Zorgeloos verzekerd

Je wilt jouw geldzaken goed regelen, zodat je daar geen zorgen over hebt. Dat kunnen wij ons voorstellen. KOK Advies ontzorgt je privé en zakelijk met verzekeringen. Zodat jij je leven kunt leven met financiële rust.

Wij beheren jouw particuliere en zakelijke verzekeringen

Het leven is niet voorspelbaar. De risico’s die je zelf niet kunt dragen, wil je dekken met de juiste verzekeringen. Weet jij hoe je eventuele financiële gevolgen het beste kunt opvangen? Wij nemen het graag uitgebreid met je door.

Je zakelijke verzekeringen kun je ook bij ons afsluiten. Het uitzoeken en beheren van passende polissen is belangrijk, maar moet niet te veel tijd in je agenda opslokken. Als ondernemer wil je immers de focus leggen op je bedrijf. Je kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Zo werken wij

Als je kiest voor KOK Advies, maken we afspraken over wat je van onze dienstverlening mag verwachten. Je kunt daarbij in ieder geval rekenen op een jaarlijks contact om jouw geldzaken op orde te houden. Bij schade kun je ons natuurlijk direct bereiken, ook dan staan we voor je klaar.

Zorgeloos verzekerd

Particulier

Je eigen financiële coach. Dat is wat je bij KOK Advies krijgt als je verzekeringsadvies afneemt. Jouw persoonlijk adviseur geeft niet alleen onafhankelijk advies over de auto-, woonhuis-of reisverzekering. Je kunt ook terecht met al je vragen over je financiële situatie, zoals pensioen, overlijden, andere werkgever of fiscale vragen. Wel zo handig en makkelijk toch?

Zakelijk

Of het nu gaat over de risico's en verzekeringen voor je bedrijf, je personeel of jezelf. Samen met je persoonlijk adviseur bepaal je welke risico's je wel of niet wilt afdekken en de preventiemogelijkheden. Op basis van jouw wensen bieden wij een passende verzekeringsoplossing vanuit een onafhankelijk positie. 

Onze adviseurs staan voor je klaar

Je mag van onze verzekeringsadviseurs verwachten dat ze kennis van zaken hebben en hoogstaande service leveren. Daar draait het namelijk om bij KOK Advies. Onze adviseurs zijn gepokt en gemazeld in verzekeringsland, ze weten feilloos de weg. Ze lichten dit graag persoonlijk aan je toe in een gesprek op ons kantoor.

Heb je schade?

Je hebt schade en dat is reuzevervelend. Onze schadebehandelaars zorgen dat alles rondom de schade(s) correct en naar wens geregeld wordt. Zodat je krijgt waar je recht op hebt. En zo snel mogelijk weer verder kunt.

Bekijk jouw polissen online

In jouw persoonlijk digitale archief zijn alle informatie en documenten voor je hypotheek, verzekeringen en/of producten voor vermogensopbouw veilig en overzichtelijk opgeslagen. Handig voor jou en voor ons. Je kunt hier zelf eenvoudig en veilig documenten uploaden. Ook kun je documenten bekijken die jouw adviseur voor je klaarzet. Zo hebben wij en jij altijd toegang tot de meest actuele gegevens.

Bekijk mijn polis online

Hoe kunnen wij jou helpen?

Op zoek naar informatie? Stel hieronder je vraag en vindt meteen het antwoord op onze site. Je kunt ons natuurlijk ook bellen. Of maak gelijk een afspraak voor een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die helpen met al jouw verzekeringen. En ook de antwoorden hebben op jouw financiële vraagstukken. Ze geven onafhankelijk en duidelijk advies en bieden je gemak, zodat jij je kunt bezig houden met de dingen die je leuk vindt.

Ontmoet het team