Financiële rust

Je oude dag maar ook onverwachte gebeurtenissen goed geregeld.

Financiële rust is je geen zorgen hoeven maken over je toekomst. Wij kunnen niet al jouw zorgen wegnemen. Wel kunnen wij duidelijkheid geven in je financiële situatie en samen een plan hiervoor maken. Aan de hand van het plan weet je wat je moet doen om het financieel goed geregeld te hebben, dit zal zorgen voor financiële rust.

Natuurlijk wil ik financiële rust, wat moet ik daarvoor doen?

Logisch dat je je geen zorgen wilt maken over later. Wij kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél helpen met inzicht en het financieel zo goed mogelijk te regelen.

Pensioen:  Weet jij of je op je 67e voldoende pensioen hebt opgebouwd? Of wil je misschien eerder stoppen en weten wat dat financieel betekent? Twee van de vele vragen waarbij we je graag helpen.

Arbeidsongeschiktheid:  Door een ongeval of ziekte kun je mogelijk nooit meer werken. Wat betekent dat financieel en wat kan je vooraf regelen, mocht het je overkomen?

Overlijden:  Hoewel je er liever niet aan denkt, is het wel verstandig om dat te doen. Wat als ik vroegtijdig kom te overlijden? Natuurlijk wil je dat jouw dierbaren zich dan financieel geen zorgen hoeven te maken.

Financiële rust voor jou en je gezin

In loondienst zijn diverse voorzieningen geregeld, maar is het voor jou perfect geregeld? Met de financiële foto van KOK Advies weet je exact hoe je er financieel voor staat en krijg je advies over de oplossingsrichtingen.

Ondernemer

Als ondernemer dien je het pensioen en risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden zelf te regelen, maar wat is voldoende voor jou en jouw nabestaanden. De  financiële foto van KOK Advies geeft duidelijk inzicht en weet je wat je moet doen.

Onderneming en personeel

Jouw medewerkers vormen waardevolle onderdelen van je bedrijf, zo niet de belangrijkste. Mensen voor wie je het financieel goed wilt regelen. Denk aan geplande gebeurtenissen als pensioen maar ook ongeplande als ziekte.

Wat klanten zeggen

LN & MN

20/10/2021
★★★★★

Behalve dat het een prima persoonlijk gesprek was is het, mede door het duidelijke en gestructureerde proces, goed helder geworden wat de (financiele )impact is van en onze opties zijn om eerder te stoppen met werken.

Peter D

18/10/2021
★★★★★

Ik ben inhoudelijk zeer goed geinformeerd over de mogelijkheden en hij heeft samen met zijn collega ook zijn uiterste best gedaan een en ander zo goed mogelijk te implementeren. Dat kostte tamelijk veel inspanning en uithoudingsvermogen.

Simon

15/10/2021
★★★★★

Ik zit al 12 jaar bij kol advies Super duidelijke uitleg en denken met je mee Heb alles bij hun lopen

Anoniem

21/09/2021
★★★★★

goed en gedegen pensioenadvies. verplaatst zich casus, prettig in de omgang, gericht en ter zake qua onderwerpen.

Arjan

21/09/2021
★★★★★

Top begeleiding bij afsluiten van verzekeringen. Geen verzekering is te klein voor Kok Advies. Nemen de tijd voor een goed advies. Voor mij geen online verzekering meer afsluiten, maar gewoon even bellen naar Kok Advies

Jos

15/09/2021
★★★★★

De toelichten uitleg was volledig en duidelijk. De sfeer was ontspannen en aangenaam. We hebben nu weer een duidelijk inzicht in ons verzekeringspakket.

Familie van Eck

11/09/2021
★★★★★

Heel persoonlijk en kan lastig materie heel duidelijk maken.

Carola

08/09/2021
★★★★★

Goed bereikbaar, snelle reactie zeer professioneel. Denkt mee met de klant. Keurige snelle afhandeling.

Renée

07/09/2021
★★★★

Zeer vriendelijke service en efficiënt en effectief. Betrouwbaar niro.

ALC

31/08/2021
★★★★★

Zeer duidelijk en inzichtelijk advies met hulp van de fantastische software om heel snel verschillende scenarios te vergelijken!

Wat kost het advies?

De kosten van het advies en inzicht is afhankelijk van jouw situatie. Wil je als particulier, ondernemer of voor je personeel financiële rust? Lees er meer over op de specifieke pagina’s of neem contact met ons op.

Ons serviceabonnement

Altijd persoonlijk advies

Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijk wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeringen en hypotheek en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard staat jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen. 

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die jou helpen met financieel inzicht en advies. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn hun expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij hun terecht. Ze geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al je financiële vragen. 

Ontmoet het team