Klantervaringen

Wij willen dat je zoveel mogelijk financiële rust in je leven krijgt. Bij leuke maar ook bij minder leuke gebeurtenissen helpen we je graag om dit te realiseren. Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening.

100% tevredenheidsgarantie

Om te zorgen dat jij 100% tevreden bent doen we er alles aan om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden. Onze adviseurs verstaan niet alleen hun vak en hebben alle benodigde diploma’s, ze zijn vooral gericht op jouw wensen en situatie. Complexe financiële situaties leggen ze helder aan je uit. Net zolang totdat het helemaal helder is en jij tevreden bent met onze hulp. Dat is waar we voor gaan.

We geven onze klanten daarom een 100% tevredenheidsgarantie.

En ook daar gaan we een stap verder. Want ben je niet tevreden? Bepaal dan zelf wat jij wilt betalen voor het advies van het afgelopen jaar.

Klantervaringen

Yara&Stef

30/06/2022

★★★★★

Thom is een zeer kundige profesional. Hij neemt geruim de tijd voor je en legt je alles tot in details uit, zelfs als je het na 10x nog niet begrijpt legt hij het nog rustig uit! Aan gezelligheid ook geen genoeg. Wij raden Thom zeer aan als hypotheekadviseur! En de rest van het team van Kok Advies tevens ook!

anoniem

25/06/2022

★★★★★

Ondanks dat het niet al te makkelijk ging en de bank steeds opnieuw veel (onnodige) informatie en formulieren nodig had , zijn wij steeds goed op de hoogte gehouden en goed geholpen en hebben zij volgehouden, zodat we uiteindelijk precies gekregen hebben waar we om gevraagd hebben.

UEK

01/06/2022

★★★★★

Ik had meerdere financiele punten. Ik zag : door al de bomen het bos niet meer. Stap voor stap heeft Richard alles met mij doorlopen en nog andere mogelijkheden naar voren gebracht, waar ik geen moment over heb nagedacht. Nu kon ik nog kiezen ook. Richard heeft alles met rust uitgelegd. Hij nam er echt de tijd voor. Alles werd duidelijk voor mij

Zwart

31/05/2022

★★★★★

Heel duidelijk en informatief. Een zeer prettige bejegening.

P.Y.

30/05/2022

★★★★★

Ik ben erg tevreden hoe het process is verlopen met name het meedenken , uitleg, snelle reactie op mail en geduld die jullie hebben met mij ;)

Hein Compier

30/05/2022

★★★★★

Zico maar ook Marije hebben mij gerust gesteld en er veel energie in gestopt om te zorgen dat de verzekering zijn afspraken na zou komen. Dit was nodig omdat de adviseur van de verzekering negatief advies gaf.

Carlo

25/05/2022

★★★★★

Ik wilde de hypotheek van mijn wooning updaten. Gezien de recente ontwikkelingen rondom de rente, had ik behoefte om opnieuw doen ze te laten toetsen. Met zeer kundige advies en in een aangename sfeer, heb ik een passende en gewenste oplossing gekregen. Gedurende de hele traject ben ik uitstekend geholpen. Super tevreden. 10/10

EGS

25/05/2022

★★★★★

De eerste gesprekken hebben met een collega van Thom plaats gevonden. Hierna heeft Thom de verdere werkzaamheden opgepakt. Ik heb Thom leren kennen als een vakman, die bovendien communicatief erg sterk is! Erg prettig om mee om te gaan als cliënt.

Helene

16/05/2022

★★★★★

Kok Advies heeft ons geadviseerd en ondersteund bij het oversluiten van onze hypotheek. Omdat het om een tweede woning ging was het behoorlijk ingewikkelend en zaten er allerlei haken en ogen aan. Het hele proces was daarom intensief en tijdrovend. Kok Advies heeft ons hier soepel en professioneel doorheen geleid, legde alles helder en geduldig uit waardoor we vertrouwen bleven houden dat alles goed zou komen. Ze reageren altijd snel en vriendelijk. Ik ben blij dat zij onze adviseurs waren en raad ze iedereen aan!

Marco Frijhoff

15/05/2022

★★★★★

aandachtig, snel tot de kern en uitgaand van mijn mogelijkheden en wensen!!!

