Klantervaringen

Wij willen dat je zoveel mogelijk financiële rust in je leven krijgt. Bij leuke maar ook bij minder leuke gebeurtenissen helpen we je graag om dit te realiseren. Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening.

100% tevredenheidsgarantie

Om te zorgen dat jij 100% tevreden bent doen we er alles aan om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden. Onze adviseurs verstaan niet alleen hun vak en hebben alle benodigde diploma’s, ze zijn vooral gericht op jouw wensen en situatie. Complexe financiële situaties leggen ze helder aan je uit. Net zolang totdat het helemaal helder is en jij tevreden bent met onze hulp. Dat is waar we voor gaan.

We geven onze klanten daarom een 100% tevredenheidsgarantie.

En ook daar gaan we een stap verder. Want ben je niet tevreden? Bepaal dan zelf wat jij wilt betalen voor het advies van het afgelopen jaar.

Klantervaringen

Mark

30/11/2023

★★★★

Deskundigheid goed. Altijd snel bereikbaar voor vragen. Duidelijke uitleg in begrijpelijke taal.

A.W.S. van den Ancker

30/11/2023

★★★★★

Goeie duidelijke uitleg, En een fijn professioneel maar informeel gesprek..Kok advies werkt gewoon met mensen die het echt snappen.

Roos

20/11/2023

★★★★★

Léoni Kok adviseerde ons met veel expertise, waarbij duidelijk werd dat zij er echt plezier in had om voor ons de best bij ons passende hypotheek te vinden. Vanwege onze situatie (mijn man komt van buiten de EU) hadden wij soms specifieke vragen, die zij steeds uitstekend wist te beantwoorden. Ook kende zij het aanbod van hypotheekverstrekkers zeer goed, tot in de details, en kon daardoor goed de hypotheekverstrekker vinden die het beste aansluit bij onze wensen. Met zeer veel geduld, en in het Engels, legde zij ons alle mogelijkheden uit, en informeerde ons steeds over de consequenties van elke keuze. Zo konden wij een goed doordachte keuze maken. De gesprekken waren ook nog eens zeer plezierig! Jenny Veldhuis heeft alles voor ons fantastisch afgehandeld en begeleid, en ook zij beantwoordde onze vragen altijd zeer kundig en sympathiek. Ook collega Zico heeft voor ons de bijkomende opstalverzekering zeer snel en kundig afgehandeld. Al met al zijn we ontzettend blij met de professionele, proactieve, persoonlijke en sympathieke dienstverlening van het team van KOK Advies!

Ruud

20/11/2023

★★★★★

Zeer goede en vriendelijke uitleg. Maakt ook waar wat de adviseur heeft gezegd

Annemarie

05/11/2023

★★★★★

Je krijgt snel en transparant advies. Het hele team van KOK Advies staat altijd voor je klaar.

Annemarie

05/11/2023

★★★★★

Klaas is deskundig, heel aardig en legt alles helder uit.

Olaf

02/11/2023

★★★★★

Uitstekend geholpen en bij de hand genomen door Mike en KOK Advies bij het regelen van de eerste hypotheek.

Paul

01/11/2023

★★★★★

Richard is heel bekwaam en snapt precies de bedoeling van het gesprek en is thuis in de materie en legt dat begrijpelijk uit

Rob

30/10/2023

★★★★★

Richard is zakelijk maar zeer prettig in omgang, met humor. Hij is goed met cijfers, snel en nauwkeurig. Hij heeft verstand van financieel plannen en van de gebruikte software. Hij communiceert duidelijk, maakt complexe zaken eenvoudig. Ik heb zelf de data aangeleverd en samen met Richard alles doorgenomen en besproken. Dit gaf een verhelderend overzicht en inzicht. TOP!

R. Janssen

29/10/2023

★★★★★

De adviseur heeft meegedacht met verschillende toekomstige scenario’s en de bijbehorende mogelijkheden. De adviseur is zeer kundig en kan de informatie helder overbrengen. Het advies heeft ons precies opgeleverd waar we naar op zoek waren, namelijk inzicht in de toekomstige financiële situatie. Naast de deskundigheid is het contact met de adviseur heel prettig.

Ria

13/10/2023

★★★★★

Thom is deskundig en heeft een sympathieke uitstraling. Hij stelt je gelijk op je gemak en luistert goed naar je. Hij is meer dan een financieel planner, hij denkt goed met je mee. Zijn adviezen zijn duidelijk en goed. Hij heeft mij enorm geholpen en daardoor zie ik mijn financiele toekomst met vertrouwen tegemoet.

BrendaB

10/10/2023

★★★★★

Prettig gesprek, alles heel duidelijk op een rijtje nu. Aanrader!

Hans

18/09/2023

★★★★

Deskundig advies en vriendelijk persoon, dus prettig gesprek met snel achteraf een uitgebreid rapport per e-mail.

M.Westkamp

23/08/2023

★★★★★

Heel goed advies, nam de tijd.Klantvriendelijk bedrijf.

Marijke

17/08/2023

★★★★★

Thom is deskundig, klantvriendelijk, kan informatie helder en duidelijk overbrengen in begrijpelijke taal.

SV

16/08/2023

★★★★★

Klaas fantastische en geduldige adviseur, alle collega’s die geassisteerd hebben in het hele proces ben ik ook zeer erkentelijk voor! Dus kortom het hele team!

Mieke

10/08/2023

★★★★★

Mike heeft mij heel goed, vriendelijk en professioneel geholpen. Hij heeft goed meegedacht en heeft mij door het hele aanvraag proces heen geloodst. Ik hoefde er zelf vrij weinig voor te doen en op al mij vragen had ik op zeer korte termijn antwoord.

Patrick

12/07/2023

★★★★★

Heel goed en verhelderend gesprek over verzekeringen en pensioen en hypotheek

Bianca

11/07/2023

★★★★★

Ik kwam onlangs in een scheiding terecht met veel onzekerheden. Leonie heeft mij echt fantastisch geholpen en geadviseerd. Ik ben haar heel erg dankbaar voor haar inspanning en medeleven. Leonie heeft zoveel goede inzichten en heeft mij weer ontzorgd voor de toekomst. Team Kok Advies , mijn dank is heel erg groot.