Financiële rust voor jou als ondernemer en je personeel

Financiële rust voor jou als ondernemer en je personeel

Als ondernemer houd je dagelijks een hoop borden in de lucht. Je wilt dat jouw onderneming groeit, tegelijkertijd is financiële zekerheid voor jezelf en jouw gezin belangrijk. Inzicht en vertrouwen hebben in jouw situatie geeft rust.
Heb jij inzicht en voldoende geregeld om die zekerheid te creëren?

Aandacht voor jouw toekomst

Voor jouw eigen onderneming weet je ongetwijfeld als geen ander hoe jij jouw producten of diensten in de markt moet zetten. Je wilt omzet draaien en daarbij een onderneming neerzetten die toekomstbestendig is. Denk je daarbij ook aan je eigen toekomst? De inkomsten van de onderneming dienen winstgevend te zijn, tegelijkertijd wil je voldoende vermogen opbouwen voor jouw financiële rust. Een pensioenkapitaal moet je oude dag veiligstellen en als je arbeidsongeschikt raakt, wil je er in inkomen niet op achteruit gaan. En wat als je komt te overlijden? Met een overlijdensrisicoverzekering zijn jouw dierbaren financieel beschermd. Klik HIER voor meer informatie.

Aandacht voor de toekomst van jouw personeel

De risico’s voor jouw onderneming kun je deels verzekeren. Ook als het gaat om jouw medewerkers. Er zijn kostenposten die je incalculeert en zelf draagt, voor andere kosten tref je voorzieningen. Een goed voorbeeld hiervan is een pensioenregeling voor jouw mensen. Bij ziekte van medewerkers kun je de verplichting om het loon door te betalen, verzekeren. Net als de oudedagsvoorziening voor je medewerkers. Goed werkgeverschap uit zich in zorg voor jouw mensen met een gedegen pensioenregeling, waarbij gezinsleden van een medewerker ook bij overlijden kunnen vertrouwen op uitkering daarvan. Klik HIER voor meer informatie.

Snel, eenvoudig en duidelijk inzicht

Om eenvoudig, snel en duidelijk inzicht te geven heeft eigenaar en financieel planner Marco Kok zelf een financiële planningstool ontwikkeld: FinRust. Deze tool kan inzicht geven in de risico’s en de oplossingsrichtingen in slechts 1 gesprek. Het inzicht met het rapport dat hieruit rolt noemen wij de Financiële Foto. Inmiddels gebruiken vele honderden adviseurs in het land deze financiële planningstool om hun klanten ook een Financiële Foto te kunnen bieden. De software is zelfs uitgeroepen als beste financiële planningstool van 2020.

FinRust abonnement ondernemer

Het is belangrijk om nu goed inzicht te hebben op basis van jouw huidige financiële situatie. Het leven is zeer veranderlijk. Dat ervaren wij nu ook in de corona tijd. Daarom adviseren wij minimaal 1 x per 3 jaar een update te doen van de Financiële Foto.  Ons FinRust abonnement voorziet hierin.

Wil je ook snel, eenvoudig en duidelijk inzicht? Neem contact met ons op via je adviseur of via de contactpagina