en bondig antwoord. Ook de nazorg en abonnementservice is super.

Rik

26/10/2020
★★★★★

Wij zijn voor een hypotheekadvies uitstekend geholpen door Klaas van Huizen. Klaas is professioneel, vakbekwaam en neemt de tijd voor een goed advies. Wij raden Klaas zeker aan!

Anoniem

20/10/2020
★★★★★

Altijd meedenken en stond klaar voor alle vragen. Enthousiast en vrolijk, kennis van zaken en betrouwbaar. Heel prettig en leuk contact.

Ellen

12/10/2020
★★★★★

Kundig, duidelijk, eerlijk, betrokken, ervaren en zeer vriendelijk

Elena P.

07/10/2020
★★★★★

Klaas is een ervaren professioneel. Dat zie jij meteen bij de eerste gesprek. Heel duidelijk advies en in “normale” taal wat iedereen kan begrijpen, zonder te ingewikkelde termen. Bovendien is Klaas heel vriendelijk en klantgericht, staat altijd klaar voor je en je voelt je echt begeleiden door de hele process. Echt een aanrader! Wij zijn erg tevreden en blij! Nogmaals bedankt voor de goede service.

Wat kost het advies?

De kosten van het advies en inzicht is afhankelijk van jouw situatie. Wil je als particulier, ondernemer of voor je personeel financiële rust? Lees er meer over op de specifieke pagina’s of neem contact met ons op.

Ons serviceabonnement

Altijd persoonlijk advies

Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijk wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeringen en hypotheek en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard staat jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen. 

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die jou helpen met financieel inzicht en advies. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn hun expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij hun terecht. Ze geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al je financiële vragen. 

Ontmoet het team