Hypotheek voor ondernemers en ZZP’ers lastig? Meestal niet!

 

Als ondernemer of ZZP’er een hypotheek afsluiten? Lastig? Nee hoor. Wij leggen je graag uit hoe je als ondernemer en ZZP’er wél een hypotheek kan afsluiten.

KOK Advies is er voor jou

Wij zijn er voor jou. Dagelijks adviseren wij ondernemers en begeleiden wij ZZP’ers bij hun hypotheekaanvraag en het afsluiten van de hypotheek. Wij beantwoorden je vragen en ontzorgen. Waar jij geen zin in of verstand van hebt, nemen wij je uit handen. Want wij snappen dat je verder wilt met ondernemen. Vandaar onze missie: ‘Leef je leven met financiële rust’.

Inkomensverklaring vaststellen

De geldverstrekker heeft jouw inkomensgegevens nodig om te beoordelen of jij als ondernemer of ZZP’er de hypotheeklasten kan dragen. Op dat punt is een hypotheek afsluiten voor ondernemers en ZZP’ers anders dan voor mensen in loondienst. Dat heeft alles te maken met het inkomen. Waar iemand die in loondienst werkt voldoende heeft aan een loonstrook en werkgeversverklaring moet jij als ondernemer of ZZP’er op een andere manier laten zien wat je inkomen is. Dat kan met een inkomensverklaring.

Geduld

Een hypotheek afsluiten is voor ondernemers en ZZP’ers dus niet per definitie lastig. Het vraagt alleen om andere gegevens en meer geduld. Misschien duizelt het je nu. Onze adviseurs hebben de afgelopen jaren veel ondernemers geholpen met het realiseren van hun hypotheek.

Ondernemer - ZZPer

In 10 stappen naar je droomhuis

Ook voor jou als ondernemer of ZZP’er is het mogelijk om voor jouw droomhuis een hypotheek af te sluiten. Nieuwsgierig hoe? Wij helpen je graag op weg met persoonlijk advies en begeleiding. Vind je het prettig om vooraf meer te lezen? Download dan onze gids ‘In 10 stappen naar je droomhuis’.

Ondernemer - ZZPer

Hypotheekadviseurs voor ondernemers en ZZP’ers

Een hypotheek afsluiten is voor ondernemers en ZZP’ers dus niet per definitie lastig. Het vraagt alleen om andere gegevens en meer geduld. Misschien duizelt het je nu. De adviseurs van KOK Advies zijn ervaren hypotheekadviseurs. Inmiddels hebben zij veel zelfstandigen succesvol geholpen met de hypotheekaanvraag.

De juiste begeleiding

Wat kun je verwachten van onze hypotheekadviseur?
"Dat hij je aan de hand meeneemt door het hele hypotheektraject. Én waar nodig zaken uit handen neemt. Natuurlijk houdt hij je van elke stap op de hoogte. Want persoonlijk contact staat bij KOK advies voorop. En dat is precies wat onze klanten ook zo aan ons waarderen."

“Quote van klant”

Vrijblijvend gesprek

Wij zeggen altijd: het begint met koffie. Stap eens binnen of vraag een eerste hypotheekgesprek aan. Het eerste 1 uur krijg je van ons*. Samen bespreken wij je wensen en de mogelijkheden.

*Het eerste uur is van ons. Bij complexe ondernemingsvormen kan het voor jou prettig zijn om vooraf een inkomensverklaring op te laten stellen. Je krijgt dan zekerheid over de maximale hypotheek die je kunt krijgen. In dat geval betaal je € 150 per uur. Vind je het vervolgens prettig dat wij je begeleiden bij het verkrijgen van de financiering voor de aankoop? Daarvoor hanteren we vaste tarieven. Uiteraard verrekenen wij de eerste kosten dan weer met de totale kosten.

Maak een afspraak voor vrijblijvend gesprek

Wat kost hypotheekadvies voor ondernemers en ZZP’ers?

Je wilt een onafhankelijk advies voor de beste hypotheek voor jou als ondernemer of ZZP’er. Zodat je:

  • - Leeft met financiële rust
  • - Weet, voelt en erop kan vertrouwen dat je de beste hypotheek hebt die bij je past
  • - Hypotheek aansluit op jouw situatie als ondernemer
  • - Maandelijks niet te veel betaalt

 

Wat kost het?

Het team

Dit zijn ze: onze hypotheekadviseurs die jouw taal als ondernemer spreken. Die jouw vraagstukken als ondernemer of ZZP’er begrijpen. En ook de antwoorden hebben. Die onafhankelijk advies geven zodat jij de beste hypotheek hebt. En hier alles aan doen, zodat die hypotheek er komt.

Ontmoet het team