J. van den Berg

12/05/2022

★★★★★

Het was een prettig gesprek waarin meerdere kanten van het starten als ondernemer bekeken werden. Mijn directe vraag ging wel over rechtsbijstand, maar omdat Marjolein echt geinteresseerd was, werd mij duidelijk dat Kok Advies mij en mijn partner op meerdere punten van dienst konden zijn.

Barbara

11/05/2022

★★★★★

Heel goed voorbereid, vakkundig advies, plezierig gesprek

MvO

03/05/2022

★★★★★

Er is goed geluisterd naar onze wensen en een realistisch plan opgezet.

A. R. R.

26/04/2022

★★★★★

Het was een open en drempelverlagend gesprek. De heer Richard is vlot , spontaan en plezierig in het afhandelen van onze serieuze en moeilijke ingewikkelde pensioen en lijfrente afwikkelingen. Wij hebben het prettig ervaren .

Sharida

23/04/2022

★★★★★

Je moeder is kort geleden overleden. Even flink adem halen om wat bladzijdes om te slaan en te denken aan een nieuw hoofdstuk in een andere stad. In deze gemoedstoestand klopte ik eind vorig jaar aan bij Kok Advies. Ik stond voor de taak om mijn moeders appartement te verkopen (denk opbrengst minus erfbelasting), een nieuw appartement te zoeken en vervolgens mijn eigen appartement te verkopen. Ik vond het allemaal maar knap ingewikkeld, maar werd tot in de puntjes begeleid door Klaas en zijn collega's Thom en Jenny. Hen was geen moeite te veel was om mij keer op keer alles goed uit te leggen. Toen ik uiteindelijk op dinsdag 19 april bij mijn familienotaris in Rotterdam zat, complimenteerde hij me zelf met mijn hypotheekadviseur omdat die (lees: Klaas) naar zijn mening een zeer verantwoorde en tegelijkertijd gunstige hypotheekopzet voor mij had gerealiseerd. Hier geen hypotheekadviseur waar je tien keer wordt doorverbonden of waar je je eerst door een uitgebreid keuzemenu heen moet worstelen, maar eentje van de persoonlijke aandacht die de menselijke maat voortdurend in het oog houdt. Een 10 met een griffel.

Frank de Jong

08/04/2022

★★★★★

Wij hebben te maken gehad met een gecompliceerde financiering. Wij zijn Klaas en Kok Advies team zeer dankbaar voor de zeer professionele manier van aanpak. Vooral het zoeken naar oplossingen en het meewerkend vermogen heeft ons bijzonder positief verrast. Sommige adviseurs werken gewoon een "checklist" af. Maar Klaas ging out-of-the box handelen en kwam tot een mooi resultaat. Top gedaan.

aanvraag verbouwingshypotheek

06/04/2022

★★★★★

Het advies, planning en de uitvoering van de hypotheekaanvraag waren zeer effectief. De samenwerking met Mike verliep zeer prettig. Alles werd goed doorgesproken en de afspraken zeer goed nagekomen. Ik kom zeker terug als ik advies nodig heb. Nogmaals dank Gr ronald Huijben

A. Bijlsma

15/03/2022

★★★★★

Mijn dossier was ingewikkeld (vanwege complexe afspraken rondom een scheiding) en daarnaast wilde ik bekijken of ik eeuwihduren erfpacht kon gaan afkopen. Ik ben ZZper in de creatieve sector en had er eigenlijk niet erg veel hoop op dat het mij allemaal zou lukken. Maar vanaf seconde 1 dacht Leoni Kok (in samenwerking met Thom Berkvens) pro-actief met mij mee en zette zij zich met extreem veel zorg, aandacht en deskundigheid voor mij in. De uitkomst van haar adviezen, bemiddeling en inzet heeft mij uiteindelijk nog veel beter geholpen dan ik ooit had kunnen voorzien. Alle andere medewerkers van Kok Advies zijn overigens ook net zo aandachtig en zorgvuldig, en natuurlijk vooral deskundig. Ze gaan dus tot het uiterste om je wensen mogelijk te maken. Dat vond ik vooral opvallend, dat ze niet zomaar opgeven en juist alle uitdagingen aangaan. Ik raad het bedrijf KOK Advies, en meer specifiek Leoni Kok als financieel/hypotheekadviseur, dan ook van harte aan, zonder enige twijfel zeg ik: doen! Beste beslissing ooit!

yvonne

24/02/2022

★★★★

Het was een duidelijk en helder gesprek waarbij al onze vragen maar ook andere mogelijkheden aan bod zijn gekomen.