Klantervaringen

Wij willen dat je zoveel mogelijk financiële rust in je leven krijgt. Bij leuke maar ook bij minder leuke gebeurtenissen helpen we je graag om dit te realiseren. Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening.

100% tevredenheidsgarantie

Om te zorgen dat jij 100% tevreden bent doen we er alles aan om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden. Onze adviseurs verstaan niet alleen hun vak en hebben alle benodigde diploma’s, ze zijn vooral gericht op jouw wensen en situatie. Complexe financiële situaties leggen ze helder aan je uit. Net zolang totdat het helemaal helder is en jij tevreden bent met onze hulp. Dat is waar we voor gaan.

We geven onze klanten daarom een 100% tevredenheidsgarantie.

En ook daar gaan we een stap verder. Want ben je niet tevreden? Bepaal dan zelf wat jij wilt betalen voor het advies van het afgelopen jaar.

Klantervaringen

Ed

28/06/2024

★★★★★

Geeft duidelijk de mogelijkheden aan met uitgangspunten die wij hem als klant gegeven hebben. Hij heeft een concreet advies gegeven waar je wat mee kunt en dat geeft vertrouwen voor de toekomst.

Francis

27/06/2024

★★★★★

Bijzonder tevreden aangezien alle antwoorden verduidelijking gaven

Mariska

11/06/2024

★★★★★

Ik heb een heel fijn gesprek met Richard gehad. Hij heeft mij op een zeer prettige manier door mijn financiele situatie nu en voor in de toekomst meegenomen. Het is mij heel duidelijk geworden wat de mogelijkheden, uitdagingen en kansen zijn.

Stan Pavel

10/06/2024

★★★★★

Wij zij zeer tevreden met snelle reacties op onze vragen/verzoeken en snelle regeling van onze financiele zaken. Het geldt niet alleen voor de bovengenoemde persoon maar ook voor andere medewerkers van KOK Advies bedrijf in Amstelveen.

Familie Koudijs

27/05/2024

★★★★★

Klaas heeft ons prima geholpen met de medefinanciering van een appartement voor onze dochter. Hij is zeer zorgvuldig in zijn advies, is betrokken en zet net dat stapje extra om te zorgen dat alles in orde komt. Onze eigen hypotheek en overige verzekeringen lopen ook via Kok, we zijn zeer tevreden!

Johan

22/05/2024

★★★★★

Een heel deskundig advies. Was goed voorbereid en we hadden een prettig gesorek over onze toekomst.

Hans

01/05/2024

★★★★★

Super geweldig advies en behandeling van onze hypotheek

Yvette

30/04/2024

★★★★★

Miranda was voor ons geen onbekende; bij een vorige werkgever heeft ze ons al eerder begeleidt in de hypotheken-, verzekeringen- en financiën-jungle, bij de aankoop van ons vorige huis. De keuze om haar voor het financiële plaatje voor onze nieuwe, huidige woning weer te vragen, was dan ook snel gemaakt. Korte lijnen en snel handelen is wat zo fijn is aan haar. Ze haalt daarnaast alles uit de kast om een passend advies te maken. Wat wij zo prettig vinden is haar duidelijkheid en de tijd die zei uitgebreid neemt om dingen helder en uitgelegd te krijgen. Wij raden haar dan ook zeker aan! Miranda dankjewel…

Saskia Bakker

30/04/2024

★★★★★

Zeer kundig in haar vakgebied en realistisch in haar advies. Fijne, rustige uitleg waarbij mijn persoonlijke situatie en mening gerespecteerd wordt. Geeft vertrouwen dat hypotheek en andere zaken goed geregeld worden.

anoniem

29/04/2024

★★★★★

vakkundig geholpen met de juiste adviezen, je voelt je op je gemak

S.F.

24/04/2024

★★★★★

Richard was well-prepared and very friendly. As I am an expat, I was not aware of how pension works in NL, Richard explained everything to me in-depth and provided me with a personalized solution that suited my needs. I would highly recommend him and KOK-advies.

DB

24/04/2024

★★★★★

Ik had een heel fijn gesprek, waarin alles heel duidelijk en helder werd uitgelegd of toegelicht.

Mascha

22/04/2024

★★★★★

Zeer goed duidelijk en vriendelijk geholpen door Klaas Huizen

Hamza

19/04/2024

★★★★★

Mersed is zeer bekwaam en heel behulpzaam. ik ben heel tevreden met Mersed als adviseur!

Remco

19/04/2024

★★★★★

Altijd een goed gesprek,hij helpt mij al jaren met dit soort zaken. Duidelijke uitleg en overzichtelijke antwoorden

anoniem

18/04/2024

★★★★★

Klaas heeft mijn financiën grondig doorgenomen en me uitstekend geadviseerd!

Jelle Schenk

14/04/2024

★★★★★

Richard gaf tijdens mijn pensioen adviesgesprek op een zeer persoonlijke en overzichtelijke manier inzicht en dacht daarmee op een eerlijke manier mee over de rol die KOK Advies (op dit moment) wel of niet zou kunnen spelen.

Bergkamp

11/04/2024

★★★★

Deskundig, geduldig en vriendelijk. Goed mee denken met mijn vragen

M

10/04/2024

★★★★★

Zeer betrokken financieel adviseur, heeft breder gekeken dan alleen de hypotheek, alles zorgvuldig geregeld en was laagdrempelig benaderbaar voor al onze vragen. Absoluut een aanrader.