Financiële rust

Je oude dag maar ook onverwachte gebeurtenissen goed geregeld.

Financiële rust is je geen zorgen hoeven maken over je toekomst. Wij kunnen niet al jouw zorgen wegnemen. Wel kunnen wij duidelijkheid geven in je financiële situatie en samen een plan hiervoor maken. Aan de hand van het plan weet je wat je moet doen om het financieel goed geregeld te hebben, dit zal zorgen voor financiële rust.

Natuurlijk wil ik financiële rust, wat moet ik daarvoor doen?

Logisch dat je je geen zorgen wilt maken over later. Wij kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél helpen met inzicht en het financieel zo goed mogelijk te regelen.

Pensioen:  Weet jij of je op je 67e voldoende pensioen hebt opgebouwd? Of wil je misschien eerder stoppen en weten wat dat financieel betekent? Twee van de vele vragen waarbij we je graag helpen.

Arbeidsongeschiktheid:  Door een ongeval of ziekte kun je mogelijk nooit meer werken. Wat betekent dat financieel en wat kan je vooraf regelen, mocht het je overkomen?

Overlijden:  Hoewel je er liever niet aan denkt, is het wel verstandig om dat te doen. Wat als ik vroegtijdig kom te overlijden? Natuurlijk wil je dat jouw dierbaren zich dan financieel geen zorgen hoeven te maken.

Financiële rust voor jou en je gezin

In loondienst zijn diverse voorzieningen geregeld, maar is het voor jou perfect geregeld? Met de financiële foto van KOK Advies weet je exact hoe je er financieel voor staat en krijg je advies over de oplossingsrichtingen.

Ondernemer

Als ondernemer dien je het pensioen en risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden zelf te regelen, maar wat is voldoende voor jou en jouw nabestaanden. De  financiële foto van KOK Advies geeft duidelijk inzicht en weet je wat je moet doen.

Onderneming en personeel

Jouw medewerkers vormen waardevolle onderdelen van je bedrijf, zo niet de belangrijkste. Mensen voor wie je het financieel goed wilt regelen. Denk aan geplande gebeurtenissen als pensioen maar ook ongeplande als ziekte.

Wat klanten zeggen

Kees van Spaandonk

18/02/2021
★★★★★

Er is correcte informatie verstrekt waarbij ook de voortgang van de aanvraagprocedure voortdurend in de gaten werd gehouden en ik werd daarover geïnformeerd op een zeer correcte manier. Mijn vragen werden direct beantwoord of in behandeling genomen en dan werden mijn vragen binnen een korte tijd op een juiste manier afgehandeld.

JL

10/02/2021
★★★★★

Jenny was klantvriendelijk, geduldig en zorgvuldig in haar uitleg. Hierdoor kon ik een weloverwogen keuze maken. Tijdens het hele proces was ze goed bereikbaar en hield me op de hoogte. Ik kom een volgende keer graag terug en beveel Jenny/Kok Advies aan bij bekenden.

Wim

10/02/2021
★★★★★

Bekwaam, concreet en snel tot de kern van de vraag en daarmee tot het advies.

M Both

29/01/2021
★★★★★

Een heel overzichtelijk gesprek waarbij een duidelijk inzicht werd gegeven in onze financiele situatie met betrekking tot met name onze oudedagvoorziening. Maar eigenlijk raakten we onderweg veel andere financiele producten die hier ook in mee werden genomen. Als "leek" krijg je genoeg inzicht om de juiste beslissing te nemen en dat is heel fijn.

Wim

20/01/2021
★★★★★

Hele heldere uitleg door goede voorbereiding en een snelle opvolging van de acties.

Paulina

19/01/2021
★★★★★

Very experienced and expert advisor. Flexible to advise in english for international clients. Answered all our questions. Never rushed our meetings and took the time to explain everything that wasn't clear. Same goes for the rest of the KOK Advies team. We felt comfortable and well oriented with his advise and in the end got the product that most suited our needs.

Erik

18/01/2021
★★★★★

De medewerkers van Kok advies zijn hulpvaardig, proactief en handelen met volledige kennis van het betreffende dossier.

Beatrijs

18/01/2021
★★★★★

We kregen een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden, in heldere taal. Na de keuze voor een hypotheek werden wij bij alle stappen goed op de hoogte gehouden door de betrokken adviseurs. Goed begeleid bij het hele proces.

A. Tjoa

18/01/2021
★★★★★

Hij is vriendelijk, kundig, snel in uitwerking van de benodigde gegevens en afhandeling ervan. Geef duidelijke voorlichting en antwoorden op de gestelde vragen. Geeft de client een uitleg van verschillende mogelijkheden, zodat de client goed kan overwegen voordat hij beslissingen neemt.

TvD

14/01/2021
★★★★★

accuraat, handelt snel, betrouwbaar, doet wat hij zegt

Wat kost het advies?

De kosten van het advies en inzicht is afhankelijk van jouw situatie. Wil je als particulier, ondernemer of voor je personeel financiële rust? Lees er meer over op de specifieke pagina’s of neem contact met ons op.

Ons serviceabonnement

Altijd persoonlijk advies

Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijk wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeringen en hypotheek en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard staat jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen. 

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die jou helpen met financieel inzicht en advies. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn hun expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij hun terecht. Ze geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al je financiële vragen. 

Ontmoet het team