Financiële rust

Je oude dag maar ook onverwachte gebeurtenissen goed geregeld.

Financiële rust is je geen zorgen hoeven maken over je toekomst. Wij kunnen niet al jouw zorgen wegnemen. Wel kunnen wij duidelijkheid geven in je financiële situatie en samen een plan hiervoor maken. Aan de hand van het plan weet je wat je moet doen om het financieel goed geregeld te hebben, dit zal zorgen voor financiële rust.

Natuurlijk wil ik financiële rust, wat moet ik daarvoor doen?

Logisch dat je je geen zorgen wilt maken over later. Wij kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél helpen met inzicht en het financieel zo goed mogelijk te regelen.

Pensioen:  Weet jij of je op je 67e voldoende pensioen hebt opgebouwd? Of wil je misschien eerder stoppen en weten wat dat financieel betekent? Twee van de vele vragen waarbij we je graag helpen.

Arbeidsongeschiktheid:  Door een ongeval of ziekte kun je mogelijk nooit meer werken. Wat betekent dat financieel en wat kan je vooraf regelen, mocht het je overkomen?

Overlijden:  Hoewel je er liever niet aan denkt, is het wel verstandig om dat te doen. Wat als ik vroegtijdig kom te overlijden? Natuurlijk wil je dat jouw dierbaren zich dan financieel geen zorgen hoeven te maken.

Financiële rust voor jou en je gezin

In loondienst zijn diverse voorzieningen geregeld, maar is het voor jou perfect geregeld? Met de financiële foto van KOK Advies weet je exact hoe je er financieel voor staat en krijg je advies over de oplossingsrichtingen.

Ondernemer

Als ondernemer dien je het pensioen en risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden zelf te regelen, maar wat is voldoende voor jou en jouw nabestaanden. De  financiële foto van KOK Advies geeft duidelijk inzicht en weet je wat je moet doen.

Onderneming en personeel

Jouw medewerkers vormen waardevolle onderdelen van je bedrijf, zo niet de belangrijkste. Mensen voor wie je het financieel goed wilt regelen. Denk aan geplande gebeurtenissen als pensioen maar ook ongeplande als ziekte.

Wat klanten zeggen

PGS

17/11/2022
★★★★★

Snelle, keurige behandeling van schadevergoeding vanwege verlies kostbaarheden

Bob

14/11/2022
★★★★★

Zowel zakelijk als privé regelt men bij Kok Advies diverse zaken voor mij. Altijd prima contact en een snelle opvolging van hetgeen afgesproken is. Zeer tevreden!

Richard

11/11/2022
★★★★

Zeer tevreden over advies en werkwijze van Thom. goede adviezen , goede gesprekken

John Regelink

09/11/2022
★★★★

Ondanks dat het eindresultaat niet behaald is, wil ik de mensen van Kok toch graag bedanken voor hun inzet. Helemaal top.

Jeanine

27/10/2022
★★★★★

Heel goed geholpen met oversluiten van de hypotheek. Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je en houden je constant op de hoogte. Ik ben heel blij dat ik Kok Advies ingeschakeld heb.

Yvonne

27/10/2022
★★★★★

Alle inkomsten/uitgaven op een rij gezet en planning gemaakt in verband met vervroegd pensioen van mijn man. Toekomstige financiële situatie duidelijk gekregen.

Ted

26/10/2022
★★★★★

Zeer goede service. Komt afspraken na en heeft kennis van zaken. Verder zeer vriendelijk in omgang!

A.K.

17/10/2022
★★★★★

Richard Turenhout had zich goed voorbereid voor het gesprek. Tijdens het advies gesprek kon hij alle financiële gegevens goed visualiseren en gaf daar een goed advies over. Hij is zeer communicatief en transparant. Wij zijn content met het eind financieel overzicht.

Wendy

17/10/2022
★★★★★

Het gesprek bij KOK advies was zeer prettig en professioneel. Duidelijk en heldere uitleg en er is genoeg ruimte voor vragen. Het contact via mail of telefoon verloopt zeer prettig.

Wim te Amstelveen

11/10/2022
★★★★★

Hierboven heb ik juni 2022 aangegeven, maar daarvoor had ik in februari ook al een verkennend gesprek gehad. Uit de gesprekken kwam naar voren aan welke zaken ik kon denken als het pensioen daadwerkelijk in zou gaan. Aangezien mijn vrouw en ik beide voortijdig met pensioen wilden gaan, kwamen veel zaken naar voren. Nog niet onmiddellijk AOW, de pensioenbetaling zelf, het in gang laten zetten van de uitbetaling opgespaarde lijfrente en de fiscale gevolgen die dit allemaal meebrengt. Voor ons heel veel hocus pocus waar ik zelf niet genoeg kennis van had. We zijn daar uitstekend bij geholpen. Ook als ik later nog vragen had, was geen moeite teveel om het weer te verduidelijken. Er gebeurt namelijk heel veel gelijktijdig. Inmiddels genieten mijn vrouw en ik vanaf augustus, respectievelijk september van ons pensioen, helemaal volgens de Kok adviesgroep (Richard Turenhout en Floris van der Linden) uitgelegde en berekende gegevens.

Wat kost het advies?

De kosten van het advies en inzicht is afhankelijk van jouw situatie. Wil je als particulier, ondernemer of voor je personeel financiële rust? Lees er meer over op de specifieke pagina’s of neem contact met ons op.

Ons serviceabonnement

Altijd persoonlijk advies

Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijk wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeringen en hypotheek en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard staat jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen. 

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die jou helpen met financieel inzicht en advies. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn hun expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij hun terecht. Ze geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al je financiële vragen. 

Ontmoet het team