KOK Advies in landelijke finale Advies Awards 2021

Wij zijn finalist van de VVP Advies Awards 2021! 
Op 7 oktober gingen we de strijd aan voor de Award: Meest klantvriendelijke advieskantoor van Nederland. We hebben niet gewonnen, maar zijn supertrots op ons hele team dat wij bij de top 3 van Nederland zitten en voor het tweede jaar op rij winnaar zijn van de provincie Noord-Holland.  En dan te bedenken, dat de selectie plaatsvond uit ruim 6.000 advieskantoren in Nederland!

 

Marco Kok:

“De finaleplaats zien wij als een heel mooi compliment van onze vakgenoten. Zeker toen wij voor het tweede opeenvolgende jaar werden genomineerd voor deze prijs en tot provinciewinnaar zijn uitgeroepen. Dit jaar mede met de hulp van de vele publieksstemmen. In de halve finale mochten wij een pitch voor de jury doen waarbij onze missie "Leef je leven met financiële rust" centraal stond. Met het hele team willen wij dit al onze klanten geven. Wij hebben daarvoor vele innovatieve tools ontwikkeld om klanten zo laagdrempelig, duidelijk en betaalbaar inzicht te geven en jaarlijks te betrekken in hun eigen financiële situatie. Wij zijjn erg trots en enorm dankbaar dat wij in de finale staan. Het is een erkenning en waardering voor onze dienstverlening en geeft het ons een extra stimulans om deze nog verder te verbeteren.”

VVP Advies Awards

Om deze financieel dienstverleners in het spotlicht te zetten en de maatschappelijke relevantie van het adviesvak te onderstrepen, zijn de Advies Awards ingesteld. De Advies Awards is een verkiezing van excellente advieskantoren die het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten. Kantoren kunnen alleen genomineerd worden door anderen en kunnen zich niet zelf opgeven.

De verkiezing kent verschillende onderdelen en genomineerde kantoren moeten zich aan de jury presenteren. Per provincie kiest de jury een winnaar en een landelijke top 6, die vervolgens doorgaat naar de halve finale. De jury kiest vervolgens een landelijke top 3, die het in een denderende finale tegen elkaar opnemen. De finale wordt live uitgezonden en kijkers bepalen via stemmen wie de winnaar van de Advies Award wordt. 

De VVP Advies Awards

Om de meerwaarde van onafhankelijk financieel advies te onderstrepen, heeft VVP het initiatief genomen voor deVVPAdvies Awards, een jaarlijkse prijs voor kantoren met dé A(dvies)-Factor. De financieel dienstverlener die de A(dvies)-factor goed beheerst, staat zijn klanten bij op die momenten in hun leven dat zij belangrijke financiële beslissingen moeten nemen. Denk aan het kopen van een huis, het sparen voor de studie van de kinderen of het opbouwen van pensioen. Vergeet ook niet het verzekeren van de auto, de woning of het bedrijf. Maar ook het voorkomen van financiële risico’s bij ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden hoort bij het werkgebied van de onafhankelijk financieel adviseur.