Klantervaringen

Wij willen dat je zoveel mogelijk financiële rust in je leven krijgt. Bij leuke maar ook bij minder leuke gebeurtenissen helpen we je graag om dit te realiseren. Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening.

100% tevredenheidsgarantie

Om te zorgen dat jij 100% tevreden bent doen we er alles aan om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden. Onze adviseurs verstaan niet alleen hun vak en hebben alle benodigde diploma’s, ze zijn vooral gericht op jouw wensen en situatie. Complexe financiële situaties leggen ze helder aan je uit. Net zolang totdat het helemaal helder is en jij tevreden bent met onze hulp. Dat is waar we voor gaan.

We geven onze klanten daarom een 100% tevredenheidsgarantie.

En ook daar gaan we een stap verder. Want ben je niet tevreden? Bepaal dan zelf wat jij wilt betalen voor het advies van het afgelopen jaar.

Klantervaringen

Hamza

19/04/2024

★★★★★

Mersed is zeer bekwaam en heel behulpzaam. ik ben heel tevreden met Mersed als adviseur!

Remco

19/04/2024

★★★★★

Altijd een goed gesprek,hij helpt mij al jaren met dit soort zaken. Duidelijke uitleg en overzichtelijke antwoorden

anoniem

18/04/2024

★★★★★

Klaas heeft mijn financiën grondig doorgenomen en me uitstekend geadviseerd!

Jelle Schenk

14/04/2024

★★★★★

Richard gaf tijdens mijn pensioen adviesgesprek op een zeer persoonlijke en overzichtelijke manier inzicht en dacht daarmee op een eerlijke manier mee over de rol die KOK Advies (op dit moment) wel of niet zou kunnen spelen.

Bergkamp

11/04/2024

★★★★

Deskundig, geduldig en vriendelijk. Goed mee denken met mijn vragen

M

10/04/2024

★★★★★

Zeer betrokken financieel adviseur, heeft breder gekeken dan alleen de hypotheek, alles zorgvuldig geregeld en was laagdrempelig benaderbaar voor al onze vragen. Absoluut een aanrader.

Junaid Raja

08/04/2024

★★★★★

Very clear advice and step by step follow up. Klaas provided a very comprehensive of the options available keeping in mind the family requirement and the financial situation.

Rutger

21/03/2024

★★★★★

Mike was tijdens de gesprekken erg behulpzaam, gaf duidelijk inzicht in de financiële mogelijkheden en dacht altijd goed mee om tot het beste resultaat te komen.

anoniem

09/03/2024

★★★★★

Compleet en persoonlijk, prettig en terzake. Vriendelijk inclusief nazorg en vinger aan de pols.

Kitty

01/03/2024

★★★★★

Prettig geholpen,advies was helder, werd duidelijk uitgelegd;ook met behulp van grafieken wat het geheel inzichtelijk maakt. Er werd alle tijd genomen voor uitleg en om vragen te stellen. Rapport werd binnen 1 week thuisgestuurd en ook daarin stond alles wat in gesprek aan de orde kwam nog eens helder en duidelijk op papier. We zijn zeer tevreden!

Alex

26/02/2024

★★★★★

Super goed geholpen door Zico. De juiste adviezen en een eerlijke blik op bijkomstigheden. Zeker aan te raden!

Harry

26/02/2024

★★★★★

Thom is vrolijk, vriendelijk en hij weet precies waar hij het over heeft. Wij zijn tijdens het hele traject steeds goed op de hoogte gehouden over de voortgang en het resultaat was dat wij een goede hypotheek hebben kunnen afsluiten.

Christiaan

25/02/2024

★★★★★

Mike is een prettige en betrouwbare adviseur die ons goed heeft begeleid bij het afsluiten van de hypotheek. Hij was altijd goed bereikbaar en heeft onze belangen goed behartigd. ik kan hem zeker aanbevelen

anoniem

13/02/2024

★★★★

prettig gesprek gehad met goede inlichtingen en advies

Wilco

12/02/2024

★★★★★

Zeer betrokken en prettig persoon. Pieter geeft persoonlijk advies op basis van een goede vertrouwensbasis en kennis van zaken.

kelly Selderijk

05/02/2024

★★★★★

Was een fijn gesprek en zijn goed geholpen met onze keuze voor een AOV.

Wendy

01/02/2024

★★★★★

Klaas is een prettige gesprekspartner die op kalme wijze iets kan uitleggen en het geduld heeft dit te doen totdat je het snapt.

Jeroen en Patricia

31/01/2024

★★★★★

Wij kregen ook deze keer weer stap voor stap kundig financieel advies in een ontspannen gepsprek.

Jaap

30/01/2024

★★★★★

Hoewel je weet dat de pensioendatum steeds dichterbij komt, heb ik me er nooit echt in verdiept. Opeens krijg je brieven en moet je keuzes gaan maken. Wil je een vast pensioen, een hoog-laag pensioen, een variabel pensioen (en voor welk percentage) en bij welke pensioenbeheerder wil je het onderbrengen. Richard heeft alles duidelijk uitgelegd en op basis van voorbeelden de verschillen laten zien van de verschillende opties en pensioenbeheerders. Vooraf zou ik een andere keuze gemaakt hebben, maar dankzij het inzicht met de voor-en nadelen van de verschillende opties denk ik nu de juiste te kunnen maken. Ook het inzicht in de verschillende pensioenbeheerders maakt de keuze hiervoor eenvoudig.