Een betere zorgverzekering voor 2021?

Een betere zorgverzekering voor 2021?

Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht, hebben alle verzekeraars hun zorgverzekeringen en premies voor 2021 weer bekend gemaakt. En dus is het juist nu verstandig om uw huidige zorgverzekering eens goed te vergelijken met andere zorgverzekeringen. Zeker als uw persoonlijke situatie in het afgelopen jaar is veranderd. Want een verzekering moet uiteraard wel afgestemd zijn op uw persoonlijke situatie en wensen, waarbij u alle risico’s wilt indekken. En u wilt natuurlijk ook niet teveel betalen.

Vergelijken

Het vergelijken van zorgverzekeringen is dé manier om de meest geschikte ziektekostenverzekering voor 2021 te vinden. Uiteraard bent u daarvoor bij ons in goede handen, want als uw tussenpersoon kijken wij altijd waar en hoe het beter kan. Daarom bieden wij u een online module waarmee u zorgverzekeringen kunt vergelijken, om zo de meest geschikte zorgverzekering voor uw persoonlijke situatie uit te kiezen. 

Online module

Deze onafhankelijke online module om zorgverzekeringen te vergelijken, adviseert u online over zorgverzekeringen, voorwaarden en premies. Zo heeft u direct een overzicht van zorgverzekeringen die passen bij uw criteria en wensen, en ontvangt u uitgebreid advies bij de keuzemogelijkheden voor aanvullende dekkingen. Uiteraard kunt u hierbij uw huidige zorgverzekeraar al dan niet meenemen in de vergelijking op basis van de actuele dekking. Daarnaast biedt de module de mogelijkheid om de best passende zorgverzekering direct online af te sluiten. En dat is wel zo makkelijk.

Collectiviteitskorting

Met de online module heeft u ook de mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering met extra voordeel af te sluiten. U heeft hierbij de keuze uit verschillende verzekeraars. U kunt daarbij ook uw huidige polis bij een deelnemende verzekeraar overzetten naar deze collectiviteitskorting. 

Wilt u meer weten over uw particuliere verzekeringen? Klik dan HIER voor meer informatie en voor direct contact met uw adviseur.