KOK Advies App

Een schade melden, je polis doorlezen of contact met je adviseur? Documenten veilig aanleveren, onze afspraken nalezen of direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van je hypotheekaanvraag? Het kan met de KOK Advies App!

Met de KOK Advies App heb je al je financiële producten op één plek, waardoor je altijd en overal inzicht hebt in jouw hypotheek, verzekering en afspraken met KOK Advies. Een wijziging of schademelding kun je eenvoudig doorgegeven en je documenten kun je op een veilige manier aanleveren. 

Direct inzicht
Zo kun je direct je verzekeringen inzien, de basisgegevens worden direct getoond binnen de app en zo heb je je polisblad altijd bij de hand. Pech met een schade? Deze meld je nu super snel en gemakkelijk via de app; een foto maken van de schade en het schadeformulier, een korte omschrijving typen, verzenden en wij nemen contact met je op.

Alle afspraken bij de hand
Ben je vergeten wat voor afspraken we hadden gemaakt voor je hypotheek? Geen probleem; je adviesrapport, offerte én eventuele andere belangrijke gegevens kun je altijd vinden via de app.
En met behulp van pushmeldingen, ben je tijdens het hypotheektraject als eerste op de hoogte wanneer er een statusupdate is. Wel zo prettig!

Gegevens wijzigen
Is je persoonlijke situatie veranderd en wil je een wijziging doorgeven? Via de app kun je de bij ons bekende gegevens inzien en wijzigen. En dat is wel zo makkelijk als je bijvoorbeeld een ander email adres hebt. Heb je een andere vraag? Ook die kun je gewoon via de app aan ons stellen. 

Wil je beknopt financieel inzicht van je inkomen vanaf pensioen en bij overlijden? Loop dan de stappen door onder het menu Mijn Gegevens met de knop ‘Actualiseer met Ockto’. Met de App kun je veilig financiële stukken uploaden en heb je altijd de gegevens van je adviseur bij de hand.

De KOK Advies App is gratis te downloaden in Google Play en de App Store, biedt je optimaal inzicht in je eigen financiële huishouding en met de App is je adviseur altijd in de buurt. En dat geeft financiële rust!