Klantervaringen

Wij willen dat je zoveel mogelijk financiële rust in je leven krijgt. Bij leuke maar ook bij minder leuke gebeurtenissen helpen we je graag om dit te realiseren. Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is dat je 100% tevreden bent over onze dienstverlening.

100% tevredenheidsgarantie

Om te zorgen dat jij 100% tevreden bent doen we er alles aan om jou de best mogelijke dienstverlening te bieden. Onze adviseurs verstaan niet alleen hun vak en hebben alle benodigde diploma’s, ze zijn vooral gericht op jouw wensen en situatie. Complexe financiële situaties leggen ze helder aan je uit. Net zolang totdat het helemaal helder is en jij tevreden bent met onze hulp. Dat is waar we voor gaan.

We geven onze klanten daarom een 100% tevredenheidsgarantie.

En ook daar gaan we een stap verder. Want ben je niet tevreden? Bepaal dan zelf wat jij wilt betalen voor het advies van het afgelopen jaar.

Klantervaringen

Kees van Spaandonk

18/02/2021

★★★★★

Er is correcte informatie verstrekt waarbij ook de voortgang van de aanvraagprocedure voortdurend in de gaten werd gehouden en ik werd daarover geïnformeerd op een zeer correcte manier. Mijn vragen werden direct beantwoord of in behandeling genomen en dan werden mijn vragen binnen een korte tijd op een juiste manier afgehandeld.

JL

10/02/2021

★★★★★

Jenny was klantvriendelijk, geduldig en zorgvuldig in haar uitleg. Hierdoor kon ik een weloverwogen keuze maken. Tijdens het hele proces was ze goed bereikbaar en hield me op de hoogte. Ik kom een volgende keer graag terug en beveel Jenny/Kok Advies aan bij bekenden.

Wim

10/02/2021

★★★★★

Bekwaam, concreet en snel tot de kern van de vraag en daarmee tot het advies.

M Both

29/01/2021

★★★★★

Een heel overzichtelijk gesprek waarbij een duidelijk inzicht werd gegeven in onze financiele situatie met betrekking tot met name onze oudedagvoorziening. Maar eigenlijk raakten we onderweg veel andere financiele producten die hier ook in mee werden genomen. Als "leek" krijg je genoeg inzicht om de juiste beslissing te nemen en dat is heel fijn.

Wim

20/01/2021

★★★★★

Hele heldere uitleg door goede voorbereiding en een snelle opvolging van de acties.

Paulina

19/01/2021

★★★★★

Very experienced and expert advisor. Flexible to advise in english for international clients. Answered all our questions. Never rushed our meetings and took the time to explain everything that wasn't clear. Same goes for the rest of the KOK Advies team. We felt comfortable and well oriented with his advise and in the end got the product that most suited our needs.

Erik

18/01/2021

★★★★★

De medewerkers van Kok advies zijn hulpvaardig, proactief en handelen met volledige kennis van het betreffende dossier.

Beatrijs

18/01/2021

★★★★★

We kregen een duidelijke uitleg van onze mogelijkheden, in heldere taal. Na de keuze voor een hypotheek werden wij bij alle stappen goed op de hoogte gehouden door de betrokken adviseurs. Goed begeleid bij het hele proces.

A. Tjoa

18/01/2021

★★★★★

Hij is vriendelijk, kundig, snel in uitwerking van de benodigde gegevens en afhandeling ervan. Geef duidelijke voorlichting en antwoorden op de gestelde vragen. Geeft de client een uitleg van verschillende mogelijkheden, zodat de client goed kan overwegen voordat hij beslissingen neemt.

TvD

14/01/2021

★★★★★

accuraat, handelt snel, betrouwbaar, doet wat hij zegt

LV

10/01/2021

★★★★★

Zeer deskundig en vriendelijk. Laat duidelijk alle verschillende keuzes zien. Komen afspraken na en doen wat ze zeggen.

Ralph

08/01/2021

★★★★★

Gedegen en uitgebreid advies. Altijd beschikbaar en zaten kort op de zaken en op te volgen processen.

Wilhelmina

05/01/2021

★★★★★

Zeer tot mijn tevredenheid heeft Jenny Veldhuis mij begeleid bij het oversluiten van mijn hypotheek. Zij begreep onmiddelijk waarom ik dit graag wilde, afgezien van het feit dat de rente bijzonder laag is op dit moment, wat natuurlijk mooi meegenomen is. Ik heb haar werkwijze als zeer adequaat en prettig ervaren.

Ruud

05/01/2021

★★★★★

Uitstekende service! Duidelijke informatie en Klaas komt snel zijn afspraken na!

Robert

30/12/2020

★★★★★

De heer klaas van Huizen en back support Jenny Veldhuis hebben mij uitstekend bijgestaan tijdens het gehele proces, wat ik hier graag wil benadrukken, gezien de complexiteit van de situatie. Hierbij wil ik ook nadrukkelijk vermelden dat in de fase waarbij Klaas van Huizen grip op het proces kreeg hij ook alles heeft gedaan om het proces zo snel mogelijk, en in goede banen af te ronden. Ook wil ik nadrukkelijk vermelden dat Jenny Veldhuis zeer adequaat alle correspondentie afgehandeld heeft, zelfs in de avond uren en weekenden werden de e-mails binnen no time afgehandeld. Ik ben in ieder geval zeer tevreden, en kan Kokadvies zeker aanraden.

John en Joke

28/12/2020

★★★★★

Klaas en Thom zijn 2 toppers. Behulpzaam, meedenken, prima uitleggen en ze bellen steeds of er nog vragen zijn of dat alles duidelijk is.

Paulien

27/12/2020

★★★★★

Snel en adequaat ondanks de drukke decembermaand. Pieter denkt als adviseur echt met je mee en geeft goed persoonlijk advies.

M.Kaaij

19/12/2020

★★★★★

Hij heeft mij een geweldig advies gegeven. Hij nam alle tijd voor me. Ik ben erg blij met zijn advies en de uiteindelijke hypotheek!

Best Financial Services ever

10/12/2020

★★★★★

Leoni is super friendly and professional. She is always taking care of the financial benefits of the customer and provides best advice.