Klantervaringen

Wij willen dat je zoveel mogelijk financiële rust in je leven krijgt. Bij leuke maar ook bij minder leuke gebeurtenissen helpen we je graag om dit te realiseren. Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening.

100% tevredenheidsgarantie

Om te zorgen dat jij 100% tevreden bent doen we er alles aan om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden. Onze adviseurs verstaan niet alleen hun vak en hebben alle benodigde diploma’s, ze zijn vooral gericht op jouw wensen en situatie. Complexe financiële situaties leggen ze helder aan je uit. Net zolang totdat het helemaal helder is en jij tevreden bent met onze hulp. Dat is waar we voor gaan.

We geven onze klanten daarom een 100% tevredenheidsgarantie.

En ook daar gaan we een stap verder. Want ben je niet tevreden? Bepaal dan zelf wat jij wilt betalen voor het advies van het afgelopen jaar.

Klantervaringen

Dianelouise Hilton

29/07/2021

★★★★★

Leonie zou ik aan idereen aanraden zij is een fantastisch vrouw zij heeft mij zo enorm geholpen zij helpt van A naar Z zij is grondig en enorm doorzetter als zij iets zegt dan krijgt zij het voor elkaar voor je . Ik wil Leonie ook bij deze persoonlijke bedanken voor haar enorm inzet door jou hulp heb je mij leef veranderde woorden kom mij te kort hoe ik je kan bedanken je bent voor altijd in mij heart dankjewel wat jij voor mij heb gedaan is bijzonder en ik ben je voor altijd dankbaar 🙏

E. de Bruijn

16/07/2021

★★★★★

Ik ben 60+ en daardoor is het verkrijgen van een hypotheek zeer lastig, zo niet bijna onmogelijk, Leonie Kok is een gepassioneerde en kundige vakvrouw die de hypotheek verlener wist te overtuigen. Sinds gisteren ben ik de trotse eigenaresse van een leuk appartement en ik ben Leonie en haar team veel dank verschuldigd. Ik zou Kok advies zeker aanbevelen. De communicatie was prettig en vlot en ik kom met al mijn vragen bij hen terecht.

WH

10/07/2021

★★★★★

Leonie is zeer gedreven en onderzoekt alle mogelijkheden om voor de klant een zo goed mogelijk product samen te stellen. Daarbij is het een prettig mens in de omgang.

M. Veerman

06/07/2021

★★★★★

Mike heeft ons erg goed geholpen. Ondanks de rare contact momenten ivm COVID heeft hij het erg persoonlijk weten te houden en ons als starters een goed gevoel gegeven door middel van advies en hulp waar en wanneer dan ook nodig.

Sjouke en Ati

30/06/2021

★★★★★

We hebben de contacten met Klaas van Huizen als bijzonder prettig ervaren. Hij zette zich volledig in om een goede oplossing voor ons financiële vraagstuk te vinden. Hij bereidde de gesprekken goed voor, toegespitst op onze specifieke situatie en hij gaf aan deze zeer goed te begrijpen. Beschikt over een zeer goede vakkennis en kennis van de markt,en kan dit ook in begrijpelijke taal goed uitleggen. Hij is echt tot het uiterste gegaan om voor ons het beste resultaat te behalen. Wij hebben hem ervaren als communicatief zeer vaardig. Heeft ook alle geduld om vragen te beantwoorden. Ook zijn collega's Thom en Jenny van Kok Advies waren altijd beschikbaar om ons te assisteren.

Dennis

28/06/2021

★★★★★

Net als enkele jaren geleden ben ik door Kok Advies (Klaas van Huizen en team) uitstekend geholpen op het gebied van hypotheek advies in verband met aankoop van mijn nieuwe appartement. Ik heb de ondersteuning en sparringspartnerschap dat ik zocht erg kunnen waarderen waardoor ik snel in staat was de benodigde (grote) besluiten gefundeerd te kunnen nemen. Daarnaast werd ik op de hoogte gehouden van de status en direct gebeld als er info van mijn kant nodig was. Al met al traject waar ik met plezier op terug kijk.

