KOK Advies organiseert 'Hoe benut je de overwaarde van je huis?' webinar.

KOK Advies organiseert ‘Hoe benut je de overwaarde van je huis?’ webinar.

Slagen op de huidige woningmarkt kent veel uitdagingen. En als het je gelukt is om die droomwoning te bemachtigen, dan staat de volgende uitdaging te wachten; de beste hypotheek voor jouw situatie. Ook zonder directe verhuisplannen, kun je zo je vragen hebben over je huidige hypotheek. Een vraag die wij vaak horen is ‘hoe zit het met de overwaarde van mijn woning?’

Om op die laatste vraag antwoord te geven, organiseert KOK Advies op woensdag 17 november om 19.30u het gratis webinar ‘Hoe benut je de overwaarde van je woning?’.

Tijdens dit voor iedereen toegankelijke webinar van rond de 45 minuten, zullen erkend hypotheekadviseurs Léoni Kok en Marco Kok dieper ingaan over hoe je de overwaarde van je huis kunt benutten. Aan de hand van hun uitgebreide uitleg, diverse voorbeelden en het beantwoorden van de door jou vooraf gestelde vragen, zullen Léoni en Marco je zo ‘Hypotheekwijs’ te maken over dit onderwerp.

Het webinar kun je ’s avonds gewoon thuis vanuit je luie stoel volgen. En heb je op dat moment even geen tijd? Dan kun je het webinar op een ander en voor jou geschikt moment terugkijken. En dat is wel zo makkelijk.

Heb je jezelf ook wel eens de vraag gesteld hoe je de overwaarde van je huis kunt gebruiken of ben je hier gewoon nieuwsgierig naar? Schrijf je dan nu in via www.kokadvies.nl/webinars voor het webinar van 17 november 19.30u. Komt deze dag jou niet uit? Schrijf je dan toch in en je ontvangt na het webinar een link om terug te kijken!