Financiële rust

Je oude dag maar ook onverwachte gebeurtenissen goed geregeld.

Financiële rust is je geen zorgen hoeven maken over je toekomst. Wij kunnen niet al jouw zorgen wegnemen. Wel kunnen wij duidelijkheid geven in je financiële situatie en samen een plan hiervoor maken. Aan de hand van het plan weet je wat je moet doen om het financieel goed geregeld te hebben, dit zal zorgen voor financiële rust.

Natuurlijk wil ik financiële rust, wat moet ik daarvoor doen?

Logisch dat je je geen zorgen wilt maken over later. Wij kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél helpen met inzicht en het financieel zo goed mogelijk te regelen.

Pensioen:  Weet jij of je op je 67e voldoende pensioen hebt opgebouwd? Of wil je misschien eerder stoppen en weten wat dat financieel betekent? Twee van de vele vragen waarbij we je graag helpen.

Arbeidsongeschiktheid:  Door een ongeval of ziekte kun je mogelijk nooit meer werken. Wat betekent dat financieel en wat kan je vooraf regelen, mocht het je overkomen?

Overlijden:  Hoewel je er liever niet aan denkt, is het wel verstandig om dat te doen. Wat als ik vroegtijdig kom te overlijden? Natuurlijk wil je dat jouw dierbaren zich dan financieel geen zorgen hoeven te maken.

Financiële rust voor jou en je gezin

In loondienst zijn diverse voorzieningen geregeld, maar is het voor jou perfect geregeld? Met de financiële foto van KOK Advies weet je exact hoe je er financieel voor staat en krijg je advies over de oplossingsrichtingen.

Ondernemer

Als ondernemer dien je het pensioen en risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden zelf te regelen, maar wat is voldoende voor jou en jouw nabestaanden. De  financiële foto van KOK Advies geeft duidelijk inzicht en weet je wat je moet doen.

Onderneming en personeel

Jouw medewerkers vormen waardevolle onderdelen van je bedrijf, zo niet de belangrijkste. Mensen voor wie je het financieel goed wilt regelen. Denk aan geplande gebeurtenissen als pensioen maar ook ongeplande als ziekte.

Wat klanten zeggen

Hans

18/09/2023
★★★★

Deskundig advies en vriendelijk persoon, dus prettig gesprek met snel achteraf een uitgebreid rapport per e-mail.

M.Westkamp

23/08/2023
★★★★★

Heel goed advies, nam de tijd.Klantvriendelijk bedrijf.

Marijke

17/08/2023
★★★★★

Thom is deskundig, klantvriendelijk, kan informatie helder en duidelijk overbrengen in begrijpelijke taal.

SV

16/08/2023
★★★★★

Klaas fantastische en geduldige adviseur, alle collega’s die geassisteerd hebben in het hele proces ben ik ook zeer erkentelijk voor! Dus kortom het hele team!

Mieke

10/08/2023
★★★★★

Mike heeft mij heel goed, vriendelijk en professioneel geholpen. Hij heeft goed meegedacht en heeft mij door het hele aanvraag proces heen geloodst. Ik hoefde er zelf vrij weinig voor te doen en op al mij vragen had ik op zeer korte termijn antwoord.

Patrick

12/07/2023
★★★★★

Heel goed en verhelderend gesprek over verzekeringen en pensioen en hypotheek

Bianca

11/07/2023
★★★★★

Ik kwam onlangs in een scheiding terecht met veel onzekerheden. Leonie heeft mij echt fantastisch geholpen en geadviseerd. Ik ben haar heel erg dankbaar voor haar inspanning en medeleven. Leonie heeft zoveel goede inzichten en heeft mij weer ontzorgd voor de toekomst. Team Kok Advies , mijn dank is heel erg groot.

anoniem

24/06/2023
★★★★★

Richard gaf goed en gedegen advies. Je merkt duidelijk dat hij gepassioneerd is in zijn vak. Enthousiast en soms ook geestig namen we de aangeleverde gegevens door en binnen enkele dagen kreeg ik een heldere terugkoppeling.

Jan

21/06/2023
★★★★★

Klaas heeft alles goed en duidelijk uitgelegd en niet onbelangrijk een vriendelijk persoon.

Loes

19/06/2023
★★★★★

Mike heeft ons goed uitgelegd, hoe we financieel er voor staan

Wat kost het advies?

De kosten van het advies en inzicht is afhankelijk van jouw situatie. Wil je als particulier, ondernemer of voor je personeel financiële rust? Lees er meer over op de specifieke pagina’s of neem contact met ons op.

Ons serviceabonnement

Altijd persoonlijk advies

Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijk wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeringen en hypotheek en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard staat jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen. 

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die jou helpen met financieel inzicht en advies. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn hun expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij hun terecht. Ze geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al je financiële vragen. 

Ontmoet het team