Marco

16/06/2021

★★★★★

Thom en Léoni hebben ons enorm geholpen met het advies wat gegeven is, deskundig en prettig. Wij zijn al jaren tevreden klant van Kok Advies en kan met zekerheid iedereen aanraden voor hypotheek, verzekering en pensioen advies.

Xandra

12/06/2021

★★★★★

Richard heeft ons zodanig geholpen en geinformeerd dat mijn spontane reactie aan einde gesprek was: van mij krijg je een 10 met een griffel. Over deze reactie geen moment nagedacht maar floepte er zomaar uit. Zegt genoeg dacht ik.

EGS

07/06/2021

★★★★★

Pieter Voorn is een zeer kundige en pragmatische verzekeringsadviseur. Hij is empathisch en kan zich goed verplaatsen in zijn cliënt.

Gé en Trudy

02/06/2021

★★★★★

Mike heeft ons bijzonder goed geadviseerd en geholpen met het wijzigen van de hypotheek. Ook de nazorg was super.

Dong Min

21/05/2021

★★★★★

Wij hadden met kerst een woning gekocht zonder voorbehoud van financiering. (Iets wat ze bij Kok advies absoluut afraden!) Maar ondanks de tijdsdruk, de periode rond de feestdagen en jaarwisseling en de corona-perikelen, hebben ze alles voor ons op tijd geregeld. Een zeek knappe prestatie! Helemaal gezien ik een zelfstandig ondernemer ben! Ik kan Kokadvies dan ook aan iedereen aanbevelen. Ze zijn kundig, eerlijk, geduldig, zeer grondig en uitermate prettig in de communicatie. Kortom een betere service zal je ergens anders niet snel vinden. Niets dan lof dus voor alle medewerkers waar wij mee te maken hebben gehad!

Hans

20/05/2021

★★★★★

We wilde advies over hoe we de maandlasten van onze hypotheek kunnen verlagen d.m.v. oversluiten en of aflossen. Mike adviseerde ons i.v.m. de lange terugverdientijd hiermee te wachten. Het extra aflossen van de hypotheek, wat we u gaan doen, heeft hij aangegeven hoe we dit het beste kunnen doen. mogelijk hadden we bij een andere bedrijf het oversluiten gewoon uitgevoerd omdat de hypotheekadviseur er aan verdiend. Mike gaf een eerlijk advies, verdiend niks voor het bedrijf, maar heeft er over een x aantal jaren, wanneer oversluiten kansrijker is, een klant bij!

Brigitte

19/05/2021

★★★★★

Afspraken goed nagekomen en binnen 4 weken was de hypotheek geregeld!

Raymon

17/05/2021

★★★★★

deskundig advies op je eigen situatie. goed en vakkundige uitleg in begrijpbare taal. duidelijke communicatie en afspraken. kunnen een compleet pakket aanbieden.

Leonie de Boer

05/05/2021

★★★★★

Vorige week een zeer fijn gesprek gehad dat financiële rust geeft; Fin-rust. Diverse scenario’s doorgelopen, een fijn en te begrijpen gesprek. Gefocust op pensioen, overlijden en beleggen. Wat een inzicht hebben wij nu die wij echt niet zelf hadden kunnen creëren! Enorm bedankt!

Leonie de boer

05/05/2021

★★★★★

Ik heb nu een paar keer contact gelegd wegens schade/verzekeringswerk. Soms vergeet je dat het nog kan: snel en persoonlijk geholpen worden! Kwestie werd supersnel uitgezocht, duidelijk gesprek en snelle terugkoppeling. Ook maken we gebruik van andere diensten van kol advies; kundig, persoonlijk en eerlijk advies!

JP

04/05/2021

★★★★

Duidelijk & behulpzaam. Heb Richard als zeer prettig en bekwaam ervaren

MV

03/05/2021

★★★★★

Prima en snelle afhandeling, keurig geholpen door Mersed

anoniem

29/04/2021

★★★★★

leeft zich in en denkt in creatieve oplossingen. is op de hoogte van recente ontwikkelingen en verschillen tussen verschillende aanbieders.