Volledig verzekerd tegen een aantrekkelijke premie

Zorgeloos verzekerd

Verzekeringen moeten afgestemd zijn op jouw wensen, waarbij je alle risico’s wilt indekken. En natuurlijk wil je niet te veel betalen. Bij ons kun je terecht voor maatwerk én gunstige voorwaarden.

Onafhankelijk voor de meest passende oplossing

Wij werken vanuit een onafhankelijke positie samen met een groot aantal verzekeraars. Daarnaast bieden we via serviceproviders zoals Nedasco en het DAK andere verzekeraars aan, ook als we geen rechtstreekse aanstelling hebben (enige uitzondering zijn verzekeraars die hun verzekeringen alleen via internet aanbieden). Via de assurantiebeurs kunnen we complexe risico’s in verzekering geven. Zo vinden we altijd een passende oplossing voor het afdekken van jouw risico’s.

Wat kun je van ons verwachten?

Je kunt rekenen op een totaaladvies van onze verzekeringsadviseurs. Een verzekering staat namelijk niet op zich, maar maakt deel uit van een totaalplaatje. Zo weet je zeker dat er geen overlappingen in zitten en je dubbel verzekerd bent, maar ook dat je nergens dekking mist.

Hieronder zie je de meest gebruikelijke particuliere verzekeringen die voor jou van toepassing kunnen zijn.

Vervoer

Autoverzekering

Motorverzekering

Caravan

Camper

Je gezin

Aansprakelijkheid

Ongevallen

Rechtsbijstand

Zorgverzekering

Uitvaartverzekering

Wonen

Inboedel

Woonhuis

Woonlasten

Kostbaarheden

Recreatie

Reis

Annulering

Verzekeringen groeien mee met je leven

Jouw leven verandert en bij ons veranderen verzekeringen haast automatisch met je mee. Deze moeten immers continu passende dekking bieden. Voor ons is dat een kwestie van vinger aan pols houden, jou advies geven en verzekeringen desgewenst aanpassen. Zo weet je zeker dat ze altijd up-to-date zijn. Denk bij veranderingen aan levensgebeurtenissen als:

  • Een huwelijk of juist een scheiding
  • Overlijden van een partner
  • Arbeidsongeschikt of werkloos raken
  • De geboorte van een kind of kinderen die de deur uit gaan
  • Een huis kopen en het verhuizen naar een ander huis
  • Kinderen die gaan studeren
  • Pensionering

Wij vertellen jou graag hoe deze zogenaamde ‘life events’ jou financieel kunnen raken en hoe wij daarbij aan jouw zijde staan.

Up-to-date met het KOK Serviceabonnement

Jouw leven verandert. En verzekeringen veranderen met je mee. Denk bijvoorbeeld aan wijzigingen in jouw gezinssituatie, nieuwe aankopen of zonnepanelen op je woning. Allemaal veranderingen die niet zo maar standaard zijn verzekerd. Voor een vast bedrag per maand ben je met ons Serviceabonnement verzekerd van up-to-date polissen. Jaarlijks nemen wij contact met je op en zorgen wij op de hoogte zijn van jouw veranderingen en passen het verzekeringspakket hierop aan.

Wil je een afspraak maken voor een adviesgesprek?

Onze adviseurs helpen je graag vrijblijvend verder op weg in een gesprek. Wij brengen dan jouw situatie in kaart. We zetten alle huidige verzekeringen op een rij. Wij bepalen of er hiaten zijn of een overlap. En doen een voorstel op basis van jouw wensen. De kosten voor het advies worden betaald vanuit het abonnement dat is verbonden aan het verzekeringsadvies.

Wist je dat…

Wij bij de meeste verzekeraars de bevoegdheid hebben om bepaalde schades zelf uit te betalen? Wel zo efficiënt en snel! Onze ervaring kan je ook helpen om een eerder afgewezen schade mogelijk alsnog vergoed te krijgen.

Over jouw kosten en onze provisies

Verzekeraars keren ons vergoedingen (provisie) uit. Dit is alleen bij schadeverzekeringen zoals een auto-, woonhuis- of reisverzekering. Hierin zit een provisie verwerkt in de premie. Dit is gemiddeld 16% van de premie die je aan de verzekeraar betaalt. Bij het vaststellen van de hoogte van het abonnement hebben wij rekening gehouden  met deze inkomsten. Vraag ons gerust hoe het zit.

Voor inkomensverzekeringen zoals een AOV, levensverzekeringen zoals een overlijdensrisicoverzekering en andere financiële producten krijgen wij geen beloning en brengen wij je advies- en bemiddelingskosten in rekening. Onze verzekeringsadviseurs lichten de verschillende kostenstructuren graag toe.

Wat biedt KOK Advies concreet?

Daarin kunnen wij kort zijn: Een passend verzekeringspakket en wij zullen alle zorgen uit handen nemen. Maatwerk dus. Onafhankelijk advies is daarvoor de enige, logische oplossing. Een onafhankelijk adviseur komt namelijk op voor jouw rechten. Bij schade kan het belangrijk zijn dat je een back-up hebt met verstand van zaken en de snelste ingangen bij verzekeraars. Wij staan achter jou en zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

De KOK Advies App

Snelle en duidelijke informatie vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij een eigen app laten ontwikkelen. Met deze App kun je uiteraard jouw persoonlijke gegevens checken alsook de verzekeringen en financiële producten zien. Ook kun je heel eenvoudig en veilig stukken uploaden die wij nodig hebben om jou advies te geven. Daarnaast kun je jaarlijks een check doen op jouw financiële situatie. 

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die helpen met al jouw verzekeringen. En ook de antwoorden hebben op jouw financiële vraagstukken. Ze geven onafhankelijk en duidelijk advies en bieden je gemak, zodat jij je kunt bezig houden met de dingen die je leuk vindt.

Ontmoet het team