Financiële rust

Je oude dag maar ook onverwachte gebeurtenissen goed geregeld.

Financiële rust is je geen zorgen hoeven maken over je toekomst. Wij kunnen niet al jouw zorgen wegnemen. Wel kunnen wij duidelijkheid geven in je financiële situatie en samen een plan hiervoor maken. Aan de hand van het plan weet je wat je moet doen om het financieel goed geregeld te hebben, dit zal zorgen voor financiële rust.

Natuurlijk wil ik financiële rust, wat moet ik daarvoor doen?

Logisch dat je je geen zorgen wilt maken over later. Wij kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél helpen met inzicht en het financieel zo goed mogelijk te regelen.

Pensioen:  Weet jij of je op je 67e voldoende pensioen hebt opgebouwd? Of wil je misschien eerder stoppen en weten wat dat financieel betekent? Twee van de vele vragen waarbij we je graag helpen.

Arbeidsongeschiktheid:  Door een ongeval of ziekte kun je mogelijk nooit meer werken. Wat betekent dat financieel en wat kan je vooraf regelen, mocht het je overkomen?

Overlijden:  Hoewel je er liever niet aan denkt, is het wel verstandig om dat te doen. Wat als ik vroegtijdig kom te overlijden? Natuurlijk wil je dat jouw dierbaren zich dan financieel geen zorgen hoeven te maken.

Financiële rust voor jou en je gezin

In loondienst zijn diverse voorzieningen geregeld, maar is het voor jou perfect geregeld? Met de financiële foto van KOK Advies weet je exact hoe je er financieel voor staat en krijg je advies over de oplossingsrichtingen.

Ondernemer

Als ondernemer dien je het pensioen en risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden zelf te regelen, maar wat is voldoende voor jou en jouw nabestaanden. De  financiële foto van KOK Advies geeft duidelijk inzicht en weet je wat je moet doen.

Onderneming en personeel

Jouw medewerkers vormen waardevolle onderdelen van je bedrijf, zo niet de belangrijkste. Mensen voor wie je het financieel goed wilt regelen. Denk aan geplande gebeurtenissen als pensioen maar ook ongeplande als ziekte.

Wat klanten zeggen

Fleur

20/03/2023
★★★★★

Zeer vakkundig advies, goed te bereiken en vriendelijk.

Marcel

13/03/2023
★★★★★

Helder gesprek met duidelijke uitleg in een ontspannen omgeving

Samantha

09/03/2023
★★★★★

Het is heel fijn om contact te hebben met Marije. Ik had schade in huis door een andere partij. Marije heeft contact gezocht met de aansprakelijkheidsverzekering van de tegenpartij en gevraagd ook mij te bellen. Dit is gebeurd. Ik heb vervolgens alles, en nog meer dan verwacht, vergoed gekregen. Dat is een heel fijne meevaller. Goede communicatie (uitgebreid + even een update of navraag tussendoor) en persoonlijk contact. Super!

Chris

06/03/2023
★★★★★

Duidelijke uitleg, meerdere scenario's besproken en ruim de tijd genomen.

Anoniem

23/02/2023
★★★★★

Goed voorbereid, veel kennis, nam alle tijd. Duidelijk rapport die aan de kant zit van de realiteit

Mark

22/02/2023
★★★★★

Richard was deskundig en in staat om mijn penisoensituatie in kaart te brengen en samen met mij te bepalen op welke manier ik mijn penisoen - en penisoenaanvulling - verder moet organiseren. Het was een erg prettig en inzichtvol gesprek, waar ik erg blij mee was.

Jeroen bende

08/02/2023
★★★★★

Alles was duidelijk. En je weet precies waar je staat.

Michiel

02/02/2023
★★★★★

Gastvrij Informatief Behulpzaam Meedenkend Informele sfeer van deze avond bijeenkomst

Joost

01/02/2023
★★★★★

Mike is een ontzettend enthousiast en energiek persoon, die zelfs van de administratieve rompslomp van een hypotheek een feestje weet te maken. Altijd vrolijk en open voor welke vraag dan ook, met als enige doel om jou de beste oplossing te bieden. Niks was te veel gevraagd en je had écht het gevoel dat hij er alles aan deed om de hypotheek zo ideaal mogelijk af te sluiten. Kon niet beter, zonder hem hadden we er financieel heel anders voor gestaan nu.

Colin en Chantal

18/01/2023
★★★★★

Klaas is een zeer kundige man, weet waar hij over praat, stelt de goede vragen, vraagt door en trekt de juiste conclusies. Wij hadden een prettig gesprek, en weten nu ook wat voor vervolgstappen we gaan zetten, gebaseerd op het advies van Klaas.

Wat kost het advies?

De kosten van het advies en inzicht is afhankelijk van jouw situatie. Wil je als particulier, ondernemer of voor je personeel financiële rust? Lees er meer over op de specifieke pagina’s of neem contact met ons op.

Ons serviceabonnement

Altijd persoonlijk advies

Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijk wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeringen en hypotheek en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard staat jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen. 

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die jou helpen met financieel inzicht en advies. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn hun expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij hun terecht. Ze geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al je financiële vragen. 

Ontmoet het team