KOK Advies doet mee aan de Pensioen3daagse!

KOK Advies doet mee aan de Pensioen3daagse!

Op 7, 8 en 9 november vindt de 13e editie plaats van de Pensioen3daagse, een initiatief van Wijzer in geldzaken. Met deze drie dagen staat alles in het teken van één ding; “Hoe is mijn pensioen geregeld?”. Uiteraard doen wij als KOK Advies opnieuw mee aan deze campagne. Tijdens deze drie dagen bieden wij iedereen een gratis inzichtrapport aan, waarmee wij jou/jullie meer inzicht willen geven in de pensioensituatie en ook het overlijdensrisico.

Mijn pensioeninkomen, hoe ziet dit er eigenlijk uit?

Dit is één van de vele vragen die wij vaker krijgen, uiteraard kun je zelf kijken op mijnpensioenoverzicht.nl. Dit zijn echter veel getallen die voor veel mensen lastig zijn te lezen. Vandaar dat wij een dit voor jou graag inzichtelijk willen maken tijdens een gezamenlijk gesprek. Na afloop zullen wij ook voor jou een rapport toesturen met de besproken getallen, een inzichtrapport op jouw situatie! Dit is een eerste opzet van een financieel plan. In dit rapport laten wij je in een duidelijke en visueel aantrekkelijke manier zien wat het huidig inkomen is ten opzichte van het toekomstig inkomen vanaf de AOW leeftijd. Deze bedragen zijn netto, ofwel dit is het bedrag wat je op je rekening gestort krijgt. Met dit eerste inzicht willen we je alvast een eerste opzet geven voor jouw financiële rust. Dat is waar wij voor staan.

Als ik kom te overlijden, wat laat ik dan achter voor mijn nabestaande(n)?

Het scenario van overlijden is iets wat je graag goed geregeld wilt hebben voor jouw nabestaanden. Hierbij komen veel vragen kijken aangezien het een relatief lastig scenario is. Geen zorgen; tijdens het gesprek zal je hier ook inzicht in krijgen, inzicht in het netto inkomen van de nabestaande(n). Het inkomen zal gebaseerd zijn op het huidig inkomen, het nabestaandenpensioen en de ANW (Algemene Nabestaanden Wet). Veel mensen weten niet hoe ze er financieel voor staan nadat een van beide komt te overlijden. Wij willen dit inzichtelijk maken zodat je weet waar je aan toe bent maar ook zodat je weet wat je er eventueel aan kunt doen.
Doordat je weet dat het goed geregeld is, hoef je er verder niet over na te denken. Je hebt ’Financiële rust’, dat is wat wij willen horen!

Klinkt goed, hoe kan ik mij voor zo’n rapport aanmelden?

Dat kan heel eenvoudig via onze contactpagina. Vul hier jouw persoonlijke gegevens in en wij proberen binnen 24 uur contact met je op te nemen voor een afspraak. Tijdens dit eerste gesprek zullen we via schermdelen of wel bij ons op kantoor, direct een eerste inzicht gaan geven. Na ons gesprek zullen we je het rapport toesturen zodat je er later nog rustig kunt bekijken.

Wij hopen dat wij met dit inzicht je alvast de eerste stap naar financiële rust kunnen bieden.

Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op onze pagina financiële rust.