Klantervaringen

Wij willen dat je zoveel mogelijk financiële rust in je leven krijgt. Bij leuke maar ook bij minder leuke gebeurtenissen helpen we je graag om dit te realiseren. Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening.

100% tevredenheidsgarantie

Om te zorgen dat jij 100% tevreden bent doen we er alles aan om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden. Onze adviseurs verstaan niet alleen hun vak en hebben alle benodigde diploma’s, ze zijn vooral gericht op jouw wensen en situatie. Complexe financiële situaties leggen ze helder aan je uit. Net zolang totdat het helemaal helder is en jij tevreden bent met onze hulp. Dat is waar we voor gaan.

We geven onze klanten daarom een 100% tevredenheidsgarantie.

En ook daar gaan we een stap verder. Want ben je niet tevreden? Bepaal dan zelf wat jij wilt betalen voor het advies van het afgelopen jaar.

Klantervaringen

Fleur

20/03/2023

★★★★★

Zeer vakkundig advies, goed te bereiken en vriendelijk.

Marcel

13/03/2023

★★★★★

Helder gesprek met duidelijke uitleg in een ontspannen omgeving

Samantha

09/03/2023

★★★★★

Het is heel fijn om contact te hebben met Marije. Ik had schade in huis door een andere partij. Marije heeft contact gezocht met de aansprakelijkheidsverzekering van de tegenpartij en gevraagd ook mij te bellen. Dit is gebeurd. Ik heb vervolgens alles, en nog meer dan verwacht, vergoed gekregen. Dat is een heel fijne meevaller. Goede communicatie (uitgebreid + even een update of navraag tussendoor) en persoonlijk contact. Super!

Chris

06/03/2023

★★★★★

Duidelijke uitleg, meerdere scenario's besproken en ruim de tijd genomen.

Anoniem

23/02/2023

★★★★★

Goed voorbereid, veel kennis, nam alle tijd. Duidelijk rapport die aan de kant zit van de realiteit

Mark

22/02/2023

★★★★★

Richard was deskundig en in staat om mijn penisoensituatie in kaart te brengen en samen met mij te bepalen op welke manier ik mijn penisoen - en penisoenaanvulling - verder moet organiseren. Het was een erg prettig en inzichtvol gesprek, waar ik erg blij mee was.

Jeroen bende

08/02/2023

★★★★★

Alles was duidelijk. En je weet precies waar je staat.

Michiel

02/02/2023

★★★★★

Gastvrij Informatief Behulpzaam Meedenkend Informele sfeer van deze avond bijeenkomst

Joost

01/02/2023

★★★★★

Mike is een ontzettend enthousiast en energiek persoon, die zelfs van de administratieve rompslomp van een hypotheek een feestje weet te maken. Altijd vrolijk en open voor welke vraag dan ook, met als enige doel om jou de beste oplossing te bieden. Niks was te veel gevraagd en je had écht het gevoel dat hij er alles aan deed om de hypotheek zo ideaal mogelijk af te sluiten. Kon niet beter, zonder hem hadden we er financieel heel anders voor gestaan nu.

Colin en Chantal

18/01/2023

★★★★★

Klaas is een zeer kundige man, weet waar hij over praat, stelt de goede vragen, vraagt door en trekt de juiste conclusies. Wij hadden een prettig gesprek, en weten nu ook wat voor vervolgstappen we gaan zetten, gebaseerd op het advies van Klaas.

Willemyn

11/01/2023

★★★★★

Wat super fijn is bij bureau Kok advies, is dat er altijd ruimte is om vragen te stellen, ook de kleine vragen tussen door. Ze nemen tijd om samen naar de vraag te kijken en nodigen altijd uit contact op te nemen als er nog iets niet helder is. Ze zijn kundig en heel vriendelijk.

RAS

09/01/2023

★★★★★

Thom nam uitgebreid de tijd voor ons, had zich goed voorbereid op het gesorek en gaf ons een helder advies. Erg fijn.

Peter

28/12/2022

★★★★

Plezierig gesprek waarin al onze vragen helder werden beantwoord. De finrust tool werkte niet geheel vlekkeloos dus er was wat bijstelling tijdens het gesprek nodig.

Andy McConnell

19/12/2022

★★★★★

Provided good advice, responsive, personal touch with employees following up on items on their days off etc.

GvW

13/12/2022

★★★★★

Deskundig advies en zeer prettig gesprek. Richard neemt uitgebreid de tijd voor je. We hebben er een prima gevoel over!

T.B.

09/12/2022

★★★★★

Compleet en duidelijk in de voorziening van informatie, goed advies, snel en klantvriendelijk contact.

Sico

07/12/2022

★★★★★

Mike weet ingewikkelde zaken op een symplistische manier uit te leggen, wat het grote geheel een stuk duidelijker maakt.

Johnny

06/12/2022

★★★★★

Prettig in omgang en gesprek,duidelijk verhaal en goede communicatie ze zitten er voor je “bovenop” En via telefoon goed bereikbaar voor vragen kortom mijn samenwerking met Kok advies was/is erg prettig.

Jan

04/12/2022

★★★★

fijn gesprek gehad ter overname van onze verzekeringen