Klantervaringen

Wij willen dat je zoveel mogelijk financiële rust in je leven krijgt. Bij leuke maar ook bij minder leuke gebeurtenissen helpen we je graag om dit te realiseren. Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening.

100% tevredenheidsgarantie

Om te zorgen dat jij 100% tevreden bent doen we er alles aan om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden. Onze adviseurs verstaan niet alleen hun vak en hebben alle benodigde diploma’s, ze zijn vooral gericht op jouw wensen en situatie. Complexe financiële situaties leggen ze helder aan je uit. Net zolang totdat het helemaal helder is en jij tevreden bent met onze hulp. Dat is waar we voor gaan.

We geven onze klanten daarom een 100% tevredenheidsgarantie.

En ook daar gaan we een stap verder. Want ben je niet tevreden? Bepaal dan zelf wat jij wilt betalen voor het advies van het afgelopen jaar.

Klantervaringen

André en Cilia

24/09/2020

★★★★★

Super behulpzaam in persoonlijke ontmoetingen en 100% begeleiding in het traject en eindresultaat. We hebben dan ook onze dochter aangespoord om ons voorbeeld te volgen en ze is nu al bezig.

O. K.

23/09/2020

★★★★★

Jenny heeft ons enorm geholpen met het verzamelen van alle documenten die nodig waren om een hypotheek te krijgen. Ze is heel vriendelijk en legt goed uit wat er nodig is en waarom. Ze is altijd bereikbaar voor eventuele vragen.

E. v. d. H.

23/09/2020

★★★★★

Klaas is een zeer ervaren adviseur die helder en duidelijk uitlegt wat de mogelijkheden zijn. Hij heeft ons geholpen om snel een hypotheek te regelen tegen een goede rente. Daarnaast is hij altijd bereikbaar voor als je vragen hebt.

Arthur

18/09/2020

★★★★★

Hij was goed op de hoogte van de lopende zaken van zijn collega die op vakantie was. Erg vriendelijk en behulpzaam en begreep de situatie.

B. Molaei Tabari

18/09/2020

★★★★★

They gave me a really professional advice. Although during corona times the way of contacting is completely different for example we had video calls instead of actual visits. It was a really smooth and nice experience that we had with them. Everything was clear. They helped a lot about the documens that was needed. They selected the best bank for us to get a loan. I would definintly give them a five star for their services.

Wilco B

17/09/2020

★★★★★

Uitstekend advies, samen een keuze gemaakt wat aansloot aan onze behoefte.

Arjan Blaricum

11/09/2020

★★★★★

is heel heel duidelijk in zijn advies. vriendelijk geholpen

Matthieu en Jacqueline

06/09/2020

★★★★★

Klaas en Mike stonden altijd klaar voor ons en de vragen werden keurig en snel beantwoord. heerlijk om op jullie terug te kunnen vallen. Jullie hielden de verval termijnen ook keurig in de gaten. Hypotheek en verzekeringen zijn keurig geregeld.

Franz

01/09/2020

★★★★★

Leuke open man met een duidelijk op mijn 'geval'toegespitst persoonlijk financieel advies. Enthousiast en in begrijpelijke taal verteld. Goed ondersteund door duidelijke programma's, die je goed op het scherm kan volgen. Alle beloftes werden waargemaakt en ingelost.

Joan

15/08/2020

★★★★★

Met cijfers heb ik niets en kwam niet uit mijn pensioenoverzicht. Om te beslissen wat ik het beste zou kunnen doen moest ik een pensioenadviseur inschakelen. Daar zag ik tegenop (ook gezien het uurtarief) maar ik ben erg blij dat ik het heb gedaan. Vriendelijke Richard legde - met behulp van een heel duidelijk programma op een groot scherm - duidelijk uit hoe alles was opgebouwd en wat voor mij/ons de juiste mogelijkheden waren. En passant ontdekte hij ook nog even dat er bij mij een aantal jaren opbouw ontbrak (foutje van een werkgever) en regelde dat ter plekke. Wij gingen naar huis met een opgelucht gevoel, meer duidelijkheid, zónder twijfels, en zonder een boekwerk aan informatie waar niet doorheen te komen is maar met een overzichtelijk en goed te lezen rapport. Ook na het bezoek beantwoordde Richard nog vragen en die factuur voldoe ik dus graag: het advies is elke cent waard!

Tom

12/08/2020

★★★★★

Het gesprek heb ik als erg prettig ervaren. Leoni behandelde mijn casus met erg veel enthousiasme en persoonlijkheid, dit maakt het zoeken naar een huis (en bijhorende hypotheek) als een leuke gebeurtenis. De afhandeling en communicatie in het proces ging snel en transparant. Alles wat je in dit traject nodig hebt in mijn ogen. Tot slot wil ik graag de complimenten geven voor de persoonlijke service, iedereen die ik heb gesproken bij Kok heeft mij nog even persoonlijk gefeliciteerd toen alles rond was.

EF

09/08/2020

★★★★★

Deskundig, vriendelijk en to the point. Daarnaast betrouwbaar in afspraken. Nemen zelf initiatief tot contact als er tijdlimieten naderen, plezierig! Kok advies maakte dat ik mij over de financiën geen zorgen hoefde te maken, dat proces liep als een trein onder hun wakend oog.

MB

09/08/2020

★★★★★

Pieter heeft een uitstekend advies uitgebracht vwb mijn AOV verzekering waardoor ik en optimaal verzekerd ben en ook nog eens geld heb bespaard. Top service dus!

Yvonne

01/08/2020

★★★★

Prettig gesprek, kundige adviseur

Piot / BOKO international

22/07/2020

★★★★★

His explanation was very clear, on time response and helpful.

Frans

14/07/2020

★★★★★

Ik heb Richard vooraf aan ons gesprek alle informatie toegestuurd + de nodige vragen die ik had. Tijdens het gesprek merkte ik meteen dat hij de informatie goed had doorgenomen en dat hij antwoorden had op mijn vragen. Hij was tijdens de videoconference erg vriendelijk, empatisch, rustig, duidelijk. Ik was een beetje sceptsich mbt de videoconference. Had liever een real face to face gesprek gehad. Maar gezien de covid 19 maatregelen was dat niet mogelijk. Maar, gedurende het gesprek , wist Richard deze scepsis weg te nemen. Vond ik erg erg goed.

Keng Wai To

07/07/2020

★★★★

Mike is snel in zijn reacties en heeft ons goed ontzorgd. Wij hadden vanaf het eerste moment het gevoel dat hij onze belangen goed voor ogen had en ons optimaal zou adviseren. Zoals zijn collega's voor hem heeft hij ons vertrouwen in Kokadvies niet beschaamd.

Maarten

01/07/2020

★★★★★

Uitstekend geholpen en geadviseerd door Léoni en Jenny. Op alle vragen snel en helder antwoord gekregen. Het hele proces is soepel en vlot verlopen met een positief resultaat. Zeer tevreden, een aanrader.

Wim

29/06/2020

★★★★★

Mevrouw Veldhuis heeft ons zeer professioneel en erg vriendelijk geholpen. Zij heeft uitstekende vakkennis waarmee ze ons geholpen heeft met de afwikkeling/planning van onze hypotheek en bijbehorende verzekeringen. Gedurende de Corona crisis was zij altijd goed bereikbaar en benaderbaar en bij haar is een afspraak ook echt een afspraak. Hoe verfrissend in deze tijd! Mevrouw Veldhuis heeft erg goede persoonlijke eigenschappen waarmee ze ons met regelmaat uit de stress heeft gehaald. Wij zijn haar hier heel erg dankbaar voor.