Klantervaringen

Wij willen dat je zoveel mogelijk financiële rust in je leven krijgt. Bij leuke maar ook bij minder leuke gebeurtenissen helpen we je graag om dit te realiseren. Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening.

100% tevredenheidsgarantie

Om te zorgen dat jij 100% tevreden bent doen we er alles aan om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden. Onze adviseurs verstaan niet alleen hun vak en hebben alle benodigde diploma’s, ze zijn vooral gericht op jouw wensen en situatie. Complexe financiële situaties leggen ze helder aan je uit. Net zolang totdat het helemaal helder is en jij tevreden bent met onze hulp. Dat is waar we voor gaan.

We geven onze klanten daarom een 100% tevredenheidsgarantie.

En ook daar gaan we een stap verder. Want ben je niet tevreden? Bepaal dan zelf wat jij wilt betalen voor het advies van het afgelopen jaar.

Klantervaringen

LN & MN

20/10/2021

★★★★★

Behalve dat het een prima persoonlijk gesprek was is het, mede door het duidelijke en gestructureerde proces, goed helder geworden wat de (financiele )impact is van en onze opties zijn om eerder te stoppen met werken.

Peter D

18/10/2021

★★★★★

Ik ben inhoudelijk zeer goed geinformeerd over de mogelijkheden en hij heeft samen met zijn collega ook zijn uiterste best gedaan een en ander zo goed mogelijk te implementeren. Dat kostte tamelijk veel inspanning en uithoudingsvermogen.

Simon

15/10/2021

★★★★★

Ik zit al 12 jaar bij kol advies Super duidelijke uitleg en denken met je mee Heb alles bij hun lopen

Anoniem

21/09/2021

★★★★★

goed en gedegen pensioenadvies. verplaatst zich casus, prettig in de omgang, gericht en ter zake qua onderwerpen.

Arjan

21/09/2021

★★★★★

Top begeleiding bij afsluiten van verzekeringen. Geen verzekering is te klein voor Kok Advies. Nemen de tijd voor een goed advies. Voor mij geen online verzekering meer afsluiten, maar gewoon even bellen naar Kok Advies

Jos

15/09/2021

★★★★★

De toelichten uitleg was volledig en duidelijk. De sfeer was ontspannen en aangenaam. We hebben nu weer een duidelijk inzicht in ons verzekeringspakket.

Familie van Eck

11/09/2021

★★★★★

Heel persoonlijk en kan lastig materie heel duidelijk maken.

Carola

08/09/2021

★★★★★

Goed bereikbaar, snelle reactie zeer professioneel. Denkt mee met de klant. Keurige snelle afhandeling.

Renée

07/09/2021

★★★★

Zeer vriendelijke service en efficiënt en effectief. Betrouwbaar niro.

ALC

31/08/2021

★★★★★

Zeer duidelijk en inzichtelijk advies met hulp van de fantastische software om heel snel verschillende scenarios te vergelijken!

Erik

18/08/2021

★★★★★

Richard voerde het gesprek in een heldere opbouw en gebruikte geen overbodig jargon. Hij nam de tijd, luisterde goed en zoomde in waar nodig.

Robbert

17/08/2021

★★★★★

Altijd duidelijk, denkt mee en geeft goed advies voor de scherpste prijs! Fijne kerel, verdient opslag :-)

Giovanni

16/08/2021

★★★★★

Altijd klaar om te helpen en advies te geven. Alle zorgen en nervositeit zijn weg door het overweldigende vertrouwen in de hulp en de adviezen. Zo weet ik gewoon dat alles klopt!

Sandra

04/08/2021

★★★★★

Zeer behulpzaam, meedenkend en vastberaden om zaken goed te kunnen regelen voor klanten.

GvV

03/08/2021

★★★★★

Er is zorgvuldig en intensief onderzoek gedaan naar een complexe financieel vraag, waarbij diverse overheidsinstanties betrokken zijn, zoals Belastingdienst en CAK. De casus is opgehelderd en er zijn goede adviezen gegeven, voor een leek onhaalbaar om zelf uit te zoeken. Er is daarmee ook financieel voordeel behaald.

David de Jong

02/08/2021

★★★★★

Deskundig, prettig en duidelijk in communicatie en een goede interventie toen er een potentieel issue dreigde.

Matina

30/07/2021

★★★★★

Omdat ik al sinds 2007 mijn hypotheken door Kok advies laat regelen was ik nogal 'gehecht' geraakt aan Léoni. Bijzonder vriendelijke, meedenkende adviseur met veel expertise. Maar inmiddels weet ik dat haar collega's (Thom en Jenny) ook goed in hun werk zijn, minstens zo prettig om zaken mee te doen en ook heel fijn dat je altijd snel antwoord krijgt. Dank weer allemaal, nooit iets teveel voor jullie als je belt met vragen.

Dianelouise Hilton

29/07/2021

★★★★★

Leonie zou ik aan idereen aanraden zij is een fantastisch vrouw zij heeft mij zo enorm geholpen zij helpt van A naar Z zij is grondig en enorm doorzetter als zij iets zegt dan krijgt zij het voor elkaar voor je . Ik wil Leonie ook bij deze persoonlijke bedanken voor haar enorm inzet door jou hulp heb je mij leef veranderde woorden kom mij te kort hoe ik je kan bedanken je bent voor altijd in mij heart dankjewel wat jij voor mij heb gedaan is bijzonder en ik ben je voor altijd dankbaar 🙏

E. de Bruijn

16/07/2021

★★★★★

Ik ben 60+ en daardoor is het verkrijgen van een hypotheek zeer lastig, zo niet bijna onmogelijk, Leonie Kok is een gepassioneerde en kundige vakvrouw die de hypotheek verlener wist te overtuigen. Sinds gisteren ben ik de trotse eigenaresse van een leuk appartement en ik ben Leonie en haar team veel dank verschuldigd. Ik zou Kok advies zeker aanbevelen. De communicatie was prettig en vlot en ik kom met al mijn vragen bij hen terecht.