Ga je binnenkort uit eten op onze kosten?

Ben je van plan om te verhuizen, wil je jouw huidige woning verbouwen/verduurzamen of overweeg je een deel van de overwaarde op te nemen voor wat financiële ruimte? Laat ons je helpen bij jouw financiële plannen. Neem contact op met jouw persoonlijke adviseur bij KOK Advies voor deskundig en betrokken advies.

Als onafhankelijke adviseurs vergelijken we rentetarieven en voorwaarden van meer dan 30 banken om de financiering te vinden die het beste bij jouw situatie past. We houden in ons advies ook rekening met belangrijke aspecten zoals pensioen, arbeidsongeschiktheid en overlijdensrisico, zodat jij kunt genieten van financiële rust en zekerheid.

Wij staan voor je klaar met persoonlijke aandacht en expertise. Ook voor jouw familieleden en vrienden staan wij klaar met een passend hypotheekadvies. Als blijk van waardering voor het aandragen van onze dienstverlening bieden wij zowel jou als de familieleden en vrienden die jij doorverwijst een dinerbon ter waarde van € 50 aan (indien de hypotheek via ons tot stand is gekomen).

Laten we samen jouw woonwens realiseren! Neem contact met ons op of kom langs bij ons op kantoor.