Financiële rust

Je oude dag maar ook onverwachte gebeurtenissen goed geregeld.

Financiële rust is je geen zorgen hoeven maken over je toekomst. Wij kunnen niet al jouw zorgen wegnemen. Wel kunnen wij duidelijkheid geven in je financiële situatie en samen een plan hiervoor maken. Aan de hand van het plan weet je wat je moet doen om het financieel goed geregeld te hebben, dit zal zorgen voor financiële rust.

Natuurlijk wil ik financiële rust, wat moet ik daarvoor doen?

Logisch dat je je geen zorgen wilt maken over later. Wij kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél helpen met inzicht en het financieel zo goed mogelijk te regelen.

Pensioen:  Weet jij of je op je 67e voldoende pensioen hebt opgebouwd? Of wil je misschien eerder stoppen en weten wat dat financieel betekent? Twee van de vele vragen waarbij we je graag helpen.

Arbeidsongeschiktheid:  Door een ongeval of ziekte kun je mogelijk nooit meer werken. Wat betekent dat financieel en wat kan je vooraf regelen, mocht het je overkomen?

Overlijden:  Hoewel je er liever niet aan denkt, is het wel verstandig om dat te doen. Wat als ik vroegtijdig kom te overlijden? Natuurlijk wil je dat jouw dierbaren zich dan financieel geen zorgen hoeven te maken.

Financiële rust voor jou en je gezin

In loondienst zijn diverse voorzieningen geregeld, maar is het voor jou perfect geregeld? Met de financiële foto van KOK Advies weet je exact hoe je er financieel voor staat en krijg je advies over de oplossingsrichtingen.

Ondernemer

Als ondernemer dien je het pensioen en risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden zelf te regelen, maar wat is voldoende voor jou en jouw nabestaanden. De  financiële foto van KOK Advies geeft duidelijk inzicht en weet je wat je moet doen.

Onderneming en personeel

Jouw medewerkers vormen waardevolle onderdelen van je bedrijf, zo niet de belangrijkste. Mensen voor wie je het financieel goed wilt regelen. Denk aan geplande gebeurtenissen als pensioen maar ook ongeplande als ziekte.

Wat klanten zeggen

Hamza

19/04/2024
★★★★★

Mersed is zeer bekwaam en heel behulpzaam. ik ben heel tevreden met Mersed als adviseur!

Remco

19/04/2024
★★★★★

Altijd een goed gesprek,hij helpt mij al jaren met dit soort zaken. Duidelijke uitleg en overzichtelijke antwoorden

anoniem

18/04/2024
★★★★★

Klaas heeft mijn financiën grondig doorgenomen en me uitstekend geadviseerd!

Jelle Schenk

14/04/2024
★★★★★

Richard gaf tijdens mijn pensioen adviesgesprek op een zeer persoonlijke en overzichtelijke manier inzicht en dacht daarmee op een eerlijke manier mee over de rol die KOK Advies (op dit moment) wel of niet zou kunnen spelen.

Bergkamp

11/04/2024
★★★★

Deskundig, geduldig en vriendelijk. Goed mee denken met mijn vragen

M

10/04/2024
★★★★★

Zeer betrokken financieel adviseur, heeft breder gekeken dan alleen de hypotheek, alles zorgvuldig geregeld en was laagdrempelig benaderbaar voor al onze vragen. Absoluut een aanrader.

Junaid Raja

08/04/2024
★★★★★

Very clear advice and step by step follow up. Klaas provided a very comprehensive of the options available keeping in mind the family requirement and the financial situation.

Rutger

21/03/2024
★★★★★

Mike was tijdens de gesprekken erg behulpzaam, gaf duidelijk inzicht in de financiële mogelijkheden en dacht altijd goed mee om tot het beste resultaat te komen.

anoniem

09/03/2024
★★★★★

Compleet en persoonlijk, prettig en terzake. Vriendelijk inclusief nazorg en vinger aan de pols.

Kitty

01/03/2024
★★★★★

Prettig geholpen,advies was helder, werd duidelijk uitgelegd;ook met behulp van grafieken wat het geheel inzichtelijk maakt. Er werd alle tijd genomen voor uitleg en om vragen te stellen. Rapport werd binnen 1 week thuisgestuurd en ook daarin stond alles wat in gesprek aan de orde kwam nog eens helder en duidelijk op papier. We zijn zeer tevreden!

Wat kost het advies?

De kosten van het advies en inzicht is afhankelijk van jouw situatie. Wil je als particulier, ondernemer of voor je personeel financiële rust? Lees er meer over op de specifieke pagina’s of neem contact met ons op.

Ons serviceabonnement

Altijd persoonlijk advies

Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijk wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeringen en hypotheek en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard staat jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen. 

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die jou helpen met financieel inzicht en advies. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn hun expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij hun terecht. Ze geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al je financiële vragen. 

Ontmoet het team