Klantervaringen

Wij willen dat je zoveel mogelijk financiële rust in je leven krijgt. Bij leuke maar ook bij minder leuke gebeurtenissen helpen we je graag om dit te realiseren. Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening.

100% tevredenheidsgarantie

Om te zorgen dat jij 100% tevreden bent doen we er alles aan om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden. Onze adviseurs verstaan niet alleen hun vak en hebben alle benodigde diploma’s, ze zijn vooral gericht op jouw wensen en situatie. Complexe financiële situaties leggen ze helder aan je uit. Net zolang totdat het helemaal helder is en jij tevreden bent met onze hulp. Dat is waar we voor gaan.

We geven onze klanten daarom een 100% tevredenheidsgarantie.

En ook daar gaan we een stap verder. Want ben je niet tevreden? Bepaal dan zelf wat jij wilt betalen voor het advies van het afgelopen jaar.

Klantervaringen

PGS

17/11/2022

★★★★★

Snelle, keurige behandeling van schadevergoeding vanwege verlies kostbaarheden

Bob

14/11/2022

★★★★★

Zowel zakelijk als privé regelt men bij Kok Advies diverse zaken voor mij. Altijd prima contact en een snelle opvolging van hetgeen afgesproken is. Zeer tevreden!

Richard

11/11/2022

★★★★

Zeer tevreden over advies en werkwijze van Thom. goede adviezen , goede gesprekken

John Regelink

09/11/2022

★★★★

Ondanks dat het eindresultaat niet behaald is, wil ik de mensen van Kok toch graag bedanken voor hun inzet. Helemaal top.

Jeanine

27/10/2022

★★★★★

Heel goed geholpen met oversluiten van de hypotheek. Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je en houden je constant op de hoogte. Ik ben heel blij dat ik Kok Advies ingeschakeld heb.

Yvonne

27/10/2022

★★★★★

Alle inkomsten/uitgaven op een rij gezet en planning gemaakt in verband met vervroegd pensioen van mijn man. Toekomstige financiële situatie duidelijk gekregen.

Ted

26/10/2022

★★★★★

Zeer goede service. Komt afspraken na en heeft kennis van zaken. Verder zeer vriendelijk in omgang!

A.K.

17/10/2022

★★★★★

Richard Turenhout had zich goed voorbereid voor het gesprek. Tijdens het advies gesprek kon hij alle financiële gegevens goed visualiseren en gaf daar een goed advies over. Hij is zeer communicatief en transparant. Wij zijn content met het eind financieel overzicht.

Wendy

17/10/2022

★★★★★

Het gesprek bij KOK advies was zeer prettig en professioneel. Duidelijk en heldere uitleg en er is genoeg ruimte voor vragen. Het contact via mail of telefoon verloopt zeer prettig.

Wim te Amstelveen

11/10/2022

★★★★★

Hierboven heb ik juni 2022 aangegeven, maar daarvoor had ik in februari ook al een verkennend gesprek gehad. Uit de gesprekken kwam naar voren aan welke zaken ik kon denken als het pensioen daadwerkelijk in zou gaan. Aangezien mijn vrouw en ik beide voortijdig met pensioen wilden gaan, kwamen veel zaken naar voren. Nog niet onmiddellijk AOW, de pensioenbetaling zelf, het in gang laten zetten van de uitbetaling opgespaarde lijfrente en de fiscale gevolgen die dit allemaal meebrengt. Voor ons heel veel hocus pocus waar ik zelf niet genoeg kennis van had. We zijn daar uitstekend bij geholpen. Ook als ik later nog vragen had, was geen moeite teveel om het weer te verduidelijken. Er gebeurt namelijk heel veel gelijktijdig. Inmiddels genieten mijn vrouw en ik vanaf augustus, respectievelijk september van ons pensioen, helemaal volgens de Kok adviesgroep (Richard Turenhout en Floris van der Linden) uitgelegde en berekende gegevens.

Wouter

03/10/2022

★★★★★

Mike is professioneel, luistert goed naar de wensen van de klant, denkt mee, en komt zijn afspraken na.

DAH

30/09/2022

★★★★★

Adequate begeleiding voor de financiering van mijn toekomstige appartement

EdlM

26/09/2022

★★★★★

Goed bereikbaar, overzichtelijk, vriendelijk en snel.

Bans

05/09/2022

★★★★★

Goedekennis van zaken, vriendelijk ,hulpvaardig houd zich aan afspraken, goede uitleg. Neemt de tijd voor.

Rene van Versendaal

31/08/2022

★★★★

Betrokken, ter zake kundig. Had zich vooraf aan de afspraak goed ingelezen in mijn dossier.

Ansingh

30/08/2022

★★★★★

Al mijn vragen werden op zeer deskundige manier allervriendelijkst beantwoord.Ook de nazorg (mail enz) was van hoge kwaliteit!

Pauline

18/08/2022

★★★★★

Fijn om mee te praten. Heeft kennis van zaken. Snelle terugkoppeling op openstaande punten. Geen vraag is te veel. Dit geldt overigens voor alle medewerkers van Kok Advies.

Prof Mike

17/08/2022

★★★★★

Ik woon in Spanje en vond het onmogelijk om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Alleen KOK, en met name Marjorlein en Jelle Kok hebben de moeite genomen om mogelijke verzekeraars te vinden en hebben onderhandeld - zij dachten out of the box. Voor andere verzekeraars was dit te veel werk. Ik zou ze zonder aarzelen aanbevelen aan alle potentiële klanten, in het bijzonder niet-Nederlanders. De slogan van KOK moet 'etre impossible n'est pas francais' zijn Veel dank aan hen, Professor Dr. Mike G Moulder

Professor Mike

17/08/2022

★★★★★

I live in Spain and found it impossible to obtain liability insurance. Only KOK, and Marjorlein and Jelle Kok in particular took the trouble to find possible underwriters and negotiated - they thought outside the box. For other insurance companies this was too much hard work. I would unhesitatingly recommend them to all potential clients, in particular non Dutch nationals. The KOK slogan should be 'etre impossible n'est pas francais' Many thanks to them, Professor Dr Mike G Moulder Ik woon in Spanje en vond het onmogelijk om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Alleen KOK, en met name Marjorlein en Jelle Kok hebben de moeite genomen om mogelijke verzekeraars te vinden en hebben onderhandeld - zij dachten 'out of the box'. Voor andere verzekeraars was dit te veel werk. Ik zou ze zonder aarzelen aanbevelen aan alle potentiële klanten, in het bijzonder niet-Nederlanders. De slogan van KOK moet 'etre impossible n'est pas francais' zijn Veel dank aan hen, Professor Dr. Mike G Moulder