Financiële rust

Je oude dag maar ook onverwachte gebeurtenissen goed geregeld.

Financiële rust is je geen zorgen hoeven maken over je toekomst. Wij kunnen niet al jouw zorgen wegnemen. Wel kunnen wij duidelijkheid geven in je financiële situatie en samen een plan hiervoor maken. Aan de hand van het plan weet je wat je moet doen om het financieel goed geregeld te hebben, dit zal zorgen voor financiële rust.

Natuurlijk wil ik financiële rust, wat moet ik daarvoor doen?

Logisch dat je je geen zorgen wilt maken over later. Wij kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél helpen met inzicht en het financieel zo goed mogelijk te regelen.

Pensioen:  Weet jij of je op je 67e voldoende pensioen hebt opgebouwd? Of wil je misschien eerder stoppen en weten wat dat financieel betekent? Twee van de vele vragen waarbij we je graag helpen.

Arbeidsongeschiktheid:  Door een ongeval of ziekte kun je mogelijk nooit meer werken. Wat betekent dat financieel en wat kan je vooraf regelen, mocht het je overkomen?

Overlijden:  Hoewel je er liever niet aan denkt, is het wel verstandig om dat te doen. Wat als ik vroegtijdig kom te overlijden? Natuurlijk wil je dat jouw dierbaren zich dan financieel geen zorgen hoeven te maken.

Financiële rust voor jou en je gezin

In loondienst zijn diverse voorzieningen geregeld, maar is het voor jou perfect geregeld? Met de financiële foto van KOK Advies weet je exact hoe je er financieel voor staat en krijg je advies over de oplossingsrichtingen.

Ondernemer

Als ondernemer dien je het pensioen en risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden zelf te regelen, maar wat is voldoende voor jou en jouw nabestaanden. De  financiële foto van KOK Advies geeft duidelijk inzicht en weet je wat je moet doen.

Onderneming en personeel

Jouw medewerkers vormen waardevolle onderdelen van je bedrijf, zo niet de belangrijkste. Mensen voor wie je het financieel goed wilt regelen. Denk aan geplande gebeurtenissen als pensioen maar ook ongeplande als ziekte.

Wat klanten zeggen

Dianelouise Hilton

29/07/2021
★★★★★

Leonie zou ik aan idereen aanraden zij is een fantastisch vrouw zij heeft mij zo enorm geholpen zij helpt van A naar Z zij is grondig en enorm doorzetter als zij iets zegt dan krijgt zij het voor elkaar voor je . Ik wil Leonie ook bij deze persoonlijke bedanken voor haar enorm inzet door jou hulp heb je mij leef veranderde woorden kom mij te kort hoe ik je kan bedanken je bent voor altijd in mij heart dankjewel wat jij voor mij heb gedaan is bijzonder en ik ben je voor altijd dankbaar 🙏

E. de Bruijn

16/07/2021
★★★★★

Ik ben 60+ en daardoor is het verkrijgen van een hypotheek zeer lastig, zo niet bijna onmogelijk, Leonie Kok is een gepassioneerde en kundige vakvrouw die de hypotheek verlener wist te overtuigen. Sinds gisteren ben ik de trotse eigenaresse van een leuk appartement en ik ben Leonie en haar team veel dank verschuldigd. Ik zou Kok advies zeker aanbevelen. De communicatie was prettig en vlot en ik kom met al mijn vragen bij hen terecht.

WH

10/07/2021
★★★★★

Leonie is zeer gedreven en onderzoekt alle mogelijkheden om voor de klant een zo goed mogelijk product samen te stellen. Daarbij is het een prettig mens in de omgang.

M. Veerman

06/07/2021
★★★★★

Mike heeft ons erg goed geholpen. Ondanks de rare contact momenten ivm COVID heeft hij het erg persoonlijk weten te houden en ons als starters een goed gevoel gegeven door middel van advies en hulp waar en wanneer dan ook nodig.

Sjouke en Ati

30/06/2021
★★★★★

We hebben de contacten met Klaas van Huizen als bijzonder prettig ervaren. Hij zette zich volledig in om een goede oplossing voor ons financiële vraagstuk te vinden. Hij bereidde de gesprekken goed voor, toegespitst op onze specifieke situatie en hij gaf aan deze zeer goed te begrijpen. Beschikt over een zeer goede vakkennis en kennis van de markt,en kan dit ook in begrijpelijke taal goed uitleggen. Hij is echt tot het uiterste gegaan om voor ons het beste resultaat te behalen. Wij hebben hem ervaren als communicatief zeer vaardig. Heeft ook alle geduld om vragen te beantwoorden. Ook zijn collega's Thom en Jenny van Kok Advies waren altijd beschikbaar om ons te assisteren.

Dennis

28/06/2021
★★★★★

Net als enkele jaren geleden ben ik door Kok Advies (Klaas van Huizen en team) uitstekend geholpen op het gebied van hypotheek advies in verband met aankoop van mijn nieuwe appartement. Ik heb de ondersteuning en sparringspartnerschap dat ik zocht erg kunnen waarderen waardoor ik snel in staat was de benodigde (grote) besluiten gefundeerd te kunnen nemen. Daarnaast werd ik op de hoogte gehouden van de status en direct gebeld als er info van mijn kant nodig was. Al met al traject waar ik met plezier op terug kijk.

Marco

16/06/2021
★★★★★

Thom en Léoni hebben ons enorm geholpen met het advies wat gegeven is, deskundig en prettig. Wij zijn al jaren tevreden klant van Kok Advies en kan met zekerheid iedereen aanraden voor hypotheek, verzekering en pensioen advies.

Xandra

12/06/2021
★★★★★

Richard heeft ons zodanig geholpen en geinformeerd dat mijn spontane reactie aan einde gesprek was: van mij krijg je een 10 met een griffel. Over deze reactie geen moment nagedacht maar floepte er zomaar uit. Zegt genoeg dacht ik.

EGS

07/06/2021
★★★★★

Pieter Voorn is een zeer kundige en pragmatische verzekeringsadviseur. Hij is empathisch en kan zich goed verplaatsen in zijn cliënt.

Gé en Trudy

02/06/2021
★★★★★

Mike heeft ons bijzonder goed geadviseerd en geholpen met het wijzigen van de hypotheek. Ook de nazorg was super.

Wat kost het advies?

De kosten van het advies en inzicht is afhankelijk van jouw situatie. Wil je als particulier, ondernemer of voor je personeel financiële rust? Lees er meer over op de specifieke pagina’s of neem contact met ons op.

Ons serviceabonnement

Altijd persoonlijk advies

Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijk wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeringen en hypotheek en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard staat jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen. 

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die jou helpen met financieel inzicht en advies. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn hun expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij hun terecht. Ze geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al je financiële vragen. 

Ontmoet het team