KOK Advies bundelt krachten

KOK Advies bundelt krachten

Een unieke gebeurtenis in de Nederlandse assurantiewereld: met vijftien collega-financieel dienstverleners*, Licent, de coöperatie waar we al jaren lid van zijn en waar we elkaar van kennen, gaan we meer en intensiever samenwerken. Dat doen we door samen te gaan in een nieuwe organisatie, met een gezamenlijk gedragen visie waarin het klant- en medewerkersbelang voorop staat. Tevens treedt Gilde Equity Management toe als aandeelhouder. Niet eerder verenigden zoveel onafhankelijke financiële dienstverleners zich met de nadrukkelijke wens vast te houden aan vertrouwde normen en waarden. Aan persoonlijke aandacht voor klanten en aan kwalitatief hoogwaardige diensten die dicht bij klanten zijn georganiseerd, in lokale vestigingen met adviseurs die klanten kennen. 

KOK Advies blijft KOK Advies

Door samen te gaan, staan we sterker. Met onze nieuwe collega’s blijven we de meest mensgerichte financiële dienstverlener van Nederland. Samen zijn we een top-25 speler in de financiële adviessector. Ons doel is en blijft klanten helpen bij het maken van financieel goede keuzes. Dat doen we ook na vandaag onder onze eigen naam. KOK Advies blijft KOK Advies. We zijn en blijven geworteld in de samenleving waarin we wonen en werken. Klanten zullen weinig van ons samengaan merken en houden hun vaste contactpersoon. Op termijn kunnen klanten wel een uitbreiding van onze dienstverlening verwachten. Dat is de kracht van onze verbinding! Daar geloven wij in en daar gaan wij voor. Met gepaste trots dat wij dit met elkaar tot stand hebben gebracht.

Meer over deze unieke samenwerking vind je op www.metdekrachtvanverbinding.nl 

Open voor samenwerking

Ben je eigenaar van een assurantiekantoor en herken je je in onze drijfveren? Sluit je bij ons aan! Je bent van harte welkom. Samen staan wij sterker!

*De organisaties met wie wij samengaan zijn: 
Asbroek Adviesgroep                             
Baartman Assurantiën                         
Baksteen en Pul                            
Berends & Slump | Bankzaken – Hypotheken – Verzekeringen    
Boks Beijer Wij Verzekeren                        
De Bedrijfsverzekeraar                        
De Croes Adviesgroep                        
Deterink Financieel Advies                        
Dommerholt & Ten Brinke                        
Koopman Assurantiën                        
Krabbe Assurantiën                             
Scharenborg Beltrum                            
Steentjes Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken        
Twentehuis Financieel                        
Velthuis Assurantiën                            
Licent