Klantervaringen

Wij willen dat je zoveel mogelijk financiële rust in je leven krijgt. Bij leuke maar ook bij minder leuke gebeurtenissen helpen we je graag om dit te realiseren. Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening.

100% tevredenheidsgarantie

Om te zorgen dat jij 100% tevreden bent doen we er alles aan om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden. Onze adviseurs verstaan niet alleen hun vak en hebben alle benodigde diploma’s, ze zijn vooral gericht op jouw wensen en situatie. Complexe financiële situaties leggen ze helder aan je uit. Net zolang totdat het helemaal helder is en jij tevreden bent met onze hulp. Dat is waar we voor gaan.

We geven onze klanten daarom een 100% tevredenheidsgarantie.

En ook daar gaan we een stap verder. Want ben je niet tevreden? Bepaal dan zelf wat jij wilt betalen voor het advies van het afgelopen jaar.

Klantervaringen

Yvonne

01/08/2020

★★★★

Prettig gesprek, kundige adviseur

Piot / BOKO international

22/07/2020

★★★★★

His explanation was very clear, on time response and helpful.

Frans

14/07/2020

★★★★★

Ik heb Richard vooraf aan ons gesprek alle informatie toegestuurd + de nodige vragen die ik had. Tijdens het gesprek merkte ik meteen dat hij de informatie goed had doorgenomen en dat hij antwoorden had op mijn vragen. Hij was tijdens de videoconference erg vriendelijk, empatisch, rustig, duidelijk. Ik was een beetje sceptsich mbt de videoconference. Had liever een real face to face gesprek gehad. Maar gezien de covid 19 maatregelen was dat niet mogelijk. Maar, gedurende het gesprek , wist Richard deze scepsis weg te nemen. Vond ik erg erg goed.

Keng Wai To

07/07/2020

★★★★

Mike is snel in zijn reacties en heeft ons goed ontzorgd. Wij hadden vanaf het eerste moment het gevoel dat hij onze belangen goed voor ogen had en ons optimaal zou adviseren. Zoals zijn collega's voor hem heeft hij ons vertrouwen in Kokadvies niet beschaamd.

Maarten

01/07/2020

★★★★★

Uitstekend geholpen en geadviseerd door Léoni en Jenny. Op alle vragen snel en helder antwoord gekregen. Het hele proces is soepel en vlot verlopen met een positief resultaat. Zeer tevreden, een aanrader.

Wim

29/06/2020

★★★★★

Mevrouw Veldhuis heeft ons zeer professioneel en erg vriendelijk geholpen. Zij heeft uitstekende vakkennis waarmee ze ons geholpen heeft met de afwikkeling/planning van onze hypotheek en bijbehorende verzekeringen. Gedurende de Corona crisis was zij altijd goed bereikbaar en benaderbaar en bij haar is een afspraak ook echt een afspraak. Hoe verfrissend in deze tijd! Mevrouw Veldhuis heeft erg goede persoonlijke eigenschappen waarmee ze ons met regelmaat uit de stress heeft gehaald. Wij zijn haar hier heel erg dankbaar voor.

Ans Diele

25/06/2020

★★★★★

Jenny en Leoni hebben een duidelijk beeld gegeven, en het heel begrijpelijk uitgelegd! Ook kon ik altijd bellen als ik vragen had!

R.S.

12/06/2020

★★★★★

Léoni is echt een deskundige die heel menselijk en toegankelijk is. Het is voor ons het eerste koophuis. Léoni neemt alles uit handen, maar zorgt wel dat je ook begrijpt wat alles is en wat er gaat gebeuren. Ik heb altijd het gevoel gehad dat er naar ons geluisterd er werd en er voor ons een die paste pas onze situatie. Ik zou Léoni zeker aanraden bij anderen.

Jan

10/06/2020

★★★★★

Prima uitleg gekregen voor de zaken die wij nodig hadden en daarna werd alles soepel en snel geregeld.

Patricia

02/06/2020

★★★★

Mike is iemand die je stap voor stap meeneemt bij het afsluiten van een hypotheek. Bij vragen geeft hij een heldere uitleg en je hoeft nooit lang te wachten op antwoord. Kortom, Mike is een erg prettige en vriendelijke adviseur!

Anoniem

01/06/2020

★★★★★

Kok Advies heeft altijd op dezelfde wijze klaar gestaan voor ons: Laagdrempelig, een luisterend oor en dienstbaar. Tijdens vrijblijvende advies gesprek kregen wij een goed beeld voorgeschoteld van wat zij voor ons konden bieden. Niet dwingend of verkooppraat, juist heel objectief en eerlijk. Nadat wij besloten met hen in zee te gaan hebben wij alles uit handen kunnen geven, wetende dat het goed geregeld zou worden. Wij werden zeer regelmatig op de hoogte gehouden de voortgang. Alles is tot in de puntjes voor ons geregeld waardoor wij juist op de leuke zaken van een huis kopen konden focussen.

Steven

04/05/2020

★★★★★

Zijn zeer professioneel geholpen. Vanwege eigen bedrijf was het geen standaard hypotheek traject, maar steeds duidelijke stappen en transparant in de kosten en opties.

Pieter

14/04/2020

★★★★★

Heldere uitleg wat het advies traject inhoud en wat ervoor nodig is Er was duidelijkheid over de kosten en dat is nagekomen

Oleg

13/04/2020

★★★★★

Pieter was zeer behulpzaam met het opstellen an de juiste verzekeringspakket voor ons bedrijf.

Yvonne

11/03/2020

★★★★★

UItleg over pensioen, AOW en koopsompolissen was erg duidelijk. Weet nu hoe ik voor sta als ik met pensioen ga. Erg blij dat de verschillende koopsompolissen nu ondergebracht zijn bij één firma en dat dit voor mij gedaan is: Voor een leek niet altijd makkelijk hoe je daarmee om moet gaan.

J.W.

10/03/2020

★★★★★

Altijd vriendelijk, beleeft, behulpzaam, een fijn persoon om mee te werken!!

Anoniemr

04/03/2020

★★★★

Prettig in omgang en zeer kundig, adviseur was goed geïnformeerd op diverse gebieden van financiering, woningmarkt en voelt de behoefte / wensen goed aan.

Bouwbedrijf Hoek

28/02/2020

★★★★★

Pieter Voorn was zeer duidelijk met zijn uitleg dat het zelfs voor ons te begrijpen is. Hij heeft de verzekeringen snel geregeld en goed gekeken naar welke verzekeringen het beste bij ons past. Aardige, spontane man! Staat altijd open voor onze vragen.

KD

26/02/2020

★★★★★

Goede inleving in de casus, goed voorbereid en vlot. Praktisch advies. En inzichtelijk dankzij computersysteem. Met optimale zorg voor de hoogte van het maandinkomen.