KOK Advies in de landelijke finale Advies Awards 2021.

KOK Advies in de landelijke finale Advies Awards 2021.

Op 7 oktober om 16:00u mogen wij, samen met twee andere advieskantoren, de strijd aangaan voor de titel ‘Meest klantgerichte advieskantoor van Nederland’. Net als vorig jaar waren we ook nu uitgeroepen tot provinciewinnaar, maar dit jaar staan we zelfs in de finale. En dan te bedenken, dat de selectie plaatsvond uit ruim 6,000 advieskantoren in Nederland!

En om deze titel binnen te slepen, hebben we ook jouw hulp nodig! Breng je stem uit op KOK Advies tijdens de live uitzending van de finale op 7 oktober van 16:00u tot 16:30u via de website www.adviesawards.nl

De VVP Advies Award

De onafhankelijk financieel adviseur is anno 2021 een professioneel, deskundig en goed opgeleid baken voor consumenten en bedrijven. De adviseur kent zijn klanten goed, kent hun wensen en valkuilen, helpt ze bij calamiteiten, behoedt ze voor (financiële) misstappen en helpt ze hun zakelijke en persoonlijke dromen waar te maken. Onze missie van ‘Leef je leven met financiële rust!’ sluit hier dan ook naadloos op aan.

Om deze financieel dienstverleners in het spotlicht te zetten en de maatschappelijke relevantie van het adviesvak te onderstrepen, zijn de Advies Awards ingesteld. De Advies Awards is een verkiezing van excellente advieskantoren die het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten. Kantoren kunnen alleen genomineerd worden door anderen en kunnen zich niet zelf opgeven. Deze nominatie zien wij dan ook als heel mooi compliment van onze vakgenoten. En al helemaal nu wij voor het tweede opeenvolgende jaar zijn genomineerd.

De verkiezing kent verschillende onderdelen en genomineerde kantoren moeten zich aan de jury presenteren. Per provincie kiest de jury een winnaar en een landelijke top 6 die vervolgens doorgaat naar de halve finale. De jury kiest vervolgens een landelijke top 3, die het in de denderende finale op 7 oktober tegen elkaar opnemen. 

Nadat we vorig jaar ook al tot winnaar van de provincie Noord-Holland zijn verkozen, willen we dit jaar, precies zoals je dat van ons gewend bent, de lat weer iets hoger leggen; het meest klantgerichte advieskantoor van Nederland. 

Nieuw in deze editie van de VVP Advies Award, is dat ook jouw stem telt! We zouden het dan ook enorm waarderen als we ook op jouw stem mogen rekenen. Via de website www.adviesawards.nl kun je op 7 oktober  van 16:00u tot 16:30u jouw stem uitbrengen op KOK Advies.

Alvast ontzettend bedankt!

Team KOK Advies