Leef je leven...

Welke stappen u ook zet in het leven,
wij zorgen voor financiële rust in uw hoofd

KOK Amstelveen biedt u duidelijkheid over uw financiële situatie

Niets is zo verrassend als het leven zelf. U kunt al uw stappen nog zo goed plannen, er zullen altijd gebeurtenissen zijn die u niet had voorzien. Eén ding is wel zeker: elke stap en elke gebeurtenis heeft financiële consequenties. Het is belangrijk om daar grip op te houden. KOK Amstelveen kan u daarbij helpen. Als adviseur op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financiële planning zorgen we voor uw financiële gemoedsrust, nu en in de toekomst. U bent verzekerd van objectief en 100% onafhankelijk advies door samenwerking met nagenoeg alle aanbieders van financiële producten en verzekeringen.

We kijken verder dan het hier en nu

Bij KOK Amstelveen vormen uw persoonlijke situatie en (toekomstige) wensen de basis van onze dienstverlening. Dat resulteert uiteindelijk in een compleet, financieel advies. We kijken daarbij niet alleen naar rentes, premies en voorwaarden, maar brengen ook toekomstscenario’s en betalingsrisico’s in beeld. Veel financiële producten bestrijken immers een lange periode waarin veel kan gebeuren. Dan is het een goed gevoel dat u altijd kunt terugvallen op KOK Amstelveen. Onze adviseurs staan u met raad en daad terzijde, juist als het een keer tegenzit.

Wat kost het bij KOK Amstelveen?

Sinds een paar jaar worden wij voor een deel van onze dienstverlening niet meer betaald uit provisies. Daarom werken we nu met drie manieren van directe beloning: uurtarieven, een vaste prijsafspraak en abonnementen. Deze drie mogelijkheden zijn verbonden met ons stappenplan.


Stap 1: De oriëntatiefase is geheel vrijblijvend
Stap 2: In de adviesfase kunt u er voor kiezen om per uur te betalen (uurtarief vanaf €125,-) of een vaste prijsafspraak te maken.
Stap 3: Wilt u een financieel product afsluiten via ons, dan krijgt u vooraf een prijsopgave voor de advies- en bemiddelingskosten.
Stap 4: Is het product eenmaal afgesloten, dan wordt het bij ons altijd gekoppeld aan een serviceabonnement. Daarmee bekostigen we Service & Beheer. Onze abonnementen zijn er vanaf € 7,50 per maand, afhankelijk van de afgenomen financiële producten. Bij schadeverzekeringen ontvangen wij voor onze bemiddelingswerkzaamheden ook een doorlopende vergoeding van de verzekeraar.

scroll naar beneden
met financiële rust

Onze missie

Bij KOK Amstelveen helpen we u om zoveel mogelijk financiële rust in uw leven te krijgen. Zowel bij aangename als minder leuke gebeurtenissen in het leven staan wij u bij om dit te realiseren. Persoonlijk contact, oprechte betrokkenheid en duidelijkheid staan bij ons centraal. Ons ultieme doel is dat u 100% tevreden bent over onze ondersteuning bij uw financiële situatie
100% Tevredenheidsgarantie

Wij doen er alles aan om u de best mogelijke financiële dienstverlening te bieden. Ons team bestaat uit professionele adviseurs die niet alleen verstand van zaken en alle benodigde diploma’s hebben, maar die ook gewoon goed kunnen luisteren. Ze zijn bovendien in staat om complexe financiële situaties helder uit te leggen. Eindelijk is het mij duidelijk, krijgen we met grote regelmaat te horen van onze klanten. Deze waardering leidt er toe dat we onze klanten de garantie durven geven dat ze 100% tevreden zullen zijn over ons.

Niet tevreden? Bepaal dan zelf het tarief over het adviestraject of de ondersteuning van het afgelopen jaar

Onze serviceabonnementen

Bij KOK Amstelveen werken we dus met serviceabonnementen. Dat doen we omdat de ervaring heeft geleerd dat er na het afsluiten van een financieel product altijd veranderingen in uw leven plaatsvinden die van invloed zijn op uw financiële situatie en op uw lopende financiële producten. Dankzij een serviceabonnement hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Huidige klanten ervaren onze serviceabonnementen als zeer nuttig, omdat ze alle relevante diensten voor beheer en nazorg van hun financiële producten bevatten. Het voordeel van ons abonnement is bovendien dat als we in een bepaalde periode geen werkzaamheden voor u verrichten, het abonnementsbedrag wordt omgezet in advies-uren, waar u op een later tijdstip weer gebruik van kunt maken.


Wilt u er meer weten over onze serviceabonnementen of onze dienstverlening, neem dan contact met ons op: 020-3472199 of info@kokamstelveen.nl