Wanneer heb jij financieel rust?

Als ondernemer houd je dagelijks een hoop borden in de lucht. Je wilt dat jouw onderneming groeit, tegelijkertijd is financiële zekerheid voor jezelf en jouw gezin belangrijk. Inzicht en vertrouwen hebben in jouw situatie geeft rust.
Heb jij inzicht en voldoende geregeld om die zekerheid te creëren?

Aandacht voor de toekomst

Voor jouw eigen onderneming weet je ongetwijfeld als geen ander hoe jij jouw producten of diensten in de markt moet zetten. Je wilt omzet draaien en daarbij een onderneming neerzetten die toekomstbestendig is. Denk je daarbij ook aan je eigen toekomst? De inkomsten van de onderneming dienen winstgevend te zijn, tegelijkertijd wil je voldoende vermogen opbouwen voor jouw financiële rust. Een pensioenkapitaal moet je oudedag veiligstellen en als je arbeidsongeschikt raakt, wil je er in inkomen niet op achteruit gaan. En wat als je komt te overlijden? Met een overlijdensrisicoverzekering zijn jouw dierbaren financieel beschermd.

Tref tijdig voorzieningen

Inzicht, financiële rust en een overzicht van de kosten. De financieel adviseurs van KOK Advies helpen je met het treffen van alle voorzieningen, inclusief het beschikbaar maken van de benodigde budgetten. Want mogelijk vraagt een zekere toekomst om een (prijs)propositie die afwijkt van jouw huidige. Een financiële foto brengt de huidige situatie in beeld en laat zien wat er voor de toekomst nodig is.

Maak jouw financiële foto

Met de uitkomst van de foto heb je jouw financiële rapport in handen, inclusief de kansen en de bedreigingen. Hiermee zet je concreet stappen naar financiële rust. Hoe?

Stap 1:   Inzicht in de huidige en toekomstige inkomsten.

Stap 2:   De invloed van veranderingen op het gezinsinkomen.
                 Denk bijvoorbeeld aan:                           

  • Pensioen                           
  • Arbeidsongeschiktheid                           
  • Eerder stoppen met werken                           
  • Overlijden

Stap 3:   Voorstel met oplossingsrichtingen.

Wat kost een financiële foto?

Voor inzicht in de huidige en toekomstige, eventuele veranderende financiële situatie van jouw gezin, betaal je het vaste tarief van €900,-. Het is ook mogelijk om dit in termijnen te betalen. Een bestaande klant krijgt €150,- korting. Je krijgt dan een gesprek van ruim 2 uur met inzicht en ruimte voor al je vragen en duidelijk te lezen financieel rapport. Afhankelijk van de uitkomsten van het rapport, worden vervolgafspraken gemaakt. Hiervoor worden aanvullende tarieven in rekening gebracht. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Uitkering lijfrente - € 300
  • Opbouw lijfrente - € 225
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering - € 450
  • Overlijdensrisicoverzekering - € 300
  • Pensioenregeling voor een DGA - € 1.000
  • Aanvullende werkzaamheden - € 150 per uur

Onafhankelijk advies

KOK Advies werkt volledig onafhankelijk en is niet verbonden aan verzekeraars. Met de meeste verzekeraars werken wij wel samen, gezien de verschillende specialismes. Dit geeft ons de mogelijkheid om voor jouw situatie de best passende en beschikbare verzekering te vinden. Maatwerk kortom.

Bereken jouw kostenindicatie

Onderstaande tools bieden de mogelijkheid om zelf een berekening te maken van de te verwachte lasten en het bijbehorende rendement:

Vraag naar het KOK Advies Serviceabonnement

Met het afsluiten van een KOK Advies Serviceabonnement ben je als ondernemer ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Deze dienst kost €27,50 en met AOV €42,50 per maand. De financiële foto van nu is mogelijk anders dan de foto over drie jaar. Jaarlijks gaan we daarom met jou in gesprek over eventuele aanpassingen. En mogelijk moeten jouw pensioen, arbeidsongeschiktheidsverzekering of overlijdensrisicoverzekering op termijn duurzaam gewijzigd worden. Daarom maken we eens per drie jaar een financiële foto. Het voorkomt dat doelen niet gehaald worden of risico’s overzien.

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die jouw taal als ondernemer spreken. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn hun expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij hun terecht. Ze geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al je financiële vragen.

Ontmoet het team