Klantervaringen

Wij willen dat je zoveel mogelijk financiële rust in je leven krijgt. Bij leuke maar ook bij minder leuke gebeurtenissen helpen we je graag om dit te realiseren. Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening.

100% tevredenheidsgarantie

Om te zorgen dat jij 100% tevreden bent doen we er alles aan om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden. Onze adviseurs verstaan niet alleen hun vak en hebben alle benodigde diploma’s, ze zijn vooral gericht op jouw wensen en situatie. Complexe financiële situaties leggen ze helder aan je uit. Net zolang totdat het helemaal helder is en jij tevreden bent met onze hulp. Dat is waar we voor gaan.

We geven onze klanten daarom een 100% tevredenheidsgarantie.

En ook daar gaan we een stap verder. Want ben je niet tevreden? Bepaal dan zelf wat jij wilt betalen voor het advies van het afgelopen jaar.

Klantervaringen

martijn both

20/11/2020

★★★★★

Duidelijk advies en denkt goed mee wat het beste voor de klant is. Gaat net een stap verder door zicht vast te bijten in het dossier ook als het net wat ingewikkelder is. Ik beveel Pieter zeker aan.

tevreden klant

17/11/2020

★★★★

Prima geholpen begreep meteen wat ik/wij wilde. Hij heeft alles voor ons op een rijtje gezet en een duidelijke info erbij gegeven.

J.Z.

04/11/2020

★★★★★

Al jaren waren we vaste klant bij Kokadvies, eerst omdat ze bij ons op het dorpse Bovenkerk zaten. Lekker makkelijk, even langs wippen, de gezichten zien bij de stem. Ik ben nog wel eens daar langs gefietst, om dat ik vergeten was dat ze verhuisd waren. En opeens is daar het moment dat je ze echt nodig hebt. Ingewikkelde kwesties met vergaande gevolgen. Alles werd zorgvuldig uitgeplozen, nagevraagd en stap voor stap loodsten Léoni Kok en Jenny Veldhuis ons door het maandenlange proces heen. Met heel veel geduld vooral, en met 200 % inzet om ons daar te krijgen waar we heen wilden. Samen met Laurine van Wind makelaars, met wie ze nauw samenwerken als het om huizen gaat. Altijd een luisterend oor, en steeds vragen of dingen al geregeld waren en of ze konden helpen. Kortom, we wonen nu leeftijdsproof en zijn dankbaar dat we de stap hebben gewaagd. Joke Zonneveld

Imi

03/11/2020

★★★★★

Prettig en duidelijk gesprek. Alles werd zo uitgelegd dat het goed te begrijpen was.

stephanie van kessel

02/11/2020

★★★★★

Alles gewoon op en top geregeld besproken en gedaan! Snel geholpen met vragen, duidelijke uitleg over hypotheken en verzekeringen! Al met al.. top adviseurs!

J.

31/10/2020

★★★★★

Ik heb contact gehad met 3 verschillende werknemersvan het betreffende kantoor, ieder met een eigen specialisatie, maar allen volledig op de hoogte van de gang van zaken. Klantvriendelijk, professioneel, meedekend en altijd snel en bondig antwoord. Ook de nazorg en abonnementservice is super.

Rik

26/10/2020

★★★★★

Wij zijn voor een hypotheekadvies uitstekend geholpen door Klaas van Huizen. Klaas is professioneel, vakbekwaam en neemt de tijd voor een goed advies. Wij raden Klaas zeker aan!

Anoniem

20/10/2020

★★★★★

Altijd meedenken en stond klaar voor alle vragen. Enthousiast en vrolijk, kennis van zaken en betrouwbaar. Heel prettig en leuk contact.

Ellen

12/10/2020

★★★★★

Kundig, duidelijk, eerlijk, betrokken, ervaren en zeer vriendelijk

Elena P.

07/10/2020

★★★★★

Klaas is een ervaren professioneel. Dat zie jij meteen bij de eerste gesprek. Heel duidelijk advies en in “normale” taal wat iedereen kan begrijpen, zonder te ingewikkelde termen. Bovendien is Klaas heel vriendelijk en klantgericht, staat altijd klaar voor je en je voelt je echt begeleiden door de hele process. Echt een aanrader! Wij zijn erg tevreden en blij! Nogmaals bedankt voor de goede service.

anoniem

27/09/2020

★★★

Wij vonden Klaas in zijn advies reactief. In zijn uitvoerende rol vonden wij hem goed. Wegens Corona verliep de communicatie wat stroever.

André en Cilia

24/09/2020

★★★★★

Super behulpzaam in persoonlijke ontmoetingen en 100% begeleiding in het traject en eindresultaat. We hebben dan ook onze dochter aangespoord om ons voorbeeld te volgen en ze is nu al bezig.

O. K.

23/09/2020

★★★★★

Jenny heeft ons enorm geholpen met het verzamelen van alle documenten die nodig waren om een hypotheek te krijgen. Ze is heel vriendelijk en legt goed uit wat er nodig is en waarom. Ze is altijd bereikbaar voor eventuele vragen.

E. v. d. H.

23/09/2020

★★★★★

Klaas is een zeer ervaren adviseur die helder en duidelijk uitlegt wat de mogelijkheden zijn. Hij heeft ons geholpen om snel een hypotheek te regelen tegen een goede rente. Daarnaast is hij altijd bereikbaar voor als je vragen hebt.

Arthur

18/09/2020

★★★★★

Hij was goed op de hoogte van de lopende zaken van zijn collega die op vakantie was. Erg vriendelijk en behulpzaam en begreep de situatie.

B. Molaei Tabari

18/09/2020

★★★★★

They gave me a really professional advice. Although during corona times the way of contacting is completely different for example we had video calls instead of actual visits. It was a really smooth and nice experience that we had with them. Everything was clear. They helped a lot about the documens that was needed. They selected the best bank for us to get a loan. I would definintly give them a five star for their services.

Wilco B

17/09/2020

★★★★★

Uitstekend advies, samen een keuze gemaakt wat aansloot aan onze behoefte.

Arjan Blaricum

11/09/2020

★★★★★

is heel heel duidelijk in zijn advies. vriendelijk geholpen

Matthieu en Jacqueline

06/09/2020

★★★★★

Klaas en Mike stonden altijd klaar voor ons en de vragen werden keurig en snel beantwoord. heerlijk om op jullie terug te kunnen vallen. Jullie hielden de verval termijnen ook keurig in de gaten. Hypotheek en verzekeringen zijn keurig geregeld.