Klantervaringen

Wij willen dat je zoveel mogelijk financiële rust in je leven krijgt. Bij leuke maar ook bij minder leuke gebeurtenissen helpen we je graag om dit te realiseren. Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening.

100% tevredenheidsgarantie

Om te zorgen dat jij 100% tevreden bent doen we er alles aan om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden. Onze adviseurs verstaan niet alleen hun vak en hebben alle benodigde diploma’s, ze zijn vooral gericht op jouw wensen en situatie. Complexe financiële situaties leggen ze helder aan je uit. Net zolang totdat het helemaal helder is en jij tevreden bent met onze hulp. Dat is waar we voor gaan.

We geven onze klanten daarom een 100% tevredenheidsgarantie.

En ook daar gaan we een stap verder. Want ben je niet tevreden? Bepaal dan zelf wat jij wilt betalen voor het advies van het afgelopen jaar.

Klantervaringen

Klaas Norel

18/01/2022

★★★★★

het hele proces verliep proactief vanuit de adviseur, plezierig en foutloos: Als je examen, proefwerk of tentamen foutloos was/is krijg je een 10, ik kan hier, helaas, slechts maximaal een 5 geven terwijl de adviseur een 10 verdiend/gescoord heeft.

Marion

13/01/2022

★★★★★

Fantastisch geholpen met de hypotheek! Goed en duidelijk advies!

Verhelderend

11/01/2022

★★★★★

Richard legt alles geduldig en helder uit. Heel handig dat hij gedurende het gesprek schijnbaar eenvoudig de berekening aan kan passen.

Jouke

10/01/2022

★★★★★

Zeer goed en deskundig geholpen met de hypotheekaanvraag voor mijn nieuwe woning - wederom (terugkerende klant)!

Mgroen

03/01/2022

★★★★★

Alles wordt duidelijk uitgelegd in begrijpelijke taal door Leonie. Verder werd de gunstigste oplossing voor mij bekeken en heeft Thom met de hypotheekbank veel contact gehad om alles in goede banen te leiden

Hein

03/01/2022

★★★★★

We zijn erg goed geïnformeerd en begeleid vanaf het eerste gesprek. Als er vragen waren, werden die gelijk beantwoord en we konden altijd terecht voor een gesprek.

Joyce

24/12/2021

★★★★★

Marjolein heeft ons geholpen door zaken mee uit te zoeken en heeft ons ook geadviseerd. Hierbij heeft ze rekening gehouden met wat voor ons als bedrijf het beste is.

Olaf

09/12/2021

★★★★★

Richard heeft een verhelderend maatwerkadvies gegeven. Mijn verzoek was om mijn huidige oudedagsvoorzieningen te beoordelen. Richard nam hierbij onder meer mijn hypotheek-, inkomens- en vermogensgegevens mee. In het eindrapport heeft hij 3 verschillende scenario's uitgewerkt. Fijn om dit als houvast voor de komende jaren aan te houden. Een mooie basis voor toekomstige ontwikkelingen.

Koen Schunselaar

08/12/2021

★★★★★

Pieter denkt met je mee en is super helder in zijn uitleg. En dat ook nog eens supersnel, zodat het gehele acceptatietraject voor een AOV in een paar dagen geregeld was.

Jan

07/12/2021

★★★★

De informatie die Mike tijdens het proces van renteverlaging van de oorspronkelijke hypotheek en de verhoging van het hypotheekbedrag was duidelijk en een welkome toevoeging aan de al bekende informatie

Y. van der Meer

30/11/2021

★★★★★

Pieter en zijn collega's hebben alle zorg op verzekeringsgebied van ons weggenomen. We hebben ze benaderd om onze gehele verzekeringsportefeuille over te sluiten en bij hun onder te brengen. Materie en een hoop papier werk waar we eigenlijk moeilijk onze tijd aan kunnen besteden. Ze luisteren, adviseren daarop en komen afspraken uitstekend na. Heel fijn om met ze samen te werken, met een persoonlijk aanspreekpunt. Dat hebben we bij de voorganger nooit gehad!

Saskia

23/11/2021

★★★★★

Echt geweldig alles in korte tijd voor elkaar gekregen!

Zuzka

20/11/2021

★★★★★

My mortgage application was quite a challenge because of my personal situation, the team at Kok advies managed despite the fact That at one point I really didnt believe it would be possible. I was informed along the way and we discussed my future plans so my mortgage is really fitting my plans. Their quick response was very reassuring. I definitely recommend this company!

Anoniem

17/11/2021

★★★★★

Klaas is integer, betrokken en zorgvuldig in zowel het proces naar de juiste hypotheek zodat ik na mijn scheiding in mijn huis met de kinderen kan blijven wonen. Ik heb me in een tijd vol met zorgen door Klaas en zijn collega’s op dit terrein ontzorgd gevoeld en altijd het gevoel gehad dat mijn belangen op korte maar ook op langere termijn goed bekeken zijn.

A. van Ballegoy

17/11/2021

★★★★★

Zeer prettig gesprek en duidelijk de opties uitgelegd aangaande de hypotheek op mijn naam zetten. Ook bij het rond maken van de hypotheek veel contact vanuit Kok Advies over het verloop en ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt.

raymond

09/11/2021

★★★★

zeer kundig bij alle vragen en goed ondersteunend met rekenvoorbeelden geeft vertrouwd gevoel

Mdg

01/11/2021

★★★★★

Goed geholpen Vriendelijk, duidelijk Begaan met de klant

Nicole 66 j

28/10/2021

★★★★★

Vanwege fusies/overnames had ik verschillende pensioenen met uiteenlopende vervaltermijnen. Richard heeft in menselijke taal uitgelegd welke consequenties mijn keuzes zouden hebben en me goed geholpen om vorm te geven aan mijn uiteindelijke pensioenbeeld. Mijn vragen zijn allemaal duidelijk en vriendelijk beantwoord. Ik ben ook verder geholpen met de keuze van de meest voordelige uitkeringsinstantie.

LN & MN

20/10/2021

★★★★★

Behalve dat het een prima persoonlijk gesprek was is het, mede door het duidelijke en gestructureerde proces, goed helder geworden wat de (financiele )impact is van en onze opties zijn om eerder te stoppen met werken.