Klantervaringen

Wij willen dat je zoveel mogelijk financiële rust in je leven krijgt. Bij leuke maar ook bij minder leuke gebeurtenissen helpen we je graag om dit te realiseren. Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening.

100% tevredenheidsgarantie

Om te zorgen dat jij 100% tevreden bent doen we er alles aan om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden. Onze adviseurs verstaan niet alleen hun vak en hebben alle benodigde diploma’s, ze zijn vooral gericht op jouw wensen en situatie. Complexe financiële situaties leggen ze helder aan je uit. Net zolang totdat het helemaal helder is en jij tevreden bent met onze hulp. Dat is waar we voor gaan.

We geven onze klanten daarom een 100% tevredenheidsgarantie.

En ook daar gaan we een stap verder. Want ben je niet tevreden? Bepaal dan zelf wat jij wilt betalen voor het advies van het afgelopen jaar.

Klantervaringen

Raymon

17/05/2021

★★★★★

deskundig advies op je eigen situatie. goed en vakkundige uitleg in begrijpbare taal. duidelijke communicatie en afspraken. kunnen een compleet pakket aanbieden.

Leonie de Boer

05/05/2021

★★★★★

Vorige week een zeer fijn gesprek gehad dat financiële rust geeft; Fin-rust. Diverse scenario’s doorgelopen, een fijn en te begrijpen gesprek. Gefocust op pensioen, overlijden en beleggen. Wat een inzicht hebben wij nu die wij echt niet zelf hadden kunnen creëren! Enorm bedankt!

Leonie de boer

05/05/2021

★★★★★

Ik heb nu een paar keer contact gelegd wegens schade/verzekeringswerk. Soms vergeet je dat het nog kan: snel en persoonlijk geholpen worden! Kwestie werd supersnel uitgezocht, duidelijk gesprek en snelle terugkoppeling. Ook maken we gebruik van andere diensten van kol advies; kundig, persoonlijk en eerlijk advies!

JP

04/05/2021

★★★★

Duidelijk & behulpzaam. Heb Richard als zeer prettig en bekwaam ervaren

MV

03/05/2021

★★★★★

Prima en snelle afhandeling, keurig geholpen door Mersed

anoniem

29/04/2021

★★★★★

leeft zich in en denkt in creatieve oplossingen. is op de hoogte van recente ontwikkelingen en verschillen tussen verschillende aanbieders.

B.J.G. Veenhof

09/04/2021

★★★★

Een duidelijk en open gesprek, met veel uitleg. Super fijn dat je het gevoel krijgt dat je alles kan vragen en duidelijke antwoorden krijgt. Ik voelde mij als klant zeer gewaardeerd en de zaken waren snel geregeld.

anoniem

05/04/2021

★★★★★

Zeer helder inzicht van toekomstige inkomsten. Op basis van huidig uitgave patroon zijn er meerdere scenarios uitgewerkt om eerder te kunnen stoppen met werken. Ook deze zijn zeer inzichtelijk in beeld gebracht en is er nu een daadwerkelijk plan. Daarnast is er advies gegegeven over enkele lijfrente polissen en is de overdracht begeleid.

Jaap

02/04/2021

★★★★★

Zeer persoonlijke en vakkundige adviezen geheel toegespitst op onze situatie en mogelijkheden. Professioneel en betrokken tegelijkertijd.

Niels

01/04/2021

★★★★★

Altijd op de bal en in het belang van de klant. Dank voor de goede service Pieter en collegae!

Jan T.

01/04/2021

★★★★★

We wilden een appartement in Hoofddorp kopen, via dit bouwproject konden we een bij een hypotheekadviseur een hypotheek afsluiten, maar het lukte maar niet om het daar rond te krijgen, of een te laag bedrag zodat we eigen geld in moesten brengen en dat wilden we niet. Een paar jaar geleden hadden we bij Kok Advies ook een hypotheek afgesloten, dat was allemaal zo geregeld, dus nu toch maar weer Kok Advies ingeschakeld voor een secunt opinion, we konden veel meer aan hypotheek lenen/krijgen als bij het andere kantoor, en supersnel geregeld. We zijn blij dat het zo goed en snel geregeld is.

Robbert

22/03/2021

★★★★

Zeer te spreken over de aanpak en het advies. Enige verbeterpunt is de Engelse taal

Hans

17/03/2021

★★★★★

Vriendelijk Snel Juiste advies Tarief Allemaal dik in orde!

Gé en Trudy

16/03/2021

★★★★★

Perfect advies en behandeling, hij heeft ons zeer goed advies gegeven geholpen.

Kees van Spaandonk

18/02/2021

★★★★★

Er is correcte informatie verstrekt waarbij ook de voortgang van de aanvraagprocedure voortdurend in de gaten werd gehouden en ik werd daarover geïnformeerd op een zeer correcte manier. Mijn vragen werden direct beantwoord of in behandeling genomen en dan werden mijn vragen binnen een korte tijd op een juiste manier afgehandeld.

JL

10/02/2021

★★★★★

Jenny was klantvriendelijk, geduldig en zorgvuldig in haar uitleg. Hierdoor kon ik een weloverwogen keuze maken. Tijdens het hele proces was ze goed bereikbaar en hield me op de hoogte. Ik kom een volgende keer graag terug en beveel Jenny/Kok Advies aan bij bekenden.

Wim

10/02/2021

★★★★★

Bekwaam, concreet en snel tot de kern van de vraag en daarmee tot het advies.

M Both

29/01/2021

★★★★★

Een heel overzichtelijk gesprek waarbij een duidelijk inzicht werd gegeven in onze financiele situatie met betrekking tot met name onze oudedagvoorziening. Maar eigenlijk raakten we onderweg veel andere financiele producten die hier ook in mee werden genomen. Als "leek" krijg je genoeg inzicht om de juiste beslissing te nemen en dat is heel fijn.

Wim

20/01/2021

★★★★★

Hele heldere uitleg door goede voorbereiding en een snelle opvolging van de acties.