Financiële rust

Je oude dag maar ook onverwachte gebeurtenissen goed geregeld.

Financiële rust is je geen zorgen hoeven maken over je toekomst. Wij kunnen niet al jouw zorgen wegnemen. Wel kunnen wij duidelijkheid geven in je financiële situatie en samen een plan hiervoor maken. Aan de hand van het plan weet je wat je moet doen om het financieel goed geregeld te hebben, dit zal zorgen voor financiële rust.

Natuurlijk wil ik financiële rust, wat moet ik daarvoor doen?

Logisch dat je je geen zorgen wilt maken over later. Wij kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél helpen met inzicht en het financieel zo goed mogelijk te regelen.

Pensioen:  Weet jij of je op je 67e voldoende pensioen hebt opgebouwd? Of wil je misschien eerder stoppen en weten wat dat financieel betekent? Twee van de vele vragen waarbij we je graag helpen.

Arbeidsongeschiktheid:  Door een ongeval of ziekte kun je mogelijk nooit meer werken. Wat betekent dat financieel en wat kan je vooraf regelen, mocht het je overkomen?

Overlijden:  Hoewel je er liever niet aan denkt, is het wel verstandig om dat te doen. Wat als ik vroegtijdig kom te overlijden? Natuurlijk wil je dat jouw dierbaren zich dan financieel geen zorgen hoeven te maken.

Financiële rust voor jou en je gezin

In loondienst zijn diverse voorzieningen geregeld, maar is het voor jou perfect geregeld? Met de financiële foto van KOK Advies weet je exact hoe je er financieel voor staat en krijg je advies over de oplossingsrichtingen.

Ondernemer

Als ondernemer dien je het pensioen en risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden zelf te regelen, maar wat is voldoende voor jou en jouw nabestaanden. De  financiële foto van KOK Advies geeft duidelijk inzicht en weet je wat je moet doen.

Onderneming en personeel

Jouw medewerkers vormen waardevolle onderdelen van je bedrijf, zo niet de belangrijkste. Mensen voor wie je het financieel goed wilt regelen. Denk aan geplande gebeurtenissen als pensioen maar ook ongeplande als ziekte.

Wat klanten zeggen

Raymon

17/05/2021
★★★★★

deskundig advies op je eigen situatie. goed en vakkundige uitleg in begrijpbare taal. duidelijke communicatie en afspraken. kunnen een compleet pakket aanbieden.

Leonie de Boer

05/05/2021
★★★★★

Vorige week een zeer fijn gesprek gehad dat financiële rust geeft; Fin-rust. Diverse scenario’s doorgelopen, een fijn en te begrijpen gesprek. Gefocust op pensioen, overlijden en beleggen. Wat een inzicht hebben wij nu die wij echt niet zelf hadden kunnen creëren! Enorm bedankt!

Leonie de boer

05/05/2021
★★★★★

Ik heb nu een paar keer contact gelegd wegens schade/verzekeringswerk. Soms vergeet je dat het nog kan: snel en persoonlijk geholpen worden! Kwestie werd supersnel uitgezocht, duidelijk gesprek en snelle terugkoppeling. Ook maken we gebruik van andere diensten van kol advies; kundig, persoonlijk en eerlijk advies!

JP

04/05/2021
★★★★

Duidelijk & behulpzaam. Heb Richard als zeer prettig en bekwaam ervaren

MV

03/05/2021
★★★★★

Prima en snelle afhandeling, keurig geholpen door Mersed

anoniem

29/04/2021
★★★★★

leeft zich in en denkt in creatieve oplossingen. is op de hoogte van recente ontwikkelingen en verschillen tussen verschillende aanbieders.

B.J.G. Veenhof

09/04/2021
★★★★

Een duidelijk en open gesprek, met veel uitleg. Super fijn dat je het gevoel krijgt dat je alles kan vragen en duidelijke antwoorden krijgt. Ik voelde mij als klant zeer gewaardeerd en de zaken waren snel geregeld.

anoniem

05/04/2021
★★★★★

Zeer helder inzicht van toekomstige inkomsten. Op basis van huidig uitgave patroon zijn er meerdere scenarios uitgewerkt om eerder te kunnen stoppen met werken. Ook deze zijn zeer inzichtelijk in beeld gebracht en is er nu een daadwerkelijk plan. Daarnast is er advies gegegeven over enkele lijfrente polissen en is de overdracht begeleid.

Jaap

02/04/2021
★★★★★

Zeer persoonlijke en vakkundige adviezen geheel toegespitst op onze situatie en mogelijkheden. Professioneel en betrokken tegelijkertijd.

Niels

01/04/2021
★★★★★

Altijd op de bal en in het belang van de klant. Dank voor de goede service Pieter en collegae!

Wat kost het advies?

De kosten van het advies en inzicht is afhankelijk van jouw situatie. Wil je als particulier, ondernemer of voor je personeel financiële rust? Lees er meer over op de specifieke pagina’s of neem contact met ons op.

Ons serviceabonnement

Altijd persoonlijk advies

Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijk wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeringen en hypotheek en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard staat jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen. 

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die jou helpen met financieel inzicht en advies. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn hun expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij hun terecht. Ze geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al je financiële vragen. 

Ontmoet het team