Financiële rust

Je oude dag maar ook onverwachte gebeurtenissen goed geregeld.

Financiële rust is je geen zorgen hoeven maken over je toekomst. Wij kunnen niet al jouw zorgen wegnemen. Wel kunnen wij duidelijkheid geven in je financiële situatie en samen een plan hiervoor maken. Aan de hand van het plan weet je wat je moet doen om het financieel goed geregeld te hebben, dit zal zorgen voor financiële rust.

Natuurlijk wil ik financiële rust, wat moet ik daarvoor doen?

Logisch dat je je geen zorgen wilt maken over later. Wij kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél helpen met inzicht en het financieel zo goed mogelijk te regelen.

Pensioen:  Weet jij of je op je 67e voldoende pensioen hebt opgebouwd? Of wil je misschien eerder stoppen en weten wat dat financieel betekent? Twee van de vele vragen waarbij we je graag helpen.

Arbeidsongeschiktheid:  Door een ongeval of ziekte kun je mogelijk nooit meer werken. Wat betekent dat financieel en wat kan je vooraf regelen, mocht het je overkomen?

Overlijden:  Hoewel je er liever niet aan denkt, is het wel verstandig om dat te doen. Wat als ik vroegtijdig kom te overlijden? Natuurlijk wil je dat jouw dierbaren zich dan financieel geen zorgen hoeven te maken.

Financiële rust voor jou en je gezin

In loondienst zijn diverse voorzieningen geregeld, maar is het voor jou perfect geregeld? Met de financiële foto van KOK Advies weet je exact hoe je er financieel voor staat en krijg je advies over de oplossingsrichtingen.

Ondernemer

Als ondernemer dien je het pensioen en risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden zelf te regelen, maar wat is voldoende voor jou en jouw nabestaanden. De  financiële foto van KOK Advies geeft duidelijk inzicht en weet je wat je moet doen.

Onderneming en personeel

Jouw medewerkers vormen waardevolle onderdelen van je bedrijf, zo niet de belangrijkste. Mensen voor wie je het financieel goed wilt regelen. Denk aan geplande gebeurtenissen als pensioen maar ook ongeplande als ziekte.

Wat klanten zeggen

André en Cilia

24/09/2020
★★★★★

Super behulpzaam in persoonlijke ontmoetingen en 100% begeleiding in het traject en eindresultaat. We hebben dan ook onze dochter aangespoord om ons voorbeeld te volgen en ze is nu al bezig.

O. K.

23/09/2020
★★★★★

Jenny heeft ons enorm geholpen met het verzamelen van alle documenten die nodig waren om een hypotheek te krijgen. Ze is heel vriendelijk en legt goed uit wat er nodig is en waarom. Ze is altijd bereikbaar voor eventuele vragen.

E. v. d. H.

23/09/2020
★★★★★

Klaas is een zeer ervaren adviseur die helder en duidelijk uitlegt wat de mogelijkheden zijn. Hij heeft ons geholpen om snel een hypotheek te regelen tegen een goede rente. Daarnaast is hij altijd bereikbaar voor als je vragen hebt.

Arthur

18/09/2020
★★★★★

Hij was goed op de hoogte van de lopende zaken van zijn collega die op vakantie was. Erg vriendelijk en behulpzaam en begreep de situatie.

B. Molaei Tabari

18/09/2020
★★★★★

They gave me a really professional advice. Although during corona times the way of contacting is completely different for example we had video calls instead of actual visits. It was a really smooth and nice experience that we had with them. Everything was clear. They helped a lot about the documens that was needed. They selected the best bank for us to get a loan. I would definintly give them a five star for their services.

Wilco B

17/09/2020
★★★★★

Uitstekend advies, samen een keuze gemaakt wat aansloot aan onze behoefte.

Arjan Blaricum

11/09/2020
★★★★★

is heel heel duidelijk in zijn advies. vriendelijk geholpen

Matthieu en Jacqueline

06/09/2020
★★★★★

Klaas en Mike stonden altijd klaar voor ons en de vragen werden keurig en snel beantwoord. heerlijk om op jullie terug te kunnen vallen. Jullie hielden de verval termijnen ook keurig in de gaten. Hypotheek en verzekeringen zijn keurig geregeld.

Franz

01/09/2020
★★★★★

Leuke open man met een duidelijk op mijn 'geval'toegespitst persoonlijk financieel advies. Enthousiast en in begrijpelijke taal verteld. Goed ondersteund door duidelijke programma's, die je goed op het scherm kan volgen. Alle beloftes werden waargemaakt en ingelost.

Joan

15/08/2020
★★★★★

Met cijfers heb ik niets en kwam niet uit mijn pensioenoverzicht. Om te beslissen wat ik het beste zou kunnen doen moest ik een pensioenadviseur inschakelen. Daar zag ik tegenop (ook gezien het uurtarief) maar ik ben erg blij dat ik het heb gedaan. Vriendelijke Richard legde - met behulp van een heel duidelijk programma op een groot scherm - duidelijk uit hoe alles was opgebouwd en wat voor mij/ons de juiste mogelijkheden waren. En passant ontdekte hij ook nog even dat er bij mij een aantal jaren opbouw ontbrak (foutje van een werkgever) en regelde dat ter plekke. Wij gingen naar huis met een opgelucht gevoel, meer duidelijkheid, zónder twijfels, en zonder een boekwerk aan informatie waar niet doorheen te komen is maar met een overzichtelijk en goed te lezen rapport. Ook na het bezoek beantwoordde Richard nog vragen en die factuur voldoe ik dus graag: het advies is elke cent waard!

Wat kost het advies?

De kosten van het advies en inzicht is afhankelijk van jouw situatie. Wil je als particulier, ondernemer of voor je personeel financiële rust? Lees er meer over op de specifieke pagina’s of neem contact met ons op.

Ons serviceabonnement

Altijd persoonlijk advies

Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijk wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeringen en hypotheek en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard staat jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen. 

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die jou helpen met financieel inzicht en advies. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn hun expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij hun terecht. Ze geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al je financiële vragen. 

Ontmoet